14/02/17

Repeat-putkessa: Solomon Grey – Miradors

2 78 solomon-grey

Viikon repeat-putkessa on tällä viikolla ollut Solomon Greyn vaarallisen tarttuva Miradors Jody Wisternoffin ja James Grantin remixinä. Alkuperäinenkään ei ole ollenkaan hassumpi, mutta remixillä on vieläkin koukuttavampi ote. Olen kuunnellut kappaletta oikeastaan taukoamatta, sormi valmiina play-nappulalla klikkaamaan saman biisin uudelleen ja uudelleen lopun lähestyessä. Hitto vie, miten tarttuva rytmi. Pitkin viikkoa on tehnyt mieli vähän bailata bussipysäkillä, bussissa, kadulla kävellessä ja kaupan kassajonossa. Ehkä salaa olen vähän bailannutkin, kun kukaan ei katso. Kuuntele ja testaa itse!

Translation: Holy crap, how I love this song!

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts