4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Erppa

    Tää tuli jotenkin hyvään aikaan, tota myöhään aloittamista olen miettinyt paljon. Olen 26 vuotias fuksi (kyllä, olen edelleen nuori enkä pidä itseäni sinänsä vanhana), ja nyt on iskenyt aivan älytön ikäkriisi siitä, että valmistun vasta kolmekymppisenä, kun samaan aikaan minua nuoremmat saavat maisterin papereita käteen. Kääk

    • Minua on aina lohduttanut näissä asioissa se ajatus, että ihmiset kriiseilevät esimerkiksi uran kannalta 30 ikävuoden maagisesta rajapyykistä ihan turhaan, sillä siinä vaiheessa urapolkua on takanapäin yleensä useimmilla vasta noin viitisen vuotta, aivan parhaimmillaan ehkä kymmenen. Edessä sitä on puolestaan vielä ainakin 30 vuotta. Siinä ajassa ehtii vielä kouluttautua uudelleen, aloittaa parikin kertaa alusta ja keksiä vaikka itselleen kokonaan uuden uran. Kyllä tässä elämässä on aikaa. :)

  • Ihana ajatus. Koskaan ei ole liian myöhäistä tavoitella unelmiaan <3.

  • Alanvaihtaja

    Luin tämän muutama päivä sitten ja palaan päivittäin uudelleen. Kiitos ♡

Related posts