15/02/17

Viikon tuote: & Other Stories -huulipuna

1 102

Huulipunalla on kyllä ihmeellinen voima. Pelkästään huulet punaamalla voi koko asun ja tyylin muuttaa ihan toisenlaiseksi, ja fiilis muuttuu myös punan väriä vaihtamalla. On nimittäin aivan eri asia, hehkuvatko huulet rohkeasti kirkkaanpunaisina, hempeän ruusuisina, luonnollisessa nude-sävyssä vai kohtalokkaan tummina.

Minä olen aina itse suosinut huulipunissa ennemmin sellaisia kirkkaita, selkeitä värejä. Nude-punat sekä murretut ja rusehtavat sävyt olen suosiolla jättänyt muille. Nyt kävi kuitenkin niin, että pari viikkoa sitten & Other Stories -liikkeen avajaisista sain lahjakassissa mukaani kolmen merkin huulipunaa. Olen uteliaana tutkiskellut putiikin omaa kosmetiikkavalikoimaa, mutta mukaan on tarttunut vain käsirasva ja poskipuna – huulipunia en ole koskaan tullut testanneeksi. No nyt oli hyvä motivaatio ryhtyä kokeilemaan, kun niitä kerran yhtäkkiä oli kolmin kappalein.

Kurkistelin huulipunahylsyihin ja nyökyttelin tyytyväisenä kirkkaanpunaiselle ja viininpunaiselle sävylle, mutta luonnonläheistä, hieman rusehtavaa punaa vierastin heti ajatuksen tasolla. Päätin kuitenkin uteliaisuuttani kokeilla, vaikka en tuollaista sävyä olisi ikinä tullut itse valinneeksi. Ja kuinkas kävikään! Tuo 90-luvusta ja ensimmäisistä meikkauskokeiluistani muistuttava sävy Imperial Carmine näyttikin huulilla ihan älyttömän kauniilta. Näin sitä tuli taas todistettua, että rohkeasti pitäisi vain kokeilla uutta! Tai tässä tapauksessa vanhaa, koska tämän tyyppinen on tainnut olla se ihan ensimmäinen koskaan kokeilemani huulipunasävy…

Tulipahan samalla kokeiltua sitten nuo kaksi muutakin sävyä, kirkkaanpunainen Farandine Red sekä luumuisa Galloon Burgundy. Ja enpä ole sittemmin viimeisten parin viikon aikana juuri muuta huulipunaa käyttänytkään kuin tätä kolmikkoa. Ihan älyttömän herkulliset sävyt, helposti levittyvä mattakoostumus sekä aivan uskomaton pigmentti ja pysyvyys! Harvoin tulee vastaan näin hyvää punaa eli suosittelen lämmöllä! Harmillisesti juuri tuo ihana ysärisävy näyttää olevan verkkokaupasta juuri nyt lopussa, mutta kannattaa käydä kivijalkaliikkessä tsekkaamassa, josko siellä olisi parempi onni.

♥ MIKÄ?

& Other Stories -huulipuna

♥ KENELLE?

Mattahuulipunien ystävälle

♥ MIKSI?

Upeita sävyjä (valikoimassa kaiken kaikkiaan 53 vaihtoehtoa!), helposti levittyvä ja miellyttävä koostumus sekä todella hyvä pysyvyys ja runsaasti pigmenttiä

♥ HINTA?

15€, saatavilla & Other Storiesin verkkokaupasta sekä kivijalkaliikkeistä

 

Tuotteet on saatu kokeiltavaksi blogin kautta.

Sävy: Galloon Burgundy

Sävy: Farandine Red

Sävy: Imperial Carmine

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Onpa kauniit sävyt! Voisin heti napata nuo kaikki kolme! Kävin jo nettisivuillakin kurkkailemassa valikoimaa :) Täytyy joku päivä pyörähtää liikkeessäkin, kun kevääksi voisi vähän päivittää vaatekaappiakin samalla, jos jotain kivaa ja monikäyttöistä löytyisi :)

Related posts