17/03/17

Rumaa ja kaunista

1 96 jere_viinikainen_jenni_rotonen_2017

Helsinki ei todellakaan ole muotibloggaajalle sääolosuhteidensa puolesta se kaikkein otollisin kaupunki asua. Myönnetään, että ulkomailla iskee toisinaan kaukokaipuu ihan pysyvämminkin, kun katselee toinen toistaan kauniimpia rakennuksia ja kuvauslokaatioita kaiholla. Kotoisassa Helsingissä tuntuu talvikuukausina näkyvän lähinnä räntäsadetta ja graniittista kivijalkaa. Ja kauneimmatkaan paikat eivät oikein pääse oikeuksiinsa talvipäivien harmaudessa. Harvemmin tuolloin tulee kuvailtuakaan.

Uhmasin kuitenkin hiljattain säätä, kun olimme sopineet valokuvaaja Jere Viinikaisen kanssa pitkästä aikaa kuvaustreffit Helsinkiin. Ikkunasta näkyi loskaa ja lonkeron värinen taivas. Luovuttamisen sijaan etsimme kokonaisuutta täydentämään oikein ruman kaakeliseinän ja veimme ankeuden uudelle levelille. Ja kappas vain, lopputulos onkin oikeastaan kaikessa karuudessaan aika kaunis.

jere_viinikainen_jenni_rotonen_20175

Tänään huitelen Tallinnassa, sillä tulimme hetkeksi viettämään tänne äidin kanssa laatuaikaa. Ja täällä on ihan yhtä harmaata kuin Helsingissäkin, mutta en aio antaa sadesään häiritä. Aloitin lyhyen viikonloppureissumme ottamalla päivätorkut hotellin muhkeassa sängyssä – tästä reissusta ei voi tulla kuin hyvä! :)

Translation: What does a combination of a grey weather, rain, wet snow and a really ugly building look like? Actually pretty good, I could say. At least in the photos taken by the talented Jere Viinikainen.

jere_viinikainen_jenni_rotonen_20172jere_viinikainen_jenni_rotonen_20173

Takki // coat Gigi Hadid X Tommy Hilfiger*, villapusero // sweater COS*, leggingsit // leggings Lindex*, kengät // shoes Fiorentini & Baker, hattu // hat Balmuir*

* saatu blogin kautta / gifted

jere_viinikainen_jenni_rotonen_20171 jere_viinikainen_jenni_rotonen_20174 jere_viinikainen_jenni_rotonen_20176 jere_viinikainen_jenni_rotonen_20177

Photos: Jere Viinikainen

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • anniiii

    Tästä tuli mieleen, että olisi mielenkiintoista nähdä vastaavia kuvia vähän kauempaakin kaupungista kuin mistä tämä on, lähioiden kaduilta.

Related posts