28/03/17

Tunteellinen tiistai

2 73 bibio

Minulla on Spotifyssa vähän kummallinen oma arkistointi- ja soittolistasysteemini, jonka mukaan päätän, mikä kappale pääsee soittolistoilleni ja mille listalle kukin kappale lopulta päätyy. Olen nyt ajatuksissani laittanut myös useita sellaisia kappaleita talteen, joista on tullut olo, että ne eivät suoraan sovi millekään listalleni tai joita olen vielä halunnut makustella, että tuleeko niitä kohtaan enemmillä kuunteluilla vielä jonkinlainen tunne. Vähän kuin sellainen testilista, missä vähän kuulostellaan ja maistellaan, että kantaako se alun uteliaisuus sellaiseen tykästymiseen, että biisiä jaksaisi kuunnella joskus tulevaisuudessakin. Otan ehkä soittolistani aivan liian vakavasti. :D

Yksi tällaiseen ehkä-jonoon päätyneistä kappaleista on ollut Bibion Petals, jonka olin autuaasti tallentamisen jälkeen unohtanut kokonaan, kunnes viime viikonloppuna pistin tuon kuulostelujonon soimaan. Huvittavaa, että oikeastaan kaikki sinne jonoon joutuneista kappaleista kuulostivat yhtäkkiä tosi hyviltä, vaikka silloin alkuun en ollutkaan ollut niistä oikein vakuuttunut.

Bibio on sykähdyttänyt aiemminkin kappaleellaan Dye The Water Green, joka on mielestäni yksi kauneimmista ja surullisimmista koskaan. Kovin mieltä nostattavissa tunnelmissa ei liikuta viime vuonna julkaistulla Petals-biisilläkään, joka kuuluu myös sinne melankolian osastolle, mutta kaunis se on. Tosi kaunis.

Ja vielä vakuuttuneempi olin, kun näin biisin live-version Youtubessa. Huh. Tällaisena tunteellisena tiistaiaamuna ei ihan kuivin silmin pystynyt kuuntelemaan.

Translation: Some bittersweet tunes for your Tuesday. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts