26/02/17

Sunnuntain sekalaiset

3 94

On ollut jotenkin niin mukava viikko ja viikonloppu, että ajattelin pitkästä aikaa kertoilla ihan vain tällaisia sekalaisia kuulumisia ja kivoja juttuja viikon varrelta. Eli täältä pesee!

♥ Kävin eilen pitkästä aikaa (siis nyt puhutaan varmaan jostakin kymmenestä vuodesta) luistelemassa. Ja pysyin jopa pystyssä! Jarruttaa en osaa vieläkään, mutta se ei tuntunut menoa haittaavan.

Ikioma pikku-kirsikkapuuni puhkesi kukkaan tänään! Huomasin aamulla, että ensimmäiset nuput olivat auenneet eli nyt kaikki omasta kirsikkapuusta haaveilevat huomio: kannattaa toimia ripeästi, jos meinaa nauttia kirsikankukkaloistosta oman kodin ikkunalaudalla.

♥ Olin saada pienen sätkyn eilen aamulla, kun huomasin, että itse Kylie Minogue oli käynyt kommentoimassa Instagram-kuvaani sanoin ”Gorgeous!” Mutta enpä arvannut, että illalla saisin ällistyä vieläkin enemmän, kun Kylie oli julkaissut MINUN kuvani omalla insta-tilillään tägäyksen kera. Huhhuh. Kaikkea sitä sattuukaan! :D Huvittavinta on, etten alun perin meinannut julkaista kyseistä otosta ollenkaan, koska se oli mielestäni niin huonolaatuinen ja rakeinen räpsy. Näemmä kannatti!

♥ Pääsin tänään todella pitkästä aikaa pelaamaan racketballia ja nautin kentällä syöksähtelystä täysin siemauksin. Olen kaivannut urheilun pariin kauan, mutta pitkäaikainen pelikaverini lopetti kesällä ja sen jälkeen on ollut vaikea pitää harrastusta yllä. Nyt kuitenkin löysin itselleni uuden pelikumppanin ja fiilis on ihan katossa!

♥ Tällä viikolla on tullut harrastettua kulttuuria oikein urakalla, sillä olen ehtinyt käydä jo kolmessa taidenäyttelyssä ja elokuvissakin. Vahva suositus Kallion sympaattiselle mini-leffateatterille Rivieralle – todella kiva paikka!

♥ Olen saanut monia pieniä käytännön juttuja uuden kodin osalta järjesteltyä ja kaikki huoli ja stressi on väistynyt. Odotan muuttoa ja suunnittelen tulevaa innolla. Pää hyrrää sisustusjuttuja ja niistä riittää jaettavaksi täällä blogin puolellakin.

♥ Pääsin perjantaina lounastreffeille äidin kanssa – harvinaista herkkua.

♥ Tämän viikon auringonpaisteesta on tullut vain niin iloinen ja piristynyt mieli. Kevät on jo ihan nurkan takana ja lisääntyvästä valosta saa hurjasti energiaa.

Mitäs teille muille kuuluu tänään? :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sannna

  Tulipas jotenkin hyvä mieli näistä. Varsinkin tuo Kylie-juttu, wau! Minä kävin tänään pitkällä kävelyllä ihanassa auringonpaisteessa. On se auringon voima ihmeellinen, piristää ja ilostuttaa niin paljon. Tosin se saa myös huomaamaan likaiset ikkunat…jospa tänä keväänä vihdoin saisin pestyä ne?

 • Vau tuota Kylie-juttua! :)

  Itselläni meni viime yö Oscareita nauraessa ja ihmetellessä, kun kilpparini ryömi jo aamukuudelta kolostaan! Onneksi sentään nukahti uudelleen. :D

  Yön valvomisen jälkeen nukuin hyvällä omallatunnolla klo 11:een, minkä jälkeen lähdin ruokakauppaan. Sitten tuli kotiin koneen ääreen. :D

  Huomenna on taas kerran yksi työhaastattelu, sitä odotellessa! :) Keskiviikkona on kyläilyreissu kaverin luo toiseen kaupunkiin, sitäkin odotellessa! :)

 • Ihan huikeeta tuo Kylie-juttu! Mutta ei ole mikään ihme kun susta on kuitenkin kyse! <3

  Ihania oli lukea näitä, aurinkoa päiviisi Jenni! :)

Related posts