16/03/17

Jos tykkäät Radioheadista…

10 84 wennink

Ah, on aika esitellä teille uusin musiikki-ihastukseni. Brittikaksikko Wennink iskee täydellisesti melankoliaa rakastavan ihmisen sielunmaisemaan ja laulaja herättää äänellään ihastuttavia Radiohead-viboja. Thom Yorken 2010-luvun reinkarnaatio, vaikka se originaalikin on elossa, haha. Pitemmittä puheitta, ihanaa torstaita ja nauttikaahan biisistä!

Translation: Such amazing Thom Yorke vibes. Check out Dissolve by Wennink!

Tags:

Categorised in: Musiikki

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Miimu

  Rrakastan Radioheadia, mutta tämä liippaa nyt kyllä niin liikaa Everything in its right place -biisiä, että huh.

  Hieno ääni on, mutta kannattaisi sitä omaa…

  • Tämä on kyllä jotenkin niin suhteellista aina, koska itse en taas kuule tässä kappaleessa mitään samaa kuin tuossa mainitsemassasi. :D Tai siis soundissa on ehdottomasti Radioheadia, mutta itselleni ei tule näistä biiseistä toisensa mieleen lainkaan.

 • Iskee kyllä omaan musiikkihermoon.

  Harmi vain, että Spotifystä löytyi vain kourallinen biisejä. Lisää kiitos!

  • Kiva kuulla! Epäilen, etteivät ole vielä julkaisseetkaan sen enempää. Mutta toivotaan, että lisää ilmestyy! :)

 • Satu

  Kiitos! Rakastan saada aina musiikkivinkkejä sinulta, kun ne osuu aina niin hyvin omaan makuun.

  Mutta totta, jos tämän olisi kuullut radiosta, niin olisin helposti voinut luulla Radioheadiksi ainakin alun perusteella.

  Täällä mieltä jo kutkuttaa, kun kesäkuussa pääsee näkemään Radioheadin Tukholmassa — 16 vuoden tauon jälkeen. <3

  • Miimu

   Oijoi, hyvää Tukholman keikkaa sinulle! Näin bändin viime toukokuussa Amsterdamissa ja oli kyllä ihan mahdottoman hyvä. Aloitusbiisi oli (silloin uusi) Burn the witch ja levyllähän siinä soi alussa jouset, keikalla Jonny veti ne bassolla, aijaijaijai :)

   Anteeksi Jenni, että täällä sinun kommenttiboxissa tällä lailla innostuin, on vaan Rh niin kovin rakas ja tärkeä bändi minulle. Ja Wenninkille toivon menestystä, ainesta on selkeäsi :)

   • Satu

    Ihanaa, kuinka musiikki jotenkin aina yhdistää ihmisiä. :)
    Kiitos siis Miimu! Tuo Amsterdam on ollut varmasti myös huikea kokemus. :)

    Jotenkin tuohon 2001-vuoden keikkaan liittyy edelleen sellaisia muistoja, jotka tuntuvat siltä kuin olisivat vasta tapahtuneet.
    Tuolloin oltiin siinä eturivissä ja suomi taisi olla valtakieli siinä. Ilmeisesti bändikin oli asiasta saanut vihiä ja omistivat tuolloin Lucky-biisin suomalaisille. Kun eivät kerran tänne jostain syystä halua tulla enää, niin pitää sitten mennä bändin perään. :)

    • Satu

     Ja vaikka sitä tosiaan kuuntelisi nykyään melkein enemmän muutakin musiikkia kuin Radioheadia, se on silti aina se, jonka mainitsen ykköseksi ja joka on vaikuttanut elämääni ehkä eniten. Vielä kun oma mies ymmärtäisi tätä kaikkea..:D

     • Miimu

      Satu, juuri näin mullakin, muuta musiikkia tulee enemmän kuunneltua, mutta tällä bändillä on niin iso sija sydämessä ja se on aina se ykkönen :)

Related posts