7/02/17

Hempeä helmikuu

1 110

Nyt on taas kynsissä sellainen sävy, mitä en olisi välttämättä koskaan aavistanut valitsevani, mutta nyt kun hyppysissä on hempeää, läpikuultavaa vaaleanpunaisen sävyä, rakastan näitä kynsiä! Yleensä suosin vähän räväkämpiä sävyjä ja sen ainoan kerran, kun otin kynsiini nude-sävyiset geelit, mietin koko kuukauden, että onpa kyllä tylsä väri! Näin kuitenkin tämän EVO-geelin hempeän Angela-sävyn viime kynsihuollon päätteeksi, kun joku toinen asiakas valitsi tämän värin. Ja näytti niin suloiselta, että päätin minäkin kokeilla seuraavalla kerralla.

Olin jo tänään muttaa mieleni, kun hämmästelin, että ihanko tosissani olin himoinnut tätä hailakkaa sävyä. Silti muistelin, miten kauniilta kuultava puuteripinkki oli näyttänyt jonkun toisen kynsissä ja päätin kokeilla. Ja hitsi vie, että tämä sävy on kaunis. Se on melkein kuin ei olisi väriä ollenkaan, mutta silti kynsissä hohtaa tuollainen hennon pastellinen, luonnollinen sävy. Mitäs tykkäätte tällaisesta vähän hillitymmästä vaihteeksi?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Such a beautiful shade of pink by EVO gel nails. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ullainen

    Ihana vaaleanpunainen. Se tuo pehmeyttä, suloisuutta ja toivoa.
    Kaunis valinta

Related posts