30/03/17

Huurteista helmiäisväriä hiuksissa

12 181

Olin juuri tutkaillut peilin edessä tyvikasvuani arvellen, että kohta olisi aika käydä kampaajalla, kun sähköpostiin tupsahti kutsu käydä kokeilemassa Schwarzkopfin uutta BlondeMe -hiusvärikonseptia. Ja seuraavana päivänä istuinkin jo kampaajan tuolissa. Annoin kampaajalle aika vapaat kädet toteuttaa minulle visionsa ja jostain syystä kampaajat tuntuvat aina kallistuvan meikäläisen kohdalla vaaleanpunaiseen, jos antaa vapautta toteuttaa itseään. :D Niinpä sain jälleen kerran hiuksiini häivähdyksen pinkkiä. Tällä kertaa sävy on kuitenkin erityisen kaunis, tuollainen huurteinen helmiäisvaaleanpunainen – taidan olla vähän ihastunut!

Näissä kuvissa kasvoilla on myös Eevaleena Liedeksen loihtima ihana kuvausmeikki. Kuvat, joita varten tämä look tehtiin, saatte nähdä vähän myöhemmin! Mutta eikös ole aika ihana tuo hiusten tämänhetkinen sävy! Ihmeellisen luonnollisen näköinen, vaikka onkin vaaleanpunainen.

Translation: Oops, I did it again… Surprise, I went pink! Thank you Schwarzkopf Professional for this experiment!

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ssaara

  Hiukset ovat kyllä ihanat, kuten meikkikin.

  Pitkään miten sanoisinko asiasta mitään, mutta pitkäaikaisena lukijana on kuitenkin pakko mainita että on kurja miten kaupalliseksi blogisi on muuttunut. Ymmärrän toki, että työstä on saatava palkkaa, mutta on pettymys huomata että lähes jokainen postauksesi on nykyään joku yhteistyö. Ja valitettavasti, näin lukijan näkökulmasta, sisältö on muuttunut yhteistöiden myötä hyvin pinnalliseksi ja sieluttomaksi. Tottumuksesta käyn edelleen lähes päivittäin lukemassa, mutta sellaista entisaikojen fiilistä täältä ei enää löydä…

 • Oi miten ihana tukka! *sydänsilmäemoji*
  Teköö susta erinäköisen muttei ollenkaan huonolla tavalla. Sulle siis sopii tämäkin tyyli erittäin hyvin! Aina yhtä kaunis Jenni! <3

 • Norppi

  Toi tukka on TÄYDELLINEN. Apuaaa.

 • Tuo väri sopii kasvoihisi aivan täydellisesti! Hauskaa, että tuollainen vähän erikoisempi sävy näyttää tosiaan niin luonnolliselta. Vau.

 • Lullah

  Mäki taidan olla vähän ihastunut. Itselläni on tällä hetkellä kaikkea muuta, kuin huurteinen pinkki pituuksissa.. se on suht huutava. Tyvessä on kans Schwarzkopf BlondMe, joka oli tuoreeltaan tosi kylmä hopean harmaa. Fanitan sun hiuksia atm. #hairgoals kunhan niihin pääsee.

 • sari

  Ihana!!! <3

  Mäki haluun! :D

 • Villis

  Upeat hiukset, upea meikki ja kaunis sinä!!!

 • Oijoi, miten kaunis sävy! :)

 • Ihanat hiukset! :)

  Kävin itsekin tänään parturissa. Tuntuu hieman oudolta, kun on pitkästä aikaa tosi lyhyet hiukset. :D Pidän silti valtavasti uudesta hiustyylistäni. :)

 • Minni3

  Muakin inhottaa kyllä tämän blogin kaupallisuus, on nykyään niin normaali sellainen postaus että aletaan muka puhua jostain henkilökohtaisesta asiasta, mutta sitten yhtäkkiä joku onkin antanut tuotteen testaukseen ja se on kiva liittää näihin henkilökohtaisiin juttuihin. Ja tottakai bloggaajan on saatava palkkansa jostain mutta onko jokainen tuote ja yhteistyö tosiaan pakko ottaa vastaan vai iskeekö tässä joku ahneus?

  • Kurjaa kuulla, jos koet blogin muuttuneen liian kaupalliseksi. Kaikkea ei ole pakko ottaa vastaan ja todellisuudessa tartunkin tarjotuista yhteistöistä/tuotteista/palveluista vain todella pieneen osaan, vaikka se ei toki lukijalle täällä välttämättä välitykään. Tuntuu toisinaan, että lukijat mieltävät sellaisiakin postauksia kaupallisiksi, joissa mitään yhteistyötä ei edes ole mukana, mutta tässä nimenomaisessa jutussa toki pääsin kokeilemaan hiusväriä blogin kautta. Millaiseen näkyvyyteen se ei minua kuitenkaan velvoittanut. Koska lopputulos oli niin onnistunut, halusin esitellä sen, sillä ajattelin, että tästä sävystä voisi moni muukin inspiroitua – joko sitten Schwarzkopfin salonkiin tai jonkun ihan muun merkin kampaamoon kuvan kanssa testaamaan.

   Totuus on, että elämäni on varmasti tosi erilaista nykyään verrattuna siihen, mitä se on ollut joskus vuosia sitten. Mitä isommaksi blogibisnes on muuttunut ja sitä myöten, kun siitä on tullut ammatti, tämä työ näkyy myös yhä useammalla elämän osa-alueella. Ja ikään kuin tunkeutuu yhä useammalle elämän osa-alueelle. En näe syytä, miksi kieltäytyisin projekteista tai mahdollisuuksista, jotka sopivat blogini teemaan, minulle ja juuri siihen elämäni hetkeen hyvin, mutta yritän toki tuottaa blogiin sellaista sisältöä, josta myös lukijat saavat jotakin irti. Joskus se on inspiraatio uudesta kauniista hiusväristä, joskus sisustusidea, joskus vinkki kivasta ravintolasta tai toisinaan vaikkapa tietopaketti univaikeuksista. Oli sisältö sitten tehty kaupallisen kytköksen yhteydessä tai ei, pyrin aina löytämään postauksiin jotakin mielenkiintoista näkökulmaa. Itse en ymmärrä, miten kaupallinen yhteys huonontaa postausta, jonka sisältö muuten on kiinnostava? Maksetut yhteistyöt ilmoitan aina heti jutun alussa, jolloin he, jotka eivät ole kiinnostuneita kaupallisista sisällöistä, voivat helposti ne ohittaa. Tosin sanoisin, että silloin menee osa blogin sisällöllisesti kiinnostavimmista jutuista ohi – kuten nyt vaikkapa se uneen liittyvä postaus. :)

Related posts