19/02/17

Täydellisiä perusvaatteita Nansolta (+ kilpailu)

297 133 nanso-neule2

Kaupallinen yhteistyö: Nanso

En varmasti ole ainoa, joka ikuisesti metsästää sellaisia täydellisiä, laadukkaita perusvaatteita, joihin voisi arjen monenlaisissa tilanteissa turvata. Moni meistä etsii sitä täydellistä t-paitaa tai kauluspaitaa, täydellisiä farkkuja tai herrainhousuja – juuri niitä vaatekaapin kulmakiviä, jotka sopivat moneen tilanteeseen ja joita on helppo yhdistellä muihin vaatteisiin.

No mikä sitten tekee perusvaatteesta täydellisen? Täydellinen t-paita on hyvän mallinen, pituinen ja tuntuinen, säilyttää napakkuutensa pesusta toiseen, on materiaaliltaan miellyttävä ja mielellään vielä kohtuullisen hintainenkin. Samat kriteerit pätevät moneen muuhunkin vaatekappaleeseen. Muutamia aika hyviä perus-t-paitoja olen onnistunut löytämään, mutta enpä ole koskaan ennen tajunnut tsekata kotoisan Nansomme valikoimaa. Nyt hiukan viisaampana uskallan vinkata, että tsekatkaapa Nanson Tasku-paita. Siinä on ainesta vaatekaapin luottokaveriksi.

nanso-farkut9

Tein viime syksynä yhteistyön Nanson kanssa ja stailasin neljä erilaista, itseni näköistä lookia syysmalliston vaatteilla. Monelta lukijalta tuli kommenttia, etteivät olisi uskoneet vaatteiden olevan Nansoa – pelkästään hyvällä tavalla. Nanso todellakin on ottanut mallistossaan aika pitkän harppauksen eteenpäin menneen vuoden aikana ja sama positiivinen linja jatkuu myös nyt keväällä.

Sain jälleen yhteistyön tiimoilta valita kevään mallistosta suosikkejani ja stailasin muutaman erilaisen Nanso-tyylin inspiraatioksi teille havainnollistamaan, mitä kaikkea kivaa kokoelmasta löytyykään. Ja koska Nanson kevät on täynnä kaikenlaisia todella toimivia perusvaatteita, juuri niitä vaatekaapin luotettavia helmiä, päätin lähestyä stailauksia siitä näkökulmasta. Jos siis etsinnässä on ollut juuri näitä garderobin kulmakiviä, niin tsekkaahan nämä!

nanso-neule3

Jo viime syksynä Nanso laajensi mallistoaan melkoisesti, kun tuttujen trikoovaatteiden rinnalle tuli myyntiin myös villaneuleita. Sama linja jatkuu ja mallisto on monipuolistunut kevääseen entisestään. Nimittäin nyt mukana on myös farkkuja, kauluspaitoja sekä puuvillaneuleita. Enpä olisi vielä hetki sitten voinut uskoa pukeutuvani Nanson farkkuihin tai kauluspaitaan!

Yksi asia Nanson vaatteista on erikseen mainittava: ne ovat aivan uskomattoman mukavia päällä. Kaikissa vaatteissa on niin miellyttävä ja laadukas tuntu ja kankaat ovat napakoita sekä kestävän oloisia. Sellainen fiilis vaatteesta on ikävä kyllä nykyään harvinaisuus.

Plussaa on annettava Nansolle myös ajattomasta designista. Laatu ja aikaa kestävä suunnittelu takaavat sen, että nämä vaatteet kestävät yli sesonkien ja trendien – slow fashionia parhaimmillaan siis. Siitä huolimatta Nanson hintataso on varsin kohtuullinen ja tuotanto kestää tiukempaakin tutkiskelua. Pääsin itse juuri tällä viikolla vierailemaan Nanson tehtaalla Virossa, missä ylivoimaisesti suurin osa merkin vaatteista nykyään valmistetaan. Oli todella mielenkiintoista päästä ihan oikeasti näkemään, millainen on vaatteen syntyprosessi!

nanso-kauluspaita2

Valikoin siis tämän hetkisestä mallistosta omat suosikkini ja stailasin kolme erilaista tyyliä näillä arjen toimivilla peruselementeillä. Näitä vaatteita on sitten helppo yhdistellä muihin, omasta vaatekaapista jo löytyviin vaatteisiin ja räväkämpiin statement pieceihin.

Jos jutussa näkyy nyt joku sellainen täydellinen vaatekappale, jollaista olet vaatekaappiisi metsästänyt, niin kannattaa hyödyntää viikon verran voimassaoleva tarjous, jolla saa siis näistä minun suosikkivaatteistani Nanson verkkokaupassa -15% hinnasta pois. Tarjouksessa ovat siis kaikki jutun vaatteet (poislukien nuo leveät culottes-housut, jotka ovat syksyn mallistoa sekä valkoinen kauluspaita, joka on tulossa myyntiin vasta hiukan myöhemmin). Lisäksi tarjouksessa on muutama ekstravaate jutussa nähtyjen lisäksi sekä viimesyksyisestä stailausjutusta tutut maailman mukavimmat housut (jotka kulkevat siis Nanson verkkokaupassa nimellä 1/1 leggingsit). Tarjous on voimassa 19.-26.2.2017.

nanso-farkut2

Mutta saanpa tuon tarjouksen lisäksi vielä ilahduttaa teitä toisellakin kivalla pienellä yllätyksellä. Nimittäin saan jakaa teille kolme Nanso-lahjakorttia, joilla saa valita yhden vapaavalintaisen tuotteen Nanson myymälästä.

Osallistu kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenteissa, mikä kolmesta stailaamastani tyylistä on suosikkisi ja miksi? Kerro myös, minkä vaatteen tämän jutun tyyleistä mieluiten valitsisit itsellesi? Kilpailu on voimassa 25.2.2017 asti ja muista jättää kommenttisi yhteyteen myös toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse.

nanso-neule4

Leveää ja leppoisaa

Ihana väljä puuvillaneule on täydellinen vaate kotisohvalla löhöilyyn, mutta skarpin alaosan ja vaikkapa kauluspaidan kanssa sopii  mainiosti myös esimerkiksi työpaikalle. Tällä kertaa puin neuleen vähän rohkeasti sellaisenaan enkä laittanut alle mitään, joten kaunis V-pääntie pääsee oikeuksiinsa. Kerä-neuletakki on saatavilla myös beigessä värissä.

Vaikka kuvien tunnelma vie ajatukseni jonnekin Ranskaan, niin itse asu jostain syystä henkii ajatuksissani Japania. Kenties syynä ovat osittain nuo väljät housut, jotka kantavatkin Nanson mallistossa nimeä Kioto. Syysmallistoon kuuluneet väljät culottes-pöksyt ovat valitettavasti verkkokaupasta jo loppuneet, mutta hyvällä tuurilla yksittäisiä kappaleita voi vielä löytää kivijalkamyymälöistä.

nanso-neule6nanso-neule8nanso-neule9nanso-neule12nanso-neule10nanso-neule5nanso-neule11nanso-neule14 nanso-farkut6

Rento farkkutyyli

Tässä tulevat Nanson farkut! Itse asiassa farkkumalleja ja -värejä on kevään mallistossa useampikin, mutta oma suosikkini olivat nämä mustat Viistasku-farkut. Mid rise -vyötärö, kapeat lahkeet ja ihanan napakka mutta miellyttävä materiaali – harvoin olen sovittanut farkkuja, jotka olisivat yhtä mukavat päällä. Viistasku-farkkua saa myös tummansinisenä.

Ja farkut puetaan tietysti klassisen valkoisen t-paidan kanssa. Tämä t-paita on aika lähellä täydellistä – voin lämmöllä suositella. Tämä pääsee itselläni varmasti erittäin ahkeraan käyttöön! Valkoisen klassikkovärin lisäksi samasta paidasta on myynnissä myös musta versio sekä muutama kausiväri.

nanso-farkut3 nanso-farkut8nanso-farkut7nanso-farkut11nanso-farkut5nanso-farkut4 nanso-farkut10 nanso-kauluspaita1

Helppoa ja klassista

Nanson mallistossa nähdään nyt keväällä myös ensimmäistä kertaa kauluspaita. Miellyttävää ja rypistymätöntä kreppimateriaalia olevaa paitaa ei tarvitse siis lainkaan silittää, vaan pusero siliää itsekseen, kun sen pudistelee pesun jälkeen ja ripustaa henkarille kuivumaan – näppärää!

Täydellisiä herrainhousuja metsästävien suosittelen tsekkaamaan nämä Nanson klassiset herrainhousut, joissa materiaali on samaten rypistymätöntä ja joustavaa. Näissä on mukava olla ja liikkua sekä tarvittaessa vaikka kyykistelläkin.

nanso-kauluspaita3 nanso-kauluspaita7nanso-kauluspaita6nanso-kauluspaita4 nanso-kauluspaita5

Photos: Sanni Riihimäki

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

297 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • JennyP

  Näistä lempparini on tuo farkkutyyli! Klassikot toimii aina ja voisin helposti kuvitella myös itselleni arkiasuksi! Hattu tuo kivasti pientä twistiä muuten aika ”perusasuun” :) Pitää kyllä ehdottomasti tsekkaa nuo Nanson t-paidat!

 • elina

  Paras asu; t-paita & farkut <3

 • Katri K

  Tykkäsin eniten rennosta farkkutyylistä – ja ottaisinkin mieluiten itselleni tuon Tasku-paidan. Veikkaan että ainakin tummansininen menee hankintaan. Harmittelen sitä, ettei Taskua löydy harmaana! Vink vink siellä Nansolla :)

  • Jooo! Kannattaa ehdottomasti huikkailla väritoiveita ja muitakin! :) Tosin minulla on sellainen kutina, että Taskua taitaa olla tulossa harmaana ensi syksyyn, ellen ihan väärin muista.

 • Pirjo

  Rento farkkutyyli näyttää hyvältä ja on mun näköinen:)

 • Asuista lempparini oli varmaankin tuo farkkutyyli, mutta kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni kyllä tuon kauluspaidan. Valkoiselle klassikolle olisi kyllä vaatekaapissa tilaa!

 • Reetta

  Suosikki stailaukseni lienee t-paita tyyli ja kerä neuletakki, jonka kyllä kelpuuttaisin omaan vaatekaappiinikin. ;)
  Ihan mahtavaa että Nansolta löytyy myös tällaisia moderneja klassikkoja. :)

 • Marika

  Kerä-neuletakki näyttää niin naiselliselta, pehmeältä ja sensuellilta, että sen pitäisi olla joka naisen must-asu. Poltetaan ne kotiverkkarit ja aletaan panostamaan ulkonaköön ja ennen kaikkea laatuun. Ehdottomasti puhuttelevin yksilö. Kertakaikkiaan upea musta ihanuus. <3 Toivoisin tätä itselleni koska tiedän, että nauttisin täysin siemauksin tämän neuleen lämmöstä, niin kotona kuin esim. kesäiltoina. <3

 • sssuvi

  Rento farkkutyyli on minunkin suosikkini. Eniten kiinnostaa nimenomaan tuo valkoinen t-paita. Kauhean monesti valkoisista t-paidoista kuultaa läpi, mutta olisiko tuo Nanson paita parempi?

  • Minulla oli tässä alla kyllä nude-sävyiset rintsikat, mutta mielestäni ei kuulla läpi kovin pahasti. En välttämättä silti tohtisi täysin ilman rintsikoita käyttää.

 • Mimu

  Mun lemppari on tuo ensimmäinen asu. On tosi kiva, että Nanso uudistaa itseään!

 • Pilvi

  Lempparini on tuo farkkutyyli, vaikkakin kaikki lookit miellyttivät silmään! Jotenkin tuo valkoinen t-paita vaan näyttää niin täydelliseltä ja toi look oli ihanan raikas! :)

 • laulau

  T-paita ja farkut <3

 • Sandra

  Farkkutyyli! Ihanan rento ja silti tyylikäs:))

 • Enni w

  Rento farkkutyyli ! <3

 • Mira

  Rento farkkutyyli on ehkä eniten minua itseäni. Myös klassinen valkoinen kauluspaita on ihana, näyttäisi hyvältä myös vyöllä vyötäröä korostaen!

 • Johanna

  Kauluspaita ja herrainhousut oli mun lemppari! Ja juurikin nuo housut varmaan Nanson valikoimista valkkaisin itselleni. :)

 • Anacha

  Pidän kaikista asuista, mutta juuri nyt kaipaisin sekä täydellisiä farkkuja että valkoista t-paitaa, joten rento farkkutyyli vie voiton! Hattu tuo asuun särmää. Itselleni ottaisin sekä neuleen että t-paidan milloin vain, myös herrainhousut kiinnostaisivat töihin.

 • Jenni

  Farkkutyyli absolutely ✨✨✨ passais kaksvitosen arkwwn ja duuniin täydellisesti hattuineen päivineen

 • Susanna

  Näyttää upealta! Ajatonta ja klassista, pelkistettyä.

  Lempparini ovat Kioto-housut, mutta näyttivät jo olevan verkkokaupassa loppuunmyydyt. Siispä Kerä-neuletakki olisi mieleeni eniten. Ihana!

 • Ennu

  Voisinpa näyttää aina rennon farkkutyylin kantajalta! Klassikoilla on tosiaan vaikea epäonnistua :)

 • Lauravanilja

  Ehdoton lempparini on rento farkkutyyli! :)

 • Liisa

  Kaikki on ihania, mutta mun suosikki on farkut ja t-paita, voisin todellakin kuvitella molemmat vaatekappaleet itselleni ahkeraan käyttöön.

 • Riina

  Ehdoton lemppari on farkkutyyli! Asu sopii parhaiten omaam tyyliini ja olisi ihana lisä vaatekaappiin! Mieluiten ottaisin t-paidan tai kauluspaidan *.*

 • Sofia P.

  Farkkutyyli on näistä ehdoton suosikkini, koska se on ihanan yksinkertainen ja rento. Stailauskin on hattua ja huulipunaa myöten täydellinen! Itselleni haluaisin tuon Tasku-teepparin täyttämään valkoisen t-paidan aukkoa vaatekaapissani. :)

 • Sannna

  Farkkutyyli näytti kivoimmalta omaan silmääni. On muuten yllättävän hankala löytää kunnollista perus t-paitaa! Pitääkin käydä testaamassa tuota Nanson versiota.

 • Katja

  Kyllä tuo farkut ja t-paita on kaikessa yksinkertaisuudessaan vaan niin tyylikäs ja rento! Just tuollaiset mukavat ja kivan näköiset farkut olisivat erittäin kaivatut. Ihania vaatteita muutenkin.

 • Heidi

  Leveä ja leppoisa asu on näistä lempparini, mutta itselleni toivoisin monikäyttöisiä herrainhousuja arkeeni. :)

 • annae

  Farkkulook on upea! Valkoinen Tasku-paita on kyllä ehdottomasti tsekattava – josko se olisi se oikea.

 • riikka1234

  Kiinnostavin asu näistä on ehkä nuo culottes-housut ja neuletakki! :) Voisin ottaa itselleni myös tuon T-paidan, näyttää tosi hyvältä.

 • Inkku

  Kaikki kivoja tyylejä, mutta farkkutyyli on kuitenkin paras!

 • Rittimaa

  Tasku-paita ja farkut – ja kohti kesää mennään! Täytyypä pistäytyä Nanson liikkeessä hakemassa heti pari t-paitaa.

 • svii

  Kaikki on hienoja, mutta farkut ja t-paita toimii aina :) tuota t-paitaa aion pitää silmällä!

 • S

  Paras asu on farkut ja T-paita – joka kieltämättä näyttää ihan täydelliseltä!

 • Sannis

  Mun suosikki on tuo viimeinen helppoa ja klassista. Täydellinen asu töihin ja suoraan vaikka iltabileisiin saakka.

 • saraj

  Farkut ja t-paita on näistä mun lempparityyli! Valkoinen t-paita on mun ikisuosikkivaate!

 • Mari

  Kyllä se suosikkini on rento farkkutyyli, ikisuosikki ja aina vaan ajaton ja raikas. Täydelliset ja mukavat farkut ovat taas etsinnässä ja nuo näyttävät melkoisen päteviltä kandidaateilta Valkoinen kauluspaitakin vaikuttaisi todella monikäyttöiseltä ja lyömättömältä reissuvaatteelta.

 • Inkeri

  Kivoja kaikki, mutta eniten miellyttää Helppoa ja klassista -kokonaisuus, jonka mieluusti vaatekaappiini nappaisin.

 • Elina

  Rento farkkutyyli miellyttää itseäni eniten, koska mikään ei näytä paremmalta kuin hyvin istuvat mustat farkut ja valkoinen teeppari :) plussaa myös kivasta hatusta. Valkoisia t-paitoja ei voi olla liikaa!

 • Pia

  Tykkään eniten kauluspaita-lookista :) hyvä valkoinen kauluspaita on omalla ostoslistallani, täytyy pitää tämä nanson paita mielessä!

 • Helene

  Nansosta tulee tosiaan mieleen mummoyökkärit, mutta todella tyylikkäitä vaatteita kaikki nämä kolme asua täynnä! :) Mun lemppari T-paita asu ja edelleen etsin itselleni täydellistä t-paitaa, joten sen itselleni haluaisin!

 • Elisa

  Ihana, kesää henkivä farkkutyyli on näistä lempparini! Jos saisin valita, niin mukaan lähtisivät joko herrainhousut tai nuo farkut… Olen älyttömän huono sovittelemaan farkkuja ja klassiset siniset pökät puuttuvat vaatekaapistani kokonaan. Mukavia on niin hankala löytää, aina kirraa jostain kohtaa :(

  Kiitos kun esittelit Nanson vaatteita! Etsin jatkuvasti laadukkaita perusvaatteita ja näistä niitä löytyy. Kiva, uusvanha tuttavuus :)

 • Nettta

  Tykkään noista kaikista asuista, mutta tuo culottes-housut + neuletakki näyttää niin mukavalta, että se vie voiton!

 • Marja Flink

  Rento farkkutyyli
  tykkään, on vaan niin mun tyylini

 • Iiduska

  Lempparini on t-paita ja farkut! Rento ja raikas asu ja voi halutessaan piristää kivasti eri asusteilla.
  Oon ollu jo vuosia Nanso-fani, mutta viimeisen parin vuoden aikana Nanson mallistot on yllättäny kyllä tosi positiivisesti! Go Nanso!

 • Leni

  Farkkutyyli ehdottomasti!

 • Heleää

  Ihania asuja ja kuvia! Itseeni iski eniten farkut ja T-paita-look, niin simppeli mutta tyylikäs. Vakuutit minut Nanson vaatteiden mukavuudesta. Olen raskaana alkupuolella, mutta nyt jo kriisiä ettei mitään vaatteita halua pukea päälle ja turvottaa, eikä kiristävät asiat tule kysymykseenkään. Ehkä nämä Nanson farkut olisivat oiva valinta minulle? ;)

 • kaija

  Rento farkkutyyli on paras, mutta hyvänä kakkosena klassikko tyyli. Perusteluna arkikäyttöön sopivat asut

 • Tosi kauniita kuvia. Virkistävää nähdä sisällä otettuja kuvia. Ihan erilainen tilantuntu ja tunnelma kuin niin usein nähtävissä ulkokuvissa.

  Joku tuossa valkoisen t-paidan ja mustan hatun
  yhdistelmässä on veikeää :) Se taitaa olla suosikkini.

  selina.kustula at gmail . com

 • Ykkönen vie voiton, vaikka kaikissa silmä lepää. Ihanan rauhallisia, mutta silti itsevarmoja ja kiinnostavia asuja. ENSIMMÄINEN on kuitenkin sellainen, jossa voisin kuvitella sekä hengaavani sunnuntaiaamuna kotona että lähteväni kesäiltana puistoon kävelylle.

  Ottaisin asun kengät, jos ne kuuluisivat vaihtoehtoihin, housut, jos niitä olisi jäljellä. Päädykin siis toisen setin t-paitaan, vaatekaappini horjuu, sillä sieltä ei sellaista peruskulmakiveä löydy! <3

 • Tepita

  Rento farkkutyyli, erityisesti tuo taskullinen T-paita kiinnostavat kovasti! En pidä perusvaatteista, vaan haluan aina, että vaatekappaleessa on joku juju; leikkaus, väri tai joku juttu mikä erottaa sen massasta. Tästä syystä minulla ei vieläkään ole tuollaista perus-T-paitaa, kaikki ovat liian normeja.
  Tuo asukokonaisuus myös inspiroi minua matkustusmielessä: risteilen Tallinna-Helsinkiväliä jatkuvasti ja tuo asu on yksinkertainen, mukava ja hyvännäköinen (koska matkustaa ei sovi epäsiistinä!;D)

 • Pihka

  Rento farkkutyyli! Heti osui silmä tuohon t-paitaan joka voisi juurikin olla sellainen jollaista olen metsästänyt ikuisuuden. Täytyy tsekata!

 • Pia Vahekoski

  Helppoa ja klassista. Hienoa että pinkeiden paitapuseroiden aika on ohi. Näyttää hankittavilta kaikki tyylit,muutta etenkin paitapusero.

 • Puppe

  Voi, kiitos tästä postauksesta! :) Oma suosikkini näistä on rento farkkutyyli. Olen etsinyt täydellistä, rentoa t-paitaa rintataskulla ja kävin juuri klikkailemassa nettikaupasta tuon valkoisen ja mustan version ostoskoriin. Toivottavasti istuvat minunkin päälleni kauniisti. Olen ollut tietoinen siitä, että Nanso on ihan viime vuosina tehnyt suuren imagoharppauksen trikooyöpaitakaupasta oikeasti kiinnostavaksi vaatemerkiksi, mutta en silti ole hoksannut itse tarkemmin tutustua uudistuneeseen valikoimaan. Vaatteet näyttävät ihanilta, jään tästä lähin kyllä seuraamaan Nanson valikoimaa.

 • Merja Lappalainen

  Asu 2 , siisti ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva. Ajaton ja rento.

 • Reetta M

  Suosikki tyyliksi kevättä kohti mentäessä valikoitui ehdottomasti t-paita ja farkut, mutta myös kauluspaitaa jään kuolaten odottamaan!

 • Oona

  T-paita ja farkku . Juurikin rennon näköinen asu joka sopii omaan tyyliini ja arkikäyttöön. Itse tykkään käyttää myös hattuja, joka tuo mukavaa lisää arkisempaan lookkiin. Valkoinen tasku t-paidan haluisin kyllä omaan vaatekaappiinikin .

 • Rìitta

  Suosikkini on ensimmäinen asu, leveää ja leppoisaa.
  Asuista persoonallisin, erottuu joukosta tyylillä.

 • johanna

  Lemppari on rento farkkutyyli! ihanan klassinen look olematta tylsä! Täydellinen melkein mihin tahansa ja mihin vuodenaikaan vain! Tämän tyylin ottaisin myös itsellen.Hyvät farkut ja täydellinen t-paita, täydellistä!

 • Tuo kauluspaita ja herrain housut,ajatonta tyylikkyyttä.Hienoa,että Nanson valikoimiin farkkuja ynms.uutta

 • Maijai

  Kova kisa ekan ja tokan tyylin välillä, molemmat omalla tavallaan tyylikkäitä! Farkkutyylistä ottaisin itselleni kovin mieluusti farkut :)

 • Sini

  Pidin eniten kokonaisuudesta, jossa oli kauluspaita. Hienoa, että Nansolta saa nyt muutakin kuin trikoota. Pitää käydä kokeilemassa jossain vaiheessa myös farkkuja.

 • Veronica

  Leveää ja leppooisaa, kerä neuletakki. Olen pyöreä joten musta neuletakki on passeli

 • Sinianna

  En osaa päättää kummasta tykkäsin eniten, farkkutyylistä vai kauluspaitatyylistä. Molemmat ihania, mutta ehkä silti enemmän kallistun farkkutyyliin.
  Klassikoita ei ole koskaan liikaa.

 • Tarja

  Miten olen voinut välttyä tietämästä, että Nansolla on muitakin kuin trikoovaatteita!? Siis kaikki kelpaisivat vaatekaappiini! Erityisesti tykkään tuosa viimeisestä kauluspaita-asusta: tuon ottaisin ilman muuta itselleni. Mieleen tuli myös, että miltä tuo muhkea neuletakki hieman vajaine hihoineen mahtaisi näyttää kauluspaidan päällä? Olisi mieleinen toimistoasu allekirjoitaneelle – skarppia ja rentoa samassa :)

  Nanson farkut menevät ainakin ihan varmasti testaukseen, kunhan sellaisia eteen sattuu ja samoin ihastutti tuo neuletakki; sitäkin pitää silmäillä hieman tarkemmin :)

 • Minttu Määttä

  Ehdottomasti rento farkkutyyli! T-paita menee heti tilaukseen sekä mustana että valkoisena, koska näille on tarvetta. ☺️

 • sannami

  Farkkutyyli on suosikkini, ja haluaisinkin itse kokeilla Nanson farkkuja.

 • M

  T-paita ja farkut just mun tyyliä. Nuo farkut tahtoisin

 • Marjut

  Farkkutyyli paras, ihana t-paita.

 • Anya

  Hei,
  helppo ja klassinen tyyli on aina muodissa ja
  minun mieleeni!

 • nanni

  T-paita/farkku näyttää parhaalta! Täytyykin tsekata tuo T, miesten teepparit usein hyvää matskua, mutta niissä on liian pienet kaula-aukot.

 • todellista

  Rento farkkulook oli ehdottomasti paras ja eniten mua kiinnostaisi kyseisen lookin t-paita.

 • Veera

  Rento farkkutyyli on minun suosikkini, sillä se menee lähimmäksi omaa tyyliä :)

 • Erja Linden

  Yksinkertaisen kaunis, farkkutyyli

 • T-K

  Sinulle sopii eniten farkkutyyli. Itse taas ottaisin mieluiten neuletakin. :)

 • AP

  Leveää ja leppoisaa sopisi omaan käyttööni :)

 • Piia

  Farkut ja valkoinen T-paita <3 Itsellenikin valkkaisin varmaankin tuon valkoisen teepparin. Onpas sulla muuten kauniit kädet, haha!

 • Laurs

  Ehdottomasti nuo farkut kiinnostavat! Aina on sopivat, hyvin istuvat farkut hakusessa joten näitä kokeilisin mielelläni!

 • Tiinanen

  Kaikki olivat ihania omalla tavallaan mutta jotenkin nyt lähestyvää kevättä mietin niin klassinen valkoinen kauluspaita ja mustat housut näyttivät todella raikkailta. Tuolla asulla voisi antaa piutpaut tulevan kevään trendeille ja näyttää hyvältä ”vain” musta-valkoisissa perusvaatteissa

 • Iida

  Oma suosikkini on farkkutyyli t-paidalla, koska se näyttää niin ajattoman tyylikkäältä. Ottaisin samasta asusta omaan kaappiini tuon t-paidan ja voisin jopa harkita noita farkkujakin. Hyvä Nanso!

 • Nanne

  Äänestän rentoa farkkutyyliä. Olen löytänyt Nanson kuluneen vuoden aikana ja ihastunut täysin. Ennen pidin merkkiä ”vähän vanhempaan makuun sopivana”, mutta mitä vielä – rakastan näitä ajattoman tyylikkäitä sekä kestäviä vaatteita!

 • sirpar

  Ensimmäinen look on suosikkini, koska ihastuin tuohon neuleeseen :)

 • myohmy

  Tuo neule ehdottomasti! Jos tuntuu päällä puoliksikaan yhtä hyvältä kuin miltä näyttää niin täydellinen! Vilukissana arvostaisin tuollaista kaunokaista vaatekaapissani.

 • Iia

  Mustat farkut ja valkoinen t-paita. Simppeli, mutta niin kuuma!
  Täytyypä kokeilla.

 • MarjukkaS

  Helppoa ja klassista! Kaunis tuo kauluspaita.

 • Saana

  rento farkkutyyli on lemppari!T-paita näyttää todella kivalta.

 • Marketta Järvenpää

  Valkoinen kauluspaita, aina varma valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, lisäksi mustat housut!!

 • Veeeerak

  Rento farkkutyyli oli suosikkini. Vaatekkaappini kaipaisi tuota Tasku-paitaa!

 • Marir

  Rento farkkutyyli on mieleisin. Ja t-paitoja varmaan nansolta ostaisin. On jotenkin niin hassua että tavallisia t-paitoja on niin vaikea löytää.. joko ne on malliltaan tosi kireitä tai sitten väljinä liian lyhyitä.. tai kangas huonoa tai kaula-aukko liian suuri tms.. aina joku vika!

 • TinttiK

  Farkkutyyli!! Ajaton, klassinen, leikkisä ja raikas. Ja nuo farkut tahtoisin ehdottomasti myös omaan vaatekaappiini. :)

 • Maimi

  Leveää ja leppoisaa -tyyli kolahti minuun kuin lumiaura asfalttiin! :) Etenkin nuo Kioto-housut (ah!), jotka kotiuttaisin vaatekaappiini enemmän kuin mielelläni.

 • TinttiK

  Ja tässä vielä korjattu sähköposti…

 • Emma

  Tykkäsin eniten rennosta farkkutyylistä: monikäyttöistä, rentoa mutta riittävän ryhdikästä! Itselleni haluaisin tietysti farkut, koska se on ihan uutta nansolta.

 • MerjaK

  Leveää ja leppoisaa on suosikkini. Kaikki tyylit on kivan näköisiä, pitää käydä sovittelemassa.

 • SannaN

  Näistä ihastuin eniten t-paidan ja farkkujen ajattomaan komboon! Juurikin yksivärinen t-paita olisi itsellä etsinnässä :)

 • Emilia

  Rento farkkutyyli on lemppari! Simppeli ja tyylikäs :)

 • Julia

  Eniten tykkäsin farkut ja t-paita -yhdistelmästä. Ihanan klassinen ja vaivaton!

 • millaaa

  Farkkutyyli vie tällä kertaa voiton! Uskomattoman yksinkertaista, ja vain hyvällä tavalla. Mustavalkoisuus ja konstailemattoman tyylikkäät leikkaukset ovat ihana yhdistelmä, eikä asusta tuon hatun ja mustien kenkien (ja kauniinsävyisen huulipunan) kanssa jää puuttumaan yhtään mitään! Neljän vaatekappaleen täydellinen kokonaisuus, voiko siitä enää tyyli parantua! :) Näistä vaatteista voisin testata mieluiten ehkä juuri farkkuja. Täytyy sanoa myös, että kaikki jutun kuvat ovat tosi upeita.

 • oona

  Kylläpä Nanso näyttää kivalta! Paras asukokonaisuus oli mielestäni farkkutyyli, jonka voisin kopioda suoraan omaan käyttööni. T-paita vinnki alkoi kiinnostaa ja farkkuja tekisi ehdottomasti mieli kokeilla :)

 • Tuo leveää ja leppoisaa tyyli on varmaan suosikkini koska se näyttää sekä mukavalta että chic:iltä – mutta valitsisin varmaan itselleni kuitenkin tuon rennon farkkutyylin jota tiedän että tulisin käyttämään paljon!

 • Purrr

  Ihania kuvia taas!
  Mun suosikki on Leveää ja leppoisaa, harmi kun housut on jo myyty loppuun! Ehkäpä niitä tulee jossain vaiheessa lisää? Tai sitten metsästän Kiotosta saman tapaiset, lähdössä Japaniin parin viikon päästä. :)
  Lahjakortti lämmittäisi, rahat kun menneet matkaan! ❤

 • Jenni

  Tyyleistä eniten iskee rento farkkutyyli, mutta vaatteista eniten ihastusta herättää leveää ja leppoisaa -tyylin neuletakki, joka on ulkomuodoltaan täydellinen.

 • Johanna

  Oma suosikkini on rento farkkutyyli :) Ihanan raikkaan näköinen asu, vaikka onkin aika perus. Vaatekappaleista valitsisin luultavimmin mustat farkut, sillä hyvien mustien farkkujen löytäminen on aina mieletön haaste!

 • Jennyli

  Ehdottomasti oma suosikkini on tuo farkku +t-paita tyyli! Tykkään kyllä tosi paljon myös noista herrainhousuista. Valitsisin mallistosta ehkä t-paidan, farkut tai ne herrainhousut… Vaikea valita!

 • Immoska

  Lemppari on tuo rento farkkutyyli, mutta houkuttaisi kokeilla ehdottomasti myös noita culottes-pöksyjä, ihanat! :)

 • Matilda

  Rento farkkutyyli on minun suosikkini. Se on samalla ajaton ja trendikäs; rento ja fiksu. Tommonen t-paita olis tosiaankin kiva saada!

 • Jessica

  Oma suosikki oli rento farkkutyyli. Paita ja farkut olivat sellaiset joita voisin kuvitella pitävän itsekin ylläni :)

 • Anne

  Leveää ja leppoisaa näyttää mukavalta

 • Tykkään eniten tosta farkkulookista! Ja vitsit miten hyviä kuvia. Hyvä Sanni! :)

 • Hennas

  Suosikkini on ehdottomasti Leveää ja leppoisaa -tyyli! Ehkä se on lähinnä omaa tyyliäni, rannolla tavalla tyylikästä. Puuvillaneule näyttää ihastuttavalta ja se onkin näistä kaikista oma suosikkivaatteeni.

 • Suvikh

  T-paita ja farkut ovat suosikkini. Itselleni valkkaisin kuitenkin tuon puuvillaneuleen.

 • Kaikki kauniita, mutta suosikkini on kauluspaita, jonka myös itselleni valitsisin :) Valkoisella kauluspaidalla ja mustilla housuilla ei voi epäonnistua!

 • MIRJA

  HOUSUHAME OLI KIINNOSTAVA olisi kiva pyöräillessä

 • Lullah

  Paha.. pitää varmaan suunnata johonki kivijalkakauppaan etsimään nuo culottesit.. ja herrainhousut on aivan ihanat ja pitäisi se kauluspaitatilanne päivittää, mutta kyllä tuo rento farkku look on paras. Mustat farkut ja yksinkertainen t-paita. Toimii. Valitsisin itselleni myös farkut, sillä herrainhousuja omistan sen verran monet ja löysin toissapäivänä reiän farkuistani.

 • Mianni

  Farkkutyyli valkoisen t-paidan kanssa näyttää raikkaalta ja hatun kanssa tyylikkäämmältä, se on siis suosikkini. Kiitos vinkistä Nanson perus t-paitoihin!

 • Heidi

  Farkut ja perus t-paita ihan huippu yhdistelmä! Hyvä perus t-paita on vaatekaapin kulmakivi :)

 • s_heidi

  Suosikkini on farkkutyyli. Se on ihanan rento ja t-paita on kyllä tosi hyvännäköinen! Sen voisin hankkia itsellenikin. :)

 • Janina Vesterinen

  Moikka! Helppoa ja Klassista olisi kokonaisuus minkä haluaisin ehdottomasti. Puhdas valkoinen ja super tyylikkät mustat housut sopivat niin töihin kuin iltajuhlaankiin :) Odotan innolla tulevaa Nanson kevät / kesä mallistoa, koska olen kuullut että sieltä löytyy aika mageita juttuja !! Kiitos Jenni

 • eevaw

  Näyttääpä kaikki hyvältä! Erityisen kivalta näytti rento farkkutyyli. Pakko hakea itselle tuo taskupaita, näyttää just täydelliseltä t-paidalta!

 • Laura

  Suosikki asukokonaisuus on farkkutyyli. Mustat farkut ja valkoinen paita on aina toimiva kaksikko. Farkut näyttävät todella hyvaltä ja ottaisinkin ne itselleni kaikista mieluiten. Täytyypä tsekata verkkokaupan tuotteet!

 • Nel

  Farkkutyyli! Toimii todella hyvin, klassinen mutta silti vähän erilainen hatun kanssa. Ottaisin mieluusti itselleni sekä t-paidan että farkut, mut jos pitää valita niin t-paita. Verkkokaupassa oli kyllä paljon mielenkiintoisia tuotteita.

  Joku huutelikin harmaata tasku paitaan, komppaan :)

 • Sanna

  Rento farkkutyyli on eniten mieleeni. Valkoinen skarppi t-paita ja farkut vaan toimii aina.Tasku paita olisi kiva hankkia.

 • Meme

  Ennen en ole tajunnut että nansolta voisi löytyä myös farkkuja,näyttää siltä että ikuinen ”täydellisten farkkujen” metsästus voisi loppua tähän postaukseen! Lemppari asu on ehdottomasti farkut ja klassinen valkoinen t-paita, niillä pötkii jo pitkälle!

 • Ulla Sagulin-Lehtinen

  Helppoa ja klassista.

 • -Selma-

  Kivoja asuja kaikki, mutta lempparini on rento farkkuasu. Se on eniten oman näköiseni ja tyyliseni sellaisenaan.
  Farkut näyttää todella hyvin istuvilta ja ne valitsisin itsellenikin uusiksi kevätpöksyiksi. :)

 • Ah, tykkään tuosta rennosta farkkutyylistä eniten. Ihan mahtavan oloinen toi perus-t-paita. Pakko testata! Kiitos vinkistä :)

 • Laura

  Suosikkini tyyleistä on rento farkkutyyli ja tuo valkoinen t-paita kiehtoo kyllä kovasti! Pitää tsekata Nanson mallisto muutenkin!

 • Anri

  Rento farkkutyyli on paras näistä! Voisin ottaa tämän t-paidan ja farkut heti vaatekaappiini. Mukavat farkut kuulostaa oikein hyvältä, pitää ehdottomasti tutustua näihin uutuuksiin.

 • Laura

  Ihania vaatteita ja niin kovin inspiroivia kuvia. Tuo t-paita ja kauluspaita kiinnostavat kyllä kovasti! Muutaman kerran olen ollut menossa käymään Nanson myymälässä Helsingin keskustassa, mutta harmillisesti ainakaan kadulta päin liike ei ole vaunuystävällinen..

  • Laura

   Ja suosikki on rento farkkutyyli, joka kivasti toimisi melko suoraan itsellänikin.

 • Vipellys_

  Olin kirjoittamassa että ”Ripeä farkkutyyli” mutta sehän olikin rento!
  Diggailen siitä eniten ja taskupaita päätyy vaatekaappiin testiinperusteeppariksi.

 • Ilona

  Tykkäsin farkkutyylistä eniten <3 On kyllä totta, ettei heti uskoisi tuotteiden olevan Nanson (positiivinen yllätys tosin)! :)

 • Riikka

  Rento ja klassinen farkut + t-paita-yhdistelmä on lemppari! Kyseisellä yhdistelmällä voi olla töissä ja vapaa-ajalla, jalkaan sopii lenkkarit, nilkkurit tai tennarit. Lukemattomia tyylejä kahden perusvaatteen ympärille, kukapa ei tykkäisi :)

 • Suvi

  Farkkutyyli <3 etsinnässä täydellinen valkoinen t-paita, ja tässä todellakin ainesta!

 • jenni

  Kyllähän toi farkkutyyli vaan iskee. Ja t-paitaa on mentävä itsekin sovittamaan.

 • Heli K

  Farkkutyyli, ihan paras arkiasu, jossa itsekin tepastelisin mieluusti päivästä toiseen. Ja vitsit miten upealta näytät tuossa tummassa huulipunassa!

 • Ansu

  Mukavat farkut ja valkoinen t-paita näyttää aina hyvälle yhdessä! :)

 • pinka

  Leveää ja leppoisaa on eniten mieleeni.
  Myös tuo krepattu kauluspaita vaikuttaa ihanan rennolta!

 • Erika

  Tuo t+paida ja farkut -yhdistelmä on kaikista ihanin! Tosi rento ja jotenkin ”yrittämättä cool”.

 • maijis_

  Lempiasuni on tuo farkkutyyli. Kaikkein mieluiten puen jalkaan farkut ja keväällä/kesällä yhdistän siihen t-paidan. Tällä hetkellä etsinnässä onkin laadukas t-paita, joten täytyy tutustua tarkemmin nanson valikoimiin.

 • Duki

  Neuletakki + housut yhdistelmä kolahti.

 • Hanna

  Tällä kertaa se lähimpänä omaa tyyliäni oleva eli rento farkkutyyli puhutteli eniten :) En saa silmiäni irti tuosta t-paidasta, näyttää niin hyvältä että uskon, kun sanot sen olevan lähes täydellinen!

 • Miuski

  Kauluspaita ja herrainhousut, ihan mahtava combo!

 • Maria

  Neuletakin ja culottes-housujen yhdistelmä on lempparini.:) Mieluiten ottaisinkin omaa vaatekaappia täydentämään tuon ihanan Kerä-neuletakin!

 • Saila Kuutti

  Rento farkkutyyli miellyttää eniten, vaikka kaikki ovat todella kivoja.

 • johanna

  Farkut ja t-paita, ehdottomasti paras yhdistelmä kun en ole kovin erikoinen pukeutuja :)

 • Tuuli

  En olekaan pitkaan aikaan katsonut Nanson valikoimia, mutta taytyy sanoa etta hyvalta nayttaa! Suosikkini naista on leveaa ja leppoisaa. Vaikkei arpaonni osuisikaan kohdalle, niin pitaa sisallyttaa kaynti Nanson liikkeeseen seuraavalle Suomen visiitilleni.

 • Liekki

  Ihana tyttömäinen farkkutyyli on suosikkini, sopii jokaiselle. Kiinnostavaa, Nanson farkut!

 • Noita

  Farkkutyyli on mun lemppari! Saatan tosin olla puolueellinen hattusi takia, hatut ovat heikko kohtani :D

 • applebloom

  Eka tyyli iskee eniten, tuo neule on ihanan mallinen <3

 • Rea

  Helppoa ja klassista rento meininki on minun mieleen.

 • Heini R

  Rakastuin kauluspaita-lookkiin, mutta myös yksinkertaisen raikkaaseen t-paita-farkut -yhdistelmään! Näistä kahdesta päätyisin ehkä itse kauluspaita-lookkiin. Näytti ihanan rennolta, mutta samaan aikaan tyylikkäältä ja siistiltä. Go Nanso!

 • Mia

  Leveää ja leppoisaa asuyhdistelmä on ihanan tyylikäs ja rento. Juuri tällä tavalla haluaisin pukeutua joka päivä! Kioto- housut ja Kerä- neule, ah, puhdasta rakkautta :)

 • Annika

  Suosikkiasuni on farkut & t-paita. :)

 • Tua

  Kaikki stailaamasi asut ovat ihan napakymppejä, mutta nuo viimeisen tyylin herrainhousut ovat juuri sitä mitä olen etsinyt jo tovin! Toivottavasti niistä löytyy pituutta meille hankisääskillekin. :)

 • amj

  Tykkäsin eniten tuosta viimeisestä, erityisesti housujen kivasta materiaalista ja helppohoitoisesta ja monikäyttöisestä paitapuserosta, joka lisäksi on juuri kivan pituinen housujen päällä pidettäväksi. Mutta kaikki todellakin ovat luottovaatteita ja kävisivät vaatekaapin perustaksi. Oma valintani olisivat juuri nuo herrainhousut.

 • Sanni

  Lempityylini näistä on tuo farkkutyyli, sillä voisin hyvin kuvitella itsekin pukeutuvani siihen. Voisin kotiuttaa sekä nuo farkut että t-paidan, jollaista olen etsinyt jo pitkään! Miten täydellisten perusvaatteiden löytäminen onkin aina niin hankalaa?

 • anniiii

  Farkkutyyli on paras ja valkonen t-paita näyttää hyvältä

 • Mirka

  Rento farkkutyyli oli paras. Siihen voisin itsekin pukeutua.
  T-paitoihin heräsi kiinnostus, pitääpä käydä jossain vaiheessa katsomassa livenä!

 • Leena

  T-paita & farkut on minun makuun

 • Mimi

  Mun suosikko on tuo farkkutyyli ja tyon t-paidan ottaisin mielelläni omaksi. Oon haaveillut sellaisesta ryhdikkäästä siististä valkoisesta t-paidasta jo hetken

 • miida

  Tuo farkkutyyli on ehdottomasti mun lemppari. Ihanan rento kokonaisuus. Tuollaista valkoista t-paitaa olen etsinyt jo pitkään ja se on ehkä pakko itsellekin hankkia. :)

 • Essi Tyson-Fyhr

  Kerä-neuletakki on herkullisen yksinkertainen, mutta kotimaiset farkut kiehtoo ihan todella suuresti. Varsinkin, kun stailaus on niin upea.

  Kerä-neuletakki olisi kuitenkin valintani,koska farkkujen istuvuutta ei voi arvioida sokkona.

 • Tanja

  Kyllä minäkin kallistun tuon rennon farkkutyylin puoleen, vaikka voisin hyvin kuvitella käyttäväni jokaista stailaamaasi asukokonaisuutta. Tuo kauluspaita on kerrassaan ihana niin pituuden kuin materiaalin puolesta, ehkä pakko laittaa se ostoslistalle…

 • Sari

  Tosi kivannäköiset farkut, jotka pitää käydä tsekkaamassa!

 • Anne

  Rento farkkutyyli oli lempparini! Myös tuo neule oli todella kaunis. Omaa vaatekaappiani täydentämään haluaisin tuon t-paidan :) Sposti anne.nieminen85@gmail.com.

 • Farkut ja t-paita on suosikkityylini! Ajattomat klassiset farkut, tummansinisinä, ovatkin ostoslistallani, mutta täydellisesti istuvia sellaisia ei olekaan niin helppo tänä legginssimuodin aikana löytää!

 • tiitu

  Nanso, vanha suosikkini :) Näistä tykkään eniten t-paita & farkut -asusta, jonka valitsisin itsellenikin.

  • Anni_

   Farkkutyyli! Klassikko! Siinä missä aikaisemmassa postauksessasi Nansosta oli moderni Audrey Hepburn -tyyli niin tämä farkut+t-paita on moderni James Dean. Enää prätkä puuttuu ;)

 • Anette

  Ehdottomasti rento farkkutyyli! Täydellinen valkoinen perus t-paita on itsellä roikkunut ostoslistan kärjessä jo varmaan vuoden, ei olisi tullut mielenkään tarkistaa Nanson valikoimaa, mutta nyt täytyy pikimmiten käydä kurkkaamassa! Tuollaisia taskullisia paitoja voisin kotiuttaa useammankin, ettei sitten harmita jos (kun) läikytän punaviinit syliin :D

 • Tia

  rento farkkutyyli iski minullekin ensimmaisena silmaan, mutta tykkaan myos valkoisesta kauluspaidasta, niin ajatonta ja selkeaa!

 • anna

  Kauniita kaikki ja Kerä neuletakki näyttäisi juuri sellaiselta, jota olen etsinyt jo muutaman vuoden. Näistä stailatuista kokonaisuuksista mieluisin on ensimmäinen.

 • Hehela

  Kaikki tyylit näyttävät kyllä tosi hyvältä! Mutta ehkä eniten iskee rento farkkutyyli.

 • Kaikki tyylit ihastuttavat, mutta suosikkini on rento farkkutyyli, olenhan farkkumimmi henkeen ja vereen ja tuo valkoinen paita näyttää just semmoselt ajattomalta klasikkopaidalt, tykkään!

 • Riikka

  Neule ja leveät housut <3 täydelliset!

 • Mira

  Neule + culottes <3

 • Helena

  Farkut ja t-paita oli suosikkiasu näistä kolmesta. Neuletakki näytti myös houkuttelevalta.

 • memmis

  Lempparityylini näistä on ehdottomasti rento farkkutyyli. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan just hyvä, sellainen tyhjä taulu mitä voi halutessaan maustaa erilaisilla asusteilla. Mustat luottofarkkuni menivät juuri rikki, joten mukaani lähtisivät joko uudet mustat farkut tai herrainhousut.

 • Farkut sekä villatakki on parhaat.

 • Iiris

  T-paita ja farkut on myös oma suosikkityylini.
  Nanson vaatteita olenkin käyttänyt jo useamman vuoden; erilaiset trikoomekot ovat olleet suosikkivaatteitani töissä. Mukavaa, että mallistosta löytyy myös farkkuja, niitä en olekaan vielä kokeillut.

 • Maiju

  Farkkutyyli oli lempparini – tuo t-paita vaan on yksinkertaisuudessaan niin täydellinen!

 • Ilona

  Rento farkkutyyli on ehdottomasti paras kokonaisuus! Tuon t-paidan huolisin kyllä mielelläni itsellekin :)

 • Hanna Louhimo

  Rento farkkutyyli yhdistettynä mustaan hattuun on lempparini ja haluaisin itsekin pukeutua juuri tuohon! :)

 • Anna

  Näistä tyyleistä suosikkini on ensimmäinen. Pidän kokonaisuuden klassisesta ilmeestä ja erilaisista leikkauksista.
  Valitsisin itselleni kuitenkin tuon valkoisen T-paidan, koska ensimmäisen asun vaateiden mittasuhteet ovat itselleni aivan väärät.

 • Enma

  Ei taida olla farkkutyyliä voittanutta. Tuohan toimisi simppeliydessään melkein missä vaan!

 • Petra

  Suosikkini on tuo rento farkkutyyli, jotenkin kivan simppeli mutta samalla tyylikäs look :) Ja itselleni valitsisin juurikin tuon valkoisen t-paidan, näyttää tosi kivalta farkkujen kanssa!

 • Anette

  Farkkutyyli oli paras! Simppeli ja tyylikäs :)

 • Virve

  Lempparini on T-paita ja farkut, molemmat sopisi omaankin vaatekaappiini.

 • Kerttu

  Suosikkini on ehdottomasti Leveää ja leppoisaa -tyyli! Yhtä aikaa mukavan ja tyylikkään näköinen. Tuotteista valitsisin mustan Kerä-neuletakin.

 • Pii

  Valkonen teeppari ja farkut on mun lempparisetti! Muutkin sopii sinulle mut farkkutyyli on lähinnä omaani. Sen valitsisin itsellekin

 • Pirre

  Helppoa ja klassista, pitkäselkäiselle ja jalkaiselle pullukalla sopivin ;)

 • Suosikkini on leveää ja leppoisaa! Hyville arkivaatteille on aina tarvetta. :)

 • Lottass

  valitsisin asuista varmaankin tuon ensimmäisen ja yksittäisistä vaatekappaleista viimeisen asun mustat housut. tai nuo ensimmäisen mustat. jommat kummat :D

 • Tiina Mäkinen

  Rento

 • Mirva_h

  Rentofarkku tyyli on suosikkini ihana

 • NiinaK

  Ensimmäinen asu on ihana! Eli leveää ja leppoisaa. Siinä on ihanaa 70-luvun fiilista, mutta silti ajatonta eleganssia. Tahtoisin itselleni kyseisen asun mustat leveät housut :)

 • Katri

  Valkoinen t-paita ja hattu – look! Ihana.

 • Maarit

  Kauluspaita ja herrainhousut on oma suosikkini.

 • Jessii

  Rento farkkutyyli oli eniten mieleeni. Paita näyttää juuri sopivalta kesään ja on ajaton malli. Voi myös yhdistää mihin tahansa.

 • pöllö

  Farkkutyyli, ihana! T-paita näyttää huippuhyvältä.

 • Aino

  Rento farkkutyyli on minun näköinen setti. Nanson vaatteet on kyllä ihania.

 • Anne m.

  1. Setti, erityisesti nuo Kioto-housut herätti kiinnostuksen

 • Ronjamiranda

  Näistä suosikkini on tuo farkkutyyli! :)

 • Eija

  Valkoinen paita ja herrainhousut ovat kuin minulle nappiin. Taskupaidat on toinen vaihtoehto housujen kanssa. Housut ovat minun valinta.

 • Ihana näköisiä vaatteita! Oma suosikkini on ensimmäinen, leveää ja leppoisaa. Näyttää niin cozy cozy <3 essi.raivio@gmail.com

 • Leila

  Neuletakki ja leveät housut, varmasti ihanat päällä. Mikä olisikaan ihanampaa kuin kietoutua tuohon neuletakkiin.

 • Meppi

  Suosikkistailaus on ”Leveää ja leppoisaa”, musta villatakki leveiden housujen kanssa. Makee. Tiedostan kuitenkin että kyseinen setti ei sopisi omiin mittasuhteisiini ja itselleni valitsisin farkkutyylin Tasku-paidalla. Tasku-paidassa viehättää väljästi mitoitettu malli, hihojen pituus ja tietty se hauska tasku.

 • Neuletakki ja housuhame, ihanat.

 • Anna-Kaisa

  Tyylisuosikkini on ”helppoa ja klassista” – vaikka oli kyllä vaikeaa valita :)

 • Sari

  Rento farkkutyyli on paras.

 • Aniini

  En ole ollenkaan farkkutyttö, mutta näistä tyyleistä tuo rento farkkutyyli iskee eniten. Ottaisinkin itselleni näistä vaatteista mieluiten tuon t-paidan joko mustana tai valkoisena – tai miksei molemmissa väreissä. :)

 • anki

  Japania henkivä asu on suosikkini ja postauksen mielenkiintoisin vaate on kyseisen asun leveä housupari. Yksi oman vaatekaappini suosikeista on itse ompelemani japanihenkinen jakku, jonka kanssa nuo housut sopisivat loistavasti!

  Hienoa, että Nanso uudistuu, mutta harmi ettei se tapahtunut ennen tuotannon siirtämistä pois Suomesta.

 • Maarit

  Väljää ja leppoista -stailaus on minusta linjoiltaan mielenkiintoisin.

  Itse varmaan turvautuisin kolmannen kokonaisuuden kapealinjaisiin perushousuihin ja valkoiseen paitaan.

 • Essi

  Suosikkini on ehdottomasti tuo viimeinen tyyli :) ja vaatteista juuri tuo valkoinen kauluspaita!

 • Nnu

  Tpaita ja farkut on klassisen tyylikkäät ja mieluusti ne kotiuttaisin itelleki.

 • nimetu

  Rento farkkutyyli oli näistä kyä mun suosikki! :)

 • Tuulia

  Ihastuin farkkutyyliin! Siisti ja rento tyyli, jossa viihtyy vapaa-ajalla ja miksei myös töissä. Ja Nansosta kun on kyse, niin laatu on aivan huippuluokkaa!

 • Ninne

  Suosikkini on farkkutyyli t-paidalla! Kokonaisuutena rennoin ja leppoisin ja sopii silti moneen. Itselleni päälle valitsisin kuitenkin mieluiten ensimmäisen tyylin neuleen, koska rakastan neuleita ja täydellistä neuletakkia ei vain silti tunnu tulevan vastaan!

 • Minttu

  Leveää ja leppoisaa ja erityisesti Kerä-neuletakki ovat ehdottomasti lempparini!

 • Emma K.

  Suosikkini ehdottomasti ”leveää ja leppoisaa” tyyli ja mieluiten ottaisin itselleni tyylin kioto housut :)

  Rakastan niin sanottua rennon ja skarpin yhdistelmää ja tässä tyylissä se näkyy upeasti.

 • Kirsi Haapasalo

  Ehdoton suosikkini olivat japanilaisvaikutteiset Kioto-housut neuletakin kanssa. Nämä toimii yhdessä sekä toimistossa että kotioloissa- oikeat perusvaatteet arkeen!

 • ViiviS

  Farkut ja t-paita -yhdistelmä ei petä koskaan. Täytyy ehdottomasti käydä katsastamassa nuo Tasku-paidat :)

 • Sirkku Laukkanen

  Kerä -neuletakki on tyylikäs, yksinkertainen ja sopii monen asukokonaisuuden kanssa. Se on myös lempivaatteeni.

 • L

  Leveää ja leppoisaa on lemppari näistä! Ottaisin itselleni alaosan eli housut, koska 3/4-osaa hihat neuletakissa eivät oikein toimi minulla (käsivarsia palelee). :)

 • Katri

  Oii Nanso -tuo alituinen ajattomuudellaan yllättäjä! Mua puhutteli eniten tuo eka tyyli ja harmi oli suuri, kun kuulin vasta nyt noista leveälahkeisista housuista ja ne olivat verkkokaupasta loppuneet! No, täydellisten culottes-pöksyjen metsästys jatkukoon.

 • Eija K

  Kyllä t-paita ja farkut ovat parhaat!

 • PSK

  Rento farkkutyyli on ehdottomasti suosikkini ja lähimpänä omaa tyyliäni.

  Pakko myöntää, että meikäläisen vaatekaapista puuttuu juurikin tuollainen basic teeppari.

 • HM

  Farkkutyyli on lempparini. Ostan Nanson tuotteita ajoittain. Mustat viistaskufarkut kuulostavat juuri tyyliinin ja vartalotyyppiini sopivilta!

 • VVilma

  Rennossa farkkutyylissä tuntisin oloni kotoisimmaksi, vaikka näyttivät muutkin kyllä hyvältä

 • Sanna Hildén

  Leveää ja leppoisaa. Tuo neuletakki näyttää niin mukavalta, pehmeältä mutta todella tyylikkäältä. Myös housut miellyttävät. Ainoa miinus musta väri, mutta tuonnehan sujahtaa kivasti alle jotain värikästä.

 • Sisko

  Ehdottomasti kerä-villatakki ja housut.

 • Merja Lonka

  Neule ja Kioto housut vaikuttivat ihanan rennoilta ja olivat todella hyvännäköiset päälläsi…valinta oli tosin vaikea….
  farkut ja valkoinen t-paita olivat myös täydelliset!!! Itselleni valitsisin valkoisen kauluspaidan JOS vain yksi on valittavana.

 • Ulla

  Kyllä nuo farkut t-paidan kanssa ovat ehdottomasti parhaat. Tuo teeppari on mentävä katsomaan ihan paikan päälle.

 • nti

  Rento farkkutyyli on suosikkini stailauksistasi. Suosikkivaatekappaleeni on tummansininen Kerä-neuletakki.

 • Farkkutyyli, ehdottomasti. Tosi kivan oloisia vaatteita muuten kaikki. :)

 • JENNI

  Ääneni saa ”rento farkkutyyli”. Farkut & t-paita toimii kaikessa yksinkertaisuudessa aivan upeasti

 • Ritva

  Suosikkini on Leveää ja leppoisaa.
  Tuollaisen neuletakin juuri haluaisin.
  T-paita sopisi sen alle ja leveät housut olisivat vilpoiset kesällä.

 • Eeva-Liisa Forsström

  Hei! Olen myös Nanson vaatteiden suurkuluttaja ja kaapissani on ainakin 20 yöpaitaakin Nansolta. Näistä sinun kokeilemista vaatteista minua miellyttävät eniten farkut ja taskupaita koska ne ovat monikäyttöisiä ja helppohoitoisia ja käyvät arkeen ja jakun kanssa juhlavampaankin tilaisuuteen. Ne ovat jokanaisen perusvaatteet.

 • Juliet

  Farkkutyyli. Lisäksi tykkään kauluspaidasta.

 • Nani

  Farkkutyylistä pidän eniten. Itselläni on juurikin haussa täydellinen ja kestävä t-paita, joten täytyy testata tämä nanson ehdokas. Itselleni valitsisin naisten juttu-housut, sillä haluaisin haastaa itseni käyttämään sellaisia.

 • Aava

  Jopas on taas valinnanvaikeutta super iiseistä ja klassisista tyyleistä, mutta kenties pisimmän korren vie nyt ensimmäinen – Leveää ja leppoisaa. Neuletakki helposti löytäisi paikkansa lempivaatteena ja paljon matkustavan siistinä mutta kietoutumisvaatteena. Ja hei ihana T-paita, hyvä Nanso!

 • Ella

  Lemppari on kyllä tuo ensimmäinen, just sellaista japanifiilistä. Oon aina ihaillut culottes-housuja, mun tyyliin (eikä mun vartalolle varsinkaan) ne ei sopis mutta on ne niin hienot. T-paidat ja kauluspaita näyttää tosi kivoilta ja mulle passeleilta mutta kyllä nuo viimeisen tyylin herrainhousut olis kaikista ihanin saada!!

 • annni

  Kiva nähdä näitä Nanson vaatteita! Merkki pääseen aina välillä itseltä unohtumaan.

  Ensimmäinen tyyli eli neule ja leveät housut on suosikkini.

  Omaan kaappiini sopisi ainakin tuo t-paita ja mahdollisesti myös herrainhousut.

 • Rento farkkutyyli on sopii omassa tilanteessani sekä työhön että vapaa-aikaan. Siisti paitapusero on kiva lisä.

 • Alina

  Farkkutyyli on rento ja mukavan oloinen. Hienoa, että Nanso uudistuu, eipä tosiaan uskoisi, että valmistavat farkkuja.

 • Tanja Brusila

  Farkkutyyli, ja vielä kun saisi tuon villatakin t-paidan päälle

 • Arja

  Suosikkini on helppoa ja klassista, koska olen rennolla tavalla klassinen tyyppi.Erityisesti ilahduttaa kauluspaita, jota ei tarvitse silittää.

 • Erika

  Farkut ja T-paita

 • Paula Laakso

  Valkoinen kauluspaita perusklassikko ja suosikkini. Mielelläni yhdistäisin sen farkkuihin – rennompi ote. Nanson laatu ollut mainio kautta vuosien, toivottavasti sama linja jatkuu uusissakin mallistoissa!

 • Jana

  Nanso on aina kulkenut matkassani, olenhan viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni siellä tehtaan vieressä. Tuntuu oudolta että toiset muutenkin yhdistävät sen ainoastaan yöpaitoihin. Itselleni mieluisin oli tuo farkkutyyli ja farkut mieluusti ottaisin. Ihania kuvia❤ .

 • Rennot farkut ja raikas t-paita ovat ihana yhdistelmä ja sopivat kevään tunnelmaan täydellisesti. :)

 • Tuulis

  Kerä-villatakki on suosikkini ja ihana perusvaate, jolla saa rentoa tyylikkyyttä asuun kuin asuun. Lisäksi lämmittää ainaista vilukissaa mukavasti. Ja tyyleistä villatakkityyli siis ehdoton suosikki.

 • Riksu52

  Farkkutyyli paras, herrainhousut ja pitkä paitapusero hyvä kakkonen. Mahtavaa Nanso.

 • ee

  Kioto-houstu ja neuletakki, <3!

 • Marjaana

  Helppoa ja klassista, koska tuo olisi aivan loistava asukokonaisuus töihin. :-)

 • JaKa

  Rento farkkutyyli ehdottomasti! Ihan kuin jostain jenkki-purkkamainoksesta :)

 • Amanda

  Ooh, ehdoton lemppari on kyllä nuo herrainhousut ja sen ympärille rakennettu asukokonaisuus. Tuo piano on kuvissa ihana yksityiskohta. Asusta ja koko näystä tulee mieleen vanha, elegantti pianonsoitonopettajani.

 • Katariina

  Musta kivoin on toi vika, helppoa ja klassista. Niin yksinkertainen mutta skarppi asu! Lempparivaatekin näistä on tuo valkoinen kauluspaita, klassisen kaunis.

 • Annika

  Tuo neule on todella kaunis. Naisellinen. Klassinen ja helppo yhdistää muihin asuihin. Minulla on kokemusta Nanson paidoista ja mekoista: ihanaa materiaalia, kuten totesit! Ja kestäviä. Bleiserimallista neulejakkua ihailin viime syksynä kaupassa, mutta budjettisyistä se jäi vielä kauppaan. Neuleet odottavat edelleen siis kokeilua..

 • Tarja Viikari

  Helppoa ja klassista on ehdoton suosikkini. Näissä asuissa on helppo elää arkea ja myös reissata ja vaatteet on aina siistit ja käyttövalmiina. Muutenkin löydän aina tyylikkäät ja helppohoitoisempia asut Nanson mallistosta arkeen ja juhlaan. Kiitos niistä :)

 • Kaisa

  Farkkutyyli näyttää hyvältä. Nansolla on ihan parhaita vaatteita!

 • Jeta

  Aivan ihana tuo puuvillaneule & leveälahkeiset housut yhdistelmä! Rento, huoliteltu asu twistillä. Ottaisin ehdottomasti tuon ajattoman neuleen.

 • Pia Kostamo

  Rento farkkutyyli oli tyyleistä oma suosikkini. Mustat nilkkapituiset housut yhdistettynä yksinkertaiseen t-paitaan on samalla kertaan sekä rento että klassinen asukokonaisuus. Toimii niin töissä kuin vapaa-ajalla ja oikeilla asusteilla vielä illanvietossakin. Täydellinen tyyli siis:)

 • Sanna

  Rento farkkutyyli toimii aina!

 • Farkkutyyli on ehdottomasti paras. Musta neule on kaunis. Haluaisin kuitenkin itselleni mustat farkut.

 • puputin

  No ehdottomasti noi maailman mukavimmat pöksyt, ihansama mitä niiden kanssa olisi!

 • Rita

  Eniten omaa tyyliäni lähellä oli ensimmäinen leveä ja leppoisa tyyli. Siitä huolimatta yksittäisistä vaatekappaleista farkut kiinnostavat, koska olen onnistunut rikkomaan kaikki siistit farkkuni.

 • Tuija

  Farkkutyyli miellyttää ehdottomasti eniten! Täydellistä valkoista t-paitaa en ole vielä tähän mennessä löytänyt, jospa Nanso yllättäisi. T-paidan taskusta ainakin iso plussa :)

 • Meri

  Leveä ja leppoisa asu ja rento farkkutyyli oli itselle mieleen! Leveät mustat housut ovat ehdottomasti lempparit! :)

 • HM

  Farkkutyyli on näistä suosikkini ja erityisesti valkoinen t-paita alkoi kiinnostaa. Laadukkaille t-paidoille on aina käyttöä.

 • Elina

  Kauluspaita & herrainhousut kiinnostaisi testata, sillä sekä täydellinen kauluspaita että täydelliset housut on edelleen haussa! Kaikki tyylit ajattomia ja toimivia :)

 • Anneca

  Minäkin tykästyin tuohon farkkutyyliin, yksinkertaisen tyylikäs! Aina on tarvetta hyville t-paidoille, joten sitä pitää käydä sovittamassa. Onnekseni omistan jo noi Culottes-housut, tykkään niistä kovasti.

 • Sirpa Hakala

  Rento farkkutyyli!

 • Tellukka

  Näistä tyyleistä farkut ja t-paita sopivat parhaiten omaan tyyliini. Näitä voi myös hyvin piristää asusteilla.

 • Emilia

  Rento farkkutyyli! Ja farkut on näistä lempparit :).

 • Haiha

  Näistä farkkutyyli oli minusta toimivin. Itse toivoisin löytäväni hyvän valkoisen perus-t-paidan. Tuo näyttää vain melko leveältä mallilta, ellet sitten valinnut tarkoituksella reilusti suurempaa kokoa. Mitään makkarankuorta en toki kaipaa.

 • Suski

  Omana suosikkina ehdottomasti tuo Rento farkkutyyli! Sen täydellisen valkoisen t-paidan metsästys ollut jo pitempään käynnissä, mutta vielä ei ainakaan ole tärpännyt…

 • Maria

  Rento farkkutyyli on juuri minun näköiseni! Aion mennä Nanson liikkeeseen ja varata kunnolla aikaa – paljon sovitettavaa… Innostuin Nansosta jo viime syksyn postauksesta, kiitos.

 • Anniina

  Vaikka upeasta valkoisesta t-paidasta tuleekin kihelmöivät James Dean vibat, niin suosikkini on kuitenkin valkoinen herkullisella tekstuurilla höystetty kauluspaita ja asukokonaisuus sen ympärillä.

 • Myrmeli

  Valkoinen taskupaita housujen kanssa on ihana yhdistelmä!! Juuri tuon paidan haluan <3

 • Riina

  Tämä kolmas tyyli on ihana ja todella tarpeellinen tähän kaappiin :)

 • Anu H

  Mun suosikki on toi leveää ja leppoisaa! Helposti yhdistelvät vaatteet niin kotiin kuin toimistoonkin. Kerä-neuletakki ois kyllä ihan ehdoton lisä vaatekaappiini :)

 • Leveää ja leppoisaa on mieluisin lookin ja valitsisin itselleni lookin neuleen tai housut jos ne olisivat vielä valikoimissa :)

 • Riikka

  Leveää ja leppoisaa on suosikkini stailaamistasi tyyleistä ja siitä Kerä-neuletakin pukisin mielelläni itsekin päälle.

 • Lotta

  Kaikki sujahtaisi vaatekaappiini heittämällä mutta farkkutyyli mainioin. Tuo T-paita!

 • Heta

  Lempparini on farkut, t-paita ja hattu,ihanan raikas ja cool asu koottuna hyvinkin simppeleistä vaatekappaleista. Osaispa itsekin käyttää hattuja!

 • Päivi

  Kyllä farkut ja t-paita on lähinnä mun tyyliä :)

 • Tuuli

  Helppoa ja klassista on suosikkini. Pitkä Justiinsa-kauluspaita olisi enemmän kuin tervetullut vaatekaappiini.

 • ensiobritax

  Oma lempparini oli tuo rento farkkutyyli! Ottaisin ehdottomasti itselleni tuon valkoisen t-paidan. Täydellisen valkoisen t-paidan metsästys tuntuu olevan ikuisuushommaa ja tuo näyttää täyttävän kaikki kriteerit: käärityt hihat, pieni tasku, rento malli, sopivan pitkä ja näyttääkin laadukkaalta.
  Mun mielestä tälläiset perusvaatteet eivät ole tylsiä vaan nimenomaan niitä juttuja, joihin vaatekaapissa pitäiskin panostaa :-)

 • Tuiku

  Ehdottomasti lemppari on tuo farkkutyttö-tyyli! Se on jotenkin todella raikas ja reipas. Silti ottaisin itselleni nuo herrainhousut, sillä ne vaan ovat jotenkin hauskat, mutta samalla todella siistit.

 • Oona

  Kolmesta klassisen tyylikkäästä nostaisin farkkutyylin ykköseksi, koska onhan se nyt vaan niin siistiä että Nanso on ottanut mallistoonsa myös farkut! Ihana jatkossa tukea suomalaista yritystä, jonka tuotanto on eettistä. Jes!

 • Sofia

  Paras on farkkutyyli <3 tyylikäs js rento :)

 • -minea-

  Vaikea valinta…valitsen culottes/Japani-tyylin, vaikka tuo farkkutyyli on lähinnnä omaani. Olen ollut Nanso-fani jo vuosia laadun, kotimaisuuden ja yllättävien suunnitteluhelmien ansiosta. Suunta on oikea, toivon, että suomalaiset löytäisivät Nanson nyt aidosti arjen onnistuneena vaatettajana!

 • Sannamarianna

  Tykkään Nansosta, mutta näistä ei oikeen mikään istu omaan tyyliin, paitsi farkut. En edes tiennyt, että Nanson valikoimassa on farkkuja!

Related posts