28/02/17

Tiilenpunainen tiistai

1 94

Yllätän välillä aina itsenikin siinä, millaisiin väreihin kynsistudion tuoliin isahtaessa ihastun. Tänään päähän pälkähti Pinterestiä selaillessa ajatus sellaisesta rusehtavasta tiilenpunaisesta, kun bongasin kuvavirrasta tämän kuvan. Jotenkin tykästyin sävyyn niin kovasti, että päätinkin lähteä aivan uusille suunnille kynsineni.

Keväisten pastellien sijaan innostuin hillitystä oranssinpunaisesta sävystä ”Rustic Terracotta” (sävyn numero 4), joka on itse asiassa ihan ensimmäisiä alkuperäisiä Bio Sculpture -sävyjä vuosien takaa. Näissä kuvissa sävy näyttää selvästi punaisemmalta kuin paljaalla silmällä katseltuna – todellisuudessa sävy on sellainen rauhallinen oranssi tai tiilenpunainen. Kylläpä näyttää muuten ihanalta tämä sävy juuri tuota harmaata neuletta vasten!

Kynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My new orange nails – in reality more orange than in the pics. :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts