7/02/17

Haastattelussa Kylie Minogue (+ kisa)

152 115

Kaupallinen yhteistyö: Specsavers

Koin yhden blogiurani ikimuistoisimmista hetkistä joulukuussa, kun pääsin Lontooseen tapaamaan Kylie Minoguea ihan naamatusten. Tapaaminen liittyi Kylien uuteen aluevaltaukseen, sillä popkuningatar on suunnitellut ihan oman silmälasimalliston, joka tulee maaliskuussa myyntiin Specsaversille. Vielä koko mallistoa ei virallisesti ole julkistettu, mutta sain Lontoossa ennakkokurkistuksen tulevaan ja on pakko hehkuttaa, kuinka kivoja kehyksiä on luvassa.

Pääsin paikan päällä myös sovittelemaan uutuuskehyksiä omalle nenälle ja yllättävää kyllä, varsin laajasta mallistosta löytyi iso määrä todella kivasti minullekin sopivia kehyksiä. Tarjolla on sekä silmälaseja että aurinkolaseja, monenlaisia muotoja ja niin metallisia kuin muovisiakin kehyksiä. Ihastuin itse erityisesti ruusukullan värisiin pyöreisiin metallikehyksiin (kuva alla), joista jäi fiilis, että ne haluaisin ehdottomasti omaksikin. Ja onpa muuten melkoinen herkku myös tuo kehysten mukana tuleva glitter-kotelokin. Todella onnistunut kokonaisuus! Jutun lopussa näkyvällä videolla on vähän lisää esimakua tulevasta ja saattaapa siellä vilahtaa eräs tuttu naamakin, Kylien lisäksi siis.

Pääsimme myös pienellä porukalla haastattelemaan laulajatähtöstä tapaamisen yhteydessä ja oli jotenkin hauskaa huomata, kuinka tavallisia ihmisiä supertähdetkin pohjimmiltaan ovat. Kylie muun muassa myönsi jännittävänsä edelleen esityksiä jopa paniikkiin asti ja paljasti tuntevansa epävarmuutta ulkonäöstään digiajan armottomien valokuvien äärellä.

Millainen on suhteesi silmälaseihin?

Olen käyttänyt silmälaseja aiemmin lähinnä lukiessa pidempiä aikoja, mutta jossain vaiheessa huomasin, etten oikeastaan enää oikein pärjää ilman laseja. Kun tein Voice-ohjelmaa ja nostin lasit nenälleni tv:ssä, ihmiset häkeltyivät, sillä he eivät olleet tottuneet koskaan näkemään minua silmälasit päässäni. Totuus kuitenkin on, että olen käyttänyt silmälaseja satunnaisesti siitä lähtien, kun olin 21-vuotias. Nyt kuitenkin ”jostain kumman syystä” oikeasti tarvitsen niitä. Olen kuitenkin ollut yllättynyt siitä, miltä silmälasien käyttäminen tuntuu, kun se ei olekaan enää vapaaehtoista – kun ei oikeasti näe ilman. Siksi laseista on kiva tehdä näkyvä osa omaa tyyliä, sellainen oma juttu.

Sinua pidetään tyyli-ikonina. Miten kuvailisit tyyliäsi nykyään?

Noh, olen hetkittäin myös ollut tyylikatastrofi… Haha! Mutta jos pitäisi kuvailla tyyliäni nykyisin, sanoisin ehkä sen olevan yksinkertaistettu versio entisestä. Parasta on, kun tyyliä ei oikeastaan tarvitse ajatella ollenkaan ja se vain toimii. Pituuteni on aiheuttanut välillä haastetta pukeutumiselle ja aiemmin kuljin aina koroissa, mutta nykyään tunnen oloni itsevarmaksi myös matalissa kengissä kuten ballerinoissa tai sandaaleissa.

Yleisesti ottaen tyylini on kuitenkin aika vaihteleva – kokeilen kaikenlaista. Pääsen työni kautta olemaan oikeastaan kaksi erilaista versiota itsestäni: olen se glamoröösi poptähti, joka edustaa jonkinlaista hattaraista kuvitelmaa, mutta jokapäiväisessä arjessani viihdyn parhaiten hyvin yksinkertaisessa tyylissä. Rehellisesti sanottuna olen viimeiset kolme päivää pukeutunut samaan bleiseriin, samoihin farkkuihin ja samoihin nilkkureihin, vain t-paita on vaihtunut. Minulla ei suoraan sanottuna ole edes aikaa miettiä, mitä pukisin päälleni. Niinpä sitä vain tietyissä elämän hetkissä ajautuu sellaisiin univormuihin, joihin voi luottaa ja jotka toimivat. 

Onko sinulla omaa tyyli-idolia, josta inspiroidut?

En ihaile ketään yhtä henkilöä ylitse muiden, mutta ammennan inspiraatiota moniltakin ihmisiltä. Pidän esimerkiksi Olsenin siskosten The Row -merkistä. Ehkä moni ei arvaisi, että pidän sellaisesta arkkitehtoonisesta tyylistä. Olen sellainen, että arvostan upeaa laatua ja hienoja pieniä yksityiskohtia, mutta seuraavassa hetkessä saatan ihastua johonkin todella halpaan. 

Onko historiassasi sellaisia tyylimokia, joita yhä muistelet?

Voi luoja, niitä on niin monia! Joitakin niistä en kehtaa edes kertoa ääneen… Sanon vain, että on mieletöntä kuinka tyylin jokaisen osan tulee toimia yhdessä, jotta kokonaisuus olisi onnistunut: meikin, hiusten, asun ja ympäristön. Joskus kokonaisuudessa syntyy jonkun osan suhteen yhteentörmäyksiä. Esimerkiksi show-tyylini näyttävät välillä sovittaessa aivan naurettavilta, mutta kun pääsen lavalle, kaikki ikään kuin kutistuu. Lavalla kaiken pitääkin olla suurempaa, mutta lavalle suunniteltu asu toimii vain siinä ympäristössä, mihin se on tarkoitettu. Muussa tilanteessa se näyttäisi hölmöltä.

Kuinka kauan kestää meikkipöydän ääressä muuntautuminen siksi Kylieksi, jonka me tunnemme julkisuudesta?

Kyllä siihen vierähtää helposti 1,5 tuntia, josta ensimmäinen puoli tuntia tosin yleensä kuluu rupatellessa ja teetä keitellessä. Ennen esityksiä aikaa kuluu samalla kuitenkin valtavan paljon kaikkeen sellaiseen oheistoimintana, mitä ulkopuolisena ei välttämättä osaa tulla ajatelleeksi. Pitää syödä ja ehtiä käydä vessassa, pitää tarkistaa kuulokkeet ja tuhansia muita pieniä juttuja, jotka syövät minuutteja siltä meikkiin ja hiuksiin varatulta ajalta. Yritämme kuitenkin meikkaajani kanssa pysytellä rauhallisina ja olla ärsyyntymättä keskeytyksistä huolimatta. 

Mikä on kauneutesi salaisuus? Onko sinulla antaa jotain omia kauneusvinkkejä, joihin itse luotat?

Jos minulla olisi joku salaisuus, kertoisin sen ilolla myös teille. Yksi salaisuuksistani on toki mahtava tiimi taustallani – lupaan teille, etten näytä tältä mennessäni illalla nukkumaan enkä herätessäni aamulla. Henkilökohtaisesti toivoisin, että digimaailmaa ei olisi olemassakaan, sillä kaikki näyttivät paljon paremmilta filmikameroiden aikaan. Olen varma, että digikameroiden takana on mies. Hah.

Suoraan sanottuna murehdin ja tiedän vähän liikaa naamastani. Digiaika on kasvoille niin armoton. Nykytekniikka on tietysti hienoa, jos haluat tutkia vaikkapa jonkun hyönteisen pienimpiäkin yksityiskohtia ihan läheltä. Sellaisia asioita emme pysty näkemään paljaalla silmällä. Mutta paljas silmä ei näe niitä asioita, joita digiaika tarkkoine kameroineen ikään kuin pakottaa meidät näkemään.

Nyt ajauduin kauas aiheesta, mutta jos mietitään vielä niitä konkreettisia kauneusvinkkejä, niin luotan ihan yksinkertaisiin asioihin kuten ihon huolelliseen puhdistamiseen joka päivä. Myös kauneuden osalta sitä on hyviä päiviä ja huonoja päiviä. Ollessani hyvin sairas joitakin vuosia sitten ja hoitojen takia laihduin hurjasti, se oli rankkaa. Nytkin olen hiukan normaalia hoikemmassa kunnossa, sillä meneillään on ollut todella hektinen elämänvaihe. Heikkouksiani ovat kahvi ja tumma suklaa, mutta yleisesti ottaen syön terveellisesti, enkä herkuttele sokerilla. En myös juo juurikaan alkoholia. 

Vaikutat hurjan ystävälliseltä, nöyrältä ja rauhalliselta, vaikka ympärilläsi on aina uskomaton kiire, ihmispaljous ja hässäkkä. Miten pidät kaiken kasassa ja itsesi niin seesteisenä tämän kaiken pyörityksen keskellä?

Kyllä minäkin saatan olla todella hermostunut ennen esityksiä. Yleensä, kun saan ilmoituksen, että shown alkuun on 20 minuuttia aikaa, menen oikeastaan paniikkiin. Siinä hetkessä menen sellaiseen vähän meditatiiviseen tilaan, jota on vaikea selittää, mutta se tuntuu vähän kuin astuisi jostakin läpinäkyvästä ovesta ihan toiseen paikkaan. Tuntuu kuin olisin unohtanut kaiken ja pelottaa, että kaikki menee pieleen. Mutta kuten me kaikki oman elämämme erilaisista tilanteista tiedämme, niin todellisuudessa kuitenkin siihen itse asiaan ryhtyminen on usein lopulta helpompaa kuin sen ajatteleminen etukäteen. Olen kuitenkin sellainen tyyppi, että murehdin tosi paljon kaikkea, vaikka se ei ehkä välity aina päällepäin.

Oli jotenkin lohdullista kuulla, että vuosikymmeniä julkisuuden valokeilassa paistatellut ihminen painiskelee ihan samanlaisten arkisten murheiden kanssa kuin kuka tahansa meistä. Ja jos jotakin Kyliesta on tuon tilaisuuden ja haastattelutuokion perusteella haluan sanoa, niin se, että hän vaikutti niin sydämelliseltä jalat maassa -tyypiltä, että diivan elkeistä ei kyllä näkynyt vilaustakaan.

Kylie Minoguen suunnittelema kehysmallisto tulee siis Suomessa myyntiin Specsaversille maaliskuun alkupuolella (viikolla 10), mutta saan nyt jo vähän ennakkoon järjestää mallistoon liittyen pienen kilpailun. Neljä onnellista nimittäin saa omakseen valitsemansa kehykset Kylien suunnittelemasta mallistosta sitten, kun se tulee myyntiin. Palkintoon kuuluvat siis malliston kehykset tai aurinkolasit yksiteholinsseillä, mutta halutessaan paketin päälle voi toki hankkia myös lisäominaisuuksia.

Osallistu kisaan näin: kerro tämän postauksen kommenteissa, millaisista silmälaseista tai aurinkolaseista sinä haaveilet juuri nyt. Muista liittää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse. Kilpailu on voimassa ma 13.2.2017 asti.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

152 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Metallisankaiset, haastaviin kasvoihini sopivat silmälasikehykset olisi ihana löytää. Tarve uusille laseille on olemassa, joten tämä kisa tuli täydeliseen saumaan. :)

 • Miia

  Kunnon kissalasit ois hauskat :)

 • ”Tavallisten” aurinkolasien kaveriksi kaipaisin aurinkolaseja,joissa olisi ns. särmää! Eli hieman tavallisuudesta poikkeavat erikoisilla yksityiskohdilla varustettuna.

 • Anna R.

  Oi, esimerkiksi tuollaiset ruusukultaiset silmälasit sopisivat mulle tosi hyvin! Hieman uutta tyyliä ja kimallusta!

 • Piue

  Näyttää upeilta, olisiko aika vaihtaa metallisiin? Haaveena upeat mittakaavaltaan haastaviin kasvoihin…

 • Katri

  Sellaiset arskat on hyvät mitkä suojaa silmiä tarpeeksi, ettei jostakin nurkasta pääse häikäisemään, tietenkin bling kehykset plussaa.

 • Timo

  Haaveilen sellaisista aurinkolaseista, joita voin pitää yllä oli sää kuinka kirkas tahansa ilman että silmiäni alkaa särkemään. Minulla oli värikalvontulehdus molemmissa silmistä vuonna 1993, joka jätti pysyvät vaivat silmiini kirkkaalle valolle herkistymisen muodossa.

 • Nekku

  Silmälaseja en vielä toistaiseksi tarvitse (*koputtaa puuta*), mutta olen ehdottomasti aurinkolasien ystävä. Tykkään omistaa muutamia erilaisia aurinkolaseja, joilla saa vaihtelua asukokonaisuuksiin ja tyyliin. Tällä hetkellä mua viehättää eniten kissamaiset aurinkolasit. :)

 • Pia

  Nykyisissä laseissani on tumma muovikehys mutta seuraaviin haluaisin vähän pehmeämpää ilmettä, esim. ohut metallikehys tai lämmin ruskea väri :)

 • Eeva

  Kaipaisin tämän hetkisten ruskeiden rillien jälkeen jotain väriä silmälaseihini. Joku kaunis vihreän sävy houkuttelisi.

 • Ronja

  Haaveilen kasvoihini sopivista aurinkolaseista. Halvoista malleista en ole vielä ikinä löytänyt itselleni oikeasti sopivia laseja, ehkä nyt olisi jo korkea aika löytää ne unelma-lasit. :)

 • Tiia

  Uusien lasien hankinta on ollut jo pitkään mielessä eli tämän voittaminen olisi mahtavaa! Haaveilen siroista sangoista, jotka eivät vie liikaa huomiota meikittömiltäkään kasvoilta mutta sopivat asuun kuin asuun :)

 • Sara

  Pyöreille kasvoilleni sopivat parhaiten vähän neliskanttiset lasit. En ole vielä saanut hankittua aurinkolaseja, joissa olisi vahvuudet, mutta tänä keväänä sekin on edessä. Olisi ihana saada ne tämän arvonnan kautta!

 • Ilona

  Haaveissa olisi kesäksi isot aurinkolasit, ehkä kissamaisilla kehyksillä ja jollain pienellä yksityiskohdalla :)

 • mhs

  Vanhat silmälasini tarvitsisivat kipeästi päivitystä. Malli on auttamatta vanha ja tehojakin voisi tarkistaa. Haaveilisin uudelta mallilta vahvempaa graafista ilmettä ja särmää.

 • Jarna

  Kaipaisin laseja joissa voisin tuntea oloni tyylikkääksi, sillä ovat käytössä kokoajan. :) Nykyään on ollut harvassa mahdollisuudet hemmotella itseään kauniilla asioilla. Jotkin sirot ja ajattomat, ehkäpä metallisankaiset vaihteeksi! <3

 • Simpukka

  Haaveilen makeista metallikehyksistä, tuollaisista pyöreän mallisista tai enemmän pilotti-henkisistä! Ooh!

 • Tua

  Jotkut vähän skarpimmat aurinkolasit tulisivat tarpeeseen!

 • Johanna

  Haluaisin pyöreät, kultaiset tai ruskeat kehykset näiden neljä vuotta vanhojen rillien tilalle. Tosin kivan näköisiä kehyksiä vaikeampi on löytää tarpeeksi kapeat rillit, koska omat kasvoni ovat niin pienet että useimmat kivat kehykset ovat aivan liian isot ja leveät.

 • Sallis

  Haaveilen työlookkiin sopivista, vaaleanpunaisist- muovikehyksisistä silmälaseista.. <3 Eli kisassa mukana!

 • kaija

  nyt haaveilen silmälaseista, jotka antaisivat ”väriä” kalpeille kasvoille

 • Raisa Torkkel

  Metallisankaiset tai ainakin nenä”tallat” täytyy olla. Väriä saa olla eikä tarvitse olla ihan pienetkään. Lasit saa näkyä koska ovat osa minua eli pidän niitä melkein kokoajan.

 • Enni K

  Juurikin nuo pyöreät ruusukultaiset näyttävät niin söpöiltä! Ne sopisivat hyvin minulle, sillä olen varsinainen henkinen mummo. :) Toisaalta etsinnässä ovat myös uudet aurinkolasit. Nekin saisivat olla malliltaan pyöreähköt.. Ihania kehyksiä näyttää mallistoon kuuluvan!

 • Saaraa

  Olisi kiva jos lasit olisivat jotain täysin muuta kuin tähän asti käyttämäni. Jotenkin sitä tuntuu jumittavan melko samanmuotoisissa aina. Pyöreät tai nörttitutkijalasit vois olla kivat!

 • Kristiina

  Haaveilen vähän näyttävimmistä laseista, jotka kuitenkin sopii pienille kasvoille! Mun täytyy hankkia uudet linssit vuoden parin välein hajataiton muuttumisen takia ja yleensä päädyn aina perus vaaleisiin kehyksiin, jotka menee tilanteessa kuin tilanteessa. Nyt olisi kuitenkin huippua saada myös sellaiset kehykset jotka menisi kivasti vaikka juhlissa ja toisivat kasvoille uutta ilmettä!

 • Julia

  Tällä hetkellä haaveilisin ohutsankaisista metallisista kehyksistä, jotka korostaisivat kasvojeni piirteitä. Uskon, että tämäntapaiset kehykset sopisivat luonnolliseen lookkiini tehden siitä kuitenkin mielenkiintoisen. Juuri sitä sopivaa korostusta, mitä tunnen kaipaavani! Silmälasien hankinta on ajankohtaista, sillä näköni on huonontunut lyhyen aikavälin sisällä.

 • Iida

  Voi, kylläpä kaikki kehykset näyttävät sieviltä!! Haaveilen jostain vähän perusmallia erilaisemmista kehyksistä. Tällä hetkellä käytössäni olevat silmälasit on mustat muoviset ’luottokehykset’, mutta haaveissa olisi toiset vähän räväkämmät tai tyylistäni poikkeavat! Haaveilen ehkä vähän pyöreistä tai ainakin pyöreähköistä kehyksistä. Kyllä kiitos!:)

 • Satu

  Metallisista ja pyöreistä silmälaseista haaveilen, kun monta vuotta nyt menty mustilla muovikehyksillä. Aluksi kun pyöreät lasit tulivat muotiin, niin en kehdannut hankkia mutta nyt aikaa on kulunut tarpeeksi. Ilman laseja en näkisi nenääni pidemmälle, joten lasit ovat todellakin silmieni jatke ja aina käytössä. Ruusukultaiset kuulostaa täydelliseltä ja kisa tuli sopivaan aikaan :)

 • Liisa

  Nykyiset silmälasini ovat liian heikkojen vahvuuksien lisäksi tosi tavallisen näköiset. Seuraaviksi laseikseni haaveilen jotain vähän erilaista, esimerkiksi juuri metallisankaisia tai jonkin muun värisiä kuin mustia :)

 • JJS

  Haaveilen vaaleista tai värikkäistä kesäisistä silmälaseista ja aurinkolaiseista, joita voisi käyttää kaikkien asujen kanssa ympäri vuoden. Kuvien perusteella luvassa on ihanan naisellinen ja kevyt mallisto!

 • letti

  haaveilen vähä räväkämmistä silmälaseista

 • Mä ra-kas-tan mun tänhetkisiä hipsterisilmälaseja (niiksi näitä kutsutaan lähes aina :D), enkä oo sen koommin oikeestaan aatellut vaihtavani näitä mihinkään. Nää kehystää tosi kauniisti mun kasvoja ja antaa niille ilmettä. Kuitenkin tarvetta ois aurinkolaseille, joissa ois voimakkuudet. Varsinkin autolla ajaessa aurinkoisella säällä on aina pientä taituroimista. :D Mun lempparit olis sellaset aviator-tyyliset arskat.

 • mins

  just tuollaiset pyöreät kehykset olis tällä hetkellä haaveissa!

 • Oili

  Sirot, metallisankaiset lasit on ollu hakusessa jo pidemmän aikaa, mutta vieläkään ei ole löytynyt omalle nenälle sopivia. Ehkä Kylien lasit olis hyvät! Täytynee siis käydä maaliskuussa vilkaisemassa!

 • Laura

  Pyöreistä ja metallisankaisista silmälaseista! 8-)

 • Mottis

  Haaveilen kirkaskehyksisistä, muovisista, isoista rilleistä. Viimeiset kymmenen vuotta mulla on ollut isot, tummat kehykset. Ainoa poikkeus skaalaan oli nelisen vuotta sitten silloin 4-vuotiaan tyttäreni saadessa silmälasit: ostin myös itselleni hennon vaaleanpunaiset kakkulat, tsemppaamaan tyttöä, että voidaan olla yhtä hienoja :D

  P.S. nykyään on muuten ihan mahtavaa, että myös lapsille on kauniita ja hauskoja kehyksiä. Näin ei ollut vielä 20 vuotta sitten, ainakaan kotikaupunkini optikkoliikkeissä. Nykyään on suosikkihahmoja sangoissa, ihania värejä, materiaalia jos jonkinlaista… Ekaluokkalaisella on nyt viininpunaiset ja liukuvärjätyt siniset, sitä ennen lilat ja metallipinkit, sitä ennen violetinpinkit ja haalean vaaleanpunaiset. Myös aurinkolaseja saa voimakkuuksilla tosi staileja!

 • Vilma

  Olen juuri astumassa opiskelijaelämästä työelämään ja olisi ihanaa saada skarpit, omille kasvoilleni hyvin sopivat silmälasit tuomaan vähän itsevarmuutta, 10 vuotta vanhojen lasien sijasta.

 • Elina

  Haaveilen kasvoihini sopivista pilotti-aurinkolaseista.

 • Rea

  Minä haluaisin muovikehykset ja väri olisi ruskea

 • Mari V

  Tyylikkäät aurinkolasit olisi tarpeen.

 • laulau

  Tykkään vähän pyöreänmallisista laseista, en ihan ympyröistä mutta vähän isommista ja pyöreänlaisista. Metallisankaiset ovat alkaneet viehättää lähiakoina kovasti. :)

 • Emmi

  Ihana Kylie! Itse rakastan silmälaseja ja huomaan olevani jo hiukan kyllästynyt tämänhetkisiin Diorin kehyksiini. Kylien mallistossa näyttää olevan jo pitkään himoitsemiani pyöreitä kehyksiä, sellaiset toisivat vaihtelua nykyisiin kulmikkaisiin kehyksiini :)

 • Noora

  Nyt kun aurinko on taas alkanut näyttäytyä niin aurinkolasit olisi todella tarpeelliset. Haaveissa olisi pyöreät mustat lasit, jossa olisi ohuet metalliset sangat.

 • sonja

  Tahtoisin jotkut pyöreähköt nörttirillit nykyisten hieman kulmikkaiden lasieni tilalle. :)

 • markku

  näyttävät, hieman jopa miehiset metallikehykset kiinnostaisivat nyt muovikehyskauden jälkeen. mallistossa näkyi olevan monipuolinen valikoima erilaisia upeannäköisiä kehyksiä.

 • SatuK

  Nuo ruusukultaiset ovat kyllä mielettömän ihanat! Pahoin pelkään, että omilla kasvoillani ne näyttäisivät lähinnä mummoltani (ei silleen coolisti retrolla tavalla) pöllityiltä.

  Nykyiset lasinikin ovat Specsaversilta, ja ne ovat ajan kanssa päässeet vinksahtamaan paremman kerran, mutta Forumin liikkeen supermukava optikko taivutteli ja kiristi ne jälleen käyttökelpoisiksi. Todellista elinkaaripalvelua!

 • Nippe

  Metallikehykset, ohuet sellaiset.
  Aurinkolaseista olisi mahtavat nämä kuvien alimmat!

 • Karkkinen

  Haaveilen jollain tavalla erikoisista aurinkolaseista.. Minulla on perus raybaneja ja hillittyjä laseja, mutta nyt haluaisin jotkin hieman villimmät – statment lasit :D

 • Karkkinen

  Haaveilen jollain tavalla erikoisista aurinkolaseista.. Minulla on perus raybaneja ja hillittyjä laseja, mutta nyt haluaisin jotkin hieman villimmät – statement lasit :D

 • Heidi

  Haaveilen tällä hetkellä ohuista kultaisista kehyksistä aika pyöreänä mallina. Ps. Ihana haastattelu. :)

 • Sandi

  Uijui,nyt taisi löytyä unelmien prillit nuo metallisen ruusukultaiset,varmaankin prinsessamaisen ihanan olon aiheuttavat söpöliinit!juuri uusia laseja tutkailemassa…

 • Ennu

  Silmälasini menivät reissussa varastetun laukun mukana, joten uusille rilleille olisi tosiaan tarvetta! Haaveilen joko metallisankaisista pyöreistä laseista (nuo ruusukultaiset muun muassa ovat melkolailla täydelliset!) tai näyttävistä ja isoista laseista.

 • MM

  Haluaisin ehdottomasti nuo ruusukultaiset pyöreät lasit!

 • marantella

  kaipaisin kesäksi uusia, hieman erikoisempia aurinkolaseja jotka saisivat olla aika pyöreät. silmälasienkin vaihdosta on aikaa, mutta kyllästymisen merkkejä ei näy! (heh :D)

 • Mmiia

  Laseista, joissa on suurehkot linssit ja olo on itsevarma ja upea! Kehysten on oltava täydellisesti istuvat ja kevyet päässä, linssien käytännölliset. Lasien on tunnuttava luontevalta minulta, ei päällepuetulta asusteelta – vaikkakin semmoisenakin ne parhaimmillaan toimivat ja erinomaisen tyylikkäästi.

  Olen suuri piilolinssien ystävä, silmälasien on oikeasti oltava todella mieluisat että niitä tulisi käytettyä muutenkin kuin silmätulehdusten aikaan..
  Nykyiset lasini ovat jo useamman vuoden vanhat, joten uutuudenviehätys niistä kehyksistä on kadonnut ja vähäinen käyttö pienentynyt minimiin.

 • DH

  Haaveilen pieniin kasvoihini sopivista kehyksistä, mielellään sirot mutta hauskan malliset :)

 • Kaisa

  Tarvetta olisi itseasiassa kaksille laseille, kevättä kohden ajattomat aurinkolasit vahvuuksilla tulisivat tositarpeeseen, sillä aina ei jaksa pelata piilareiden kanssa. Silmälasit kaipaisivat myöskin päivitystä, metalliset kehykset, esimerkiksi juurikin nuo ruusukultaiset ihanuudet houkuttelisivat kovasti.

 • Minna

  Haluasin ohuet metalliset kehykset. Minulla on aina ollut muoviset tai muuten paksummat kehykset joten olisi ihana saada aivan toisenlaiset! Kylien mallistossa näyttää olevan upeita kehyksiä eli se on suunnattava Specsaversille.

 • Anne

  Pyöreät muovisankaiset

 • Emilia

  Noo näin nuo ruusukultaiset kehykset niin aloin jo haaveilla niistä. Ehkä jos voitan niin saan aikaseksi mennä sinne näöntarkastukseen samalla. Bussien numerot alkaa jo näyttää liian samoilta möykyiltä :)

 • nennnii

  Haaveilen laseista, jotka olisi sirot ja joissa olisi jotenkin särmää.

 • Sara

  Nuo silmälasit näyttävät niin hyviltä, että melkein harmittaa, että näköni on kohtalaisen hyvä (*koputtaa puuta). Valintani olisi varmasti kaivatut laadukkaat aurinkolasit, vaikka ehkä ennen palkinnon lunastamista pitäisi käydä optikon pakeilla ihan varmuuden vuoksi…

 • Jenna

  Haaveilen tumman ja vaaleanruskean sävyjen vaihtelevasta pyöreästä suht. Kevyestä kehyksestä. Malli saisi olla pyöreä tai pyöreähkö.

 • HM

  Olen jo suunnitellut jonkin aikaa uusien silmälasien hankkimista. Vanhat silmälasini kun näyttävät jo kovin rähjääntyneiltä. Olen haaveillut pyöreistä laseista ja ehkäpä vaaleassa sävyssä. Esimerkiksi Kylie 06 -malli näyttää kivalta ja samoin mainitsemasi pyöreät metallikehykset. Kaiken kaikkiaan tosi kivoja malleja.
  Ja Kylie vaikuttaa tosiaan herttaiselta. :)

 • Nimbus

  Haaveilen aurinkolaseista, jotka istuisivat päähän hyvin ja suojaisivat silmiä :)

 • Sanna

  Haaveilen isoista ja melko pyöreälinjaisista silmälaseista. Silmälaseja olisi mukava vaihdella useammin ja asun mukaan koska niitä tulee nenällään kannettua joka päivä.

 • Laurav

  Itse asiassa haaveissa on ollut kevyet, metalliset ja pyöreät kehykset, joita ei löydy näillä pohjoisen korkeuksilla mistään. Yhdet muoviset pyöreät nenällä jo keikkuu, mutta nuo metalliset on haaveissa vielä bongata.. ehkäpä nuo ruusukultaiset?

 • Suvi

  Tänä keväänä olisi itseasiassa tarkoitukseni hankkia uudet lasit ja olenkin vähän aikaa haaveillet joistakin hieman retro-henkisistä laseista! Vaikka metallisankaiset rillit tai kilpparilasit voisivat olla kivat :) Loppujen lopuksi olen oikeastaan aika avoin eri tyyleille, ja nykyisetkin lasit olivat itsellenikin jonkinlainen yllätys -kummasti sitä saattaa päätyä laseja sovitellessa ihan eri raiteille kuin mitä oli alunperin ajatellut :D

 • Tuuli

  Haaveilen löytäväni kivat suhteellisen vaalealinssiset aurinkolasit, joita voisi käyttää myös kirkkaina pilvisinä päivinä. Etenkin autoa ajaessani tarvitsisi sellaiset, kun ns. normaalin tummat aurinkolasit pimentävät jo liikaa.

 • hanna

  Tällä hetkellä haaveilen isoista, näyttävistä ja pyöreistä kehyksistä. Materiaalina metalli on kiinnostava, koska aiemmat kehykseni ovat olleet muovisia.

 • Jenni Kristiina

  Tarvitsisi päivittää rillit uusiin ja haaveilen kovasti kasarilasien perään. Suoraan aikakoneella menneestä kyyditettyjä laseja en kaipaile, mutta juurikin modernia versiota. Nuo Kylie16 lasit, jotka videolla vilahtivat, ovat aivan mahtavat! Rakkautta ensisilmäyksellä.

 • Leena

  Haluaisin aurinkolasit omilla arvoilla, jotta näkisinkin niillä. Ja kehykset saisivat olla vähän isommat, jotta kunnolla suojaisivat. Niissä voisi olla väriäkin.

 • huldamaria

  haaveilen vaihteeksi jostain räväkästä – värikkäistä, villin muotoisista tai muuten persoonallisista laseista!

 • Lisko

  Itseäni kiehtoo pitkästä aikaa taas todella todella isot aurinkolasit. Sellaiset koko naaman peittävät.

 • Haluaisin pyöreämmät silmälasit entisten aika klassisten rinnalle :) Silmätarkastuksessakin olisi samalla hyvä käydä ja tsekata vieläkö samat tehot riittää..

 • Rìitta

  Metallikehykset, pyöreät muodot.

 • Hanne Kontiola

  Kevään lähetyessä jotkin kivat kevyet kehykset olisi mahtavat :)

 • Tia

  Haaveilen tällä hetkellä isoista ja tummista ”julkkis”aurinkolaseista isoilla sangoilla. Myös ajattomat, pienemmät ja yksinkertaisemmat pyöreät aurinkolasit kelpaisivat. :)

 • UllaP

  Silmälasini olisivat todellakin uusimista vailla, ja nuo ruusukultaiset vaikuttavat ihan täydellisiltä!

 • Katri

  Tällä hetkellä haaveilen aurinkolaseista vahvuuksilla. Sain ensimmäiset silmälasini vikko sitten ja valoherkkien silmien takia pidän aika paljon aurinkolaseja. Vahvuudet olisi ihan kiva myös aurinkolaseissa koska valoisa aika vuorokaudessa lisääntyy koko ajan. ❤
  Mallin kannalta haaveilen suurista ja pyöreistä aurinkolaseista. Vaikka muuten tyylini on aika perus niin arskoilla on kiva räväyttää, niitä kun ei aivan koko aikaa pidä päässä.

 • maijis_

  Silmälaseja en vielä tarvitse, mutta hyville aurinkolaseille on käyttöä. Haaveissa olisi sellaiset lasit, joissa olisi jonkin yksityiskohta.

 • Pauliina

  Isot ja näyttävät, mutta väriltään neutraalit silmälasit on mun juttu:)

 • HeidiS

  Haaveilen isoista muovikehyksistä jotka olisivat sopivan räväkät ja toisivat ilmettä kasvoille.

 • PSK

  Mä haluaisin semmoset ”rohkeat” ja persoonalliset lasit. Semmoiset makeet ja jotka vähän haastaa poistumaan mukavuusalueelta.

  pinjakos@gmail.com

 • lilimarlee

  Ajattomat ja ennen kaikkea tyylikkäät lasit pitäisi, tai oikeastaan olisi pitänyt jo, hankkia… Nuo videolla lopuksi Kyliellä itsellään olevat lasit näyttivät olevan tosi chic!

 • Emilia

  Haaveilen kauniista, yksinkertaisista ja siroista kehyksistä! Jotain erilaista nykyisiin verrattuna:)

 • Anna

  Kummatkin kyllä kelpaisi niin aurinkolasit kuin. :)ja saa olla vähän revittelevät

 • Veera

  kevyet pyöreät lasit ovat viime aikoina olleet mielessäni, kenties juuri nuo ruusukultaiset voisivat olla hyvä match!

 • Katariina

  Liityin ”rillipöllöjen” joukkoon viime vuonna, vaikka aihetta sille olisi ollut jo vähintään vuotta aiemmin. En kokenut itseäni ollenkaan silmälasityypiksi enkä uskonut, että löydän itseäni pukevia laseja koskaan. Pelko lasien sopimattomuudesta omaan naamaan oli myös yksi osasyy siihen, etten hakeutunut optikolle aiemmin.

  Lopulta päädyin aika moderniin ja pelkistettyyn malliin, jonka uskallan väittää jopa sopivan minulle. Kakkosvaihtoehto olisi kuitenkin ollut klassisempi ja paksusankaisempi malli, joiden jättäminen kauppaan on harmittanut aina silloin tällöin. Haaveilen siis muovisankaisesta ja hieman paksummasta mallista.

 • Katri K

  Olen haaveillut jo jonkin aikaa vihreäsävyisistä muovisangallisista silmälaseista :) Myös viininpunaiset tai jonkinlaiset kilpikonnakuvioiset kehykset voisivat olla kivat. Jälkimmäisistä on näkynyt taas tosi kivoja versioita mm. blogeissa.

 • Haaveilen ihan yksinkertaisesti kasvoihini ja tyyliini sopivista silmälaseista oikeilla vahvuuksilla! Olen käyttänyt lähes pelkästään piilolinssejä viimeiset 10 vuotta, ja silmälasien päivitys on jäänyt tekemättä. Silmälasini ovat auttamattoman epämuodikkaat, raskaat ja painavat nenänvartta ikävästi.

 • Laurs

  Tällä hetkellä haaveilen vain erilaisista laseista, nykyiseni ovat niin vanhat jo. Eli pääasia että olisi erilaiset kuin nykyiset!

 • Marir

  Aurinkolaseille olisi todellinen tarve, mutta tuntuu että rahalle löytyy aina jotain tärkeämpää käyttöä.. vanhoilla on menty siis, vahvuudet ei taatusti ole ihan kohdallaan.
  Valkkaisin ehkä vähän erikoisemmat aurinkolasit, jotkut muut kuin mustat tai ruskeat!

 • Outi M

  Kilpikonnakuvioiset olisivat ihanaa vaihtelua tai sitten ruusukultaiset metalli kehykset

 • Pia Keskitalo

  Kasvonpiirteisiini sopivista muovikehyksistä haaveilen. Kehysten väri saisi olla aika tumma, kilppariväritys kiinnostaa myös. Kyliellä itsellään videolla aivan ihanan näköiset lasit kasvoillaan!

 • Moi! Haaveilen pyöreistä melko neutraalin värisistä silmälaseista, joissa saisi kuitenkin olla se pieni ’jippo’. Oli se jippo sitten pieni piristävä väriläikkä, muoto tai jokin muu yllättävä asia. Haussa on siis yksinkertaiset, mutta persoonalliset lasit :)

  *E

 • Rina

  Olen viime vuonna juuri uusinut silmälasini joten sellaisia en nyt tarvitse vaikka niidenkin osto oli hankalaa (pienet kasvot, huomaamattomat kehykset, nikkelittömät) ja niitä juuri ei löydy kokoelmista. Aurinkolasit olisivat sensijaan hakusessa jotka saavat olla erikoiset mutta kasvoihin sopivat (nikkelittömät kuitenkin). Omaan vahvat minuslasit mutta yksiteholinsseillä joten leikatut silmälaseihin laitetut aurinkolasi muovit ovat saanet kelvata mutta nyt olisi mahtava saada kunnon aurinkolasit vahvuuksilla.

 • Tuuli

  Aivan ihania kehyksia! Minulla on nyt kaytossa Burberryn metallisankaiset kehykset, mutta ne ovat hopeisen variset joten eivat aina sovi kaikkien korujen kanssa. Nuo ruusukultaiset olisivat aivan taydelliset, ainakin tuon mallin paalla!

 • Pöpö

  Haaveilen ennen muuta ehjistä (nykyiset ovat hieman risat, mutta uusiin ei ole oikein varaa) ja näyttävistä, mutta kuitenkin perus arkikäyttöön sopivista silmälaseista. Esim. puiset tai puisen näköiset kehykset olisivat ihanat, tai sitten jotkut missä olisi joku folkkihenkinen kuvio sangoissa. Tai sitten ihan vain värinsä puolesta tyrmäävät, parhaiten sopisivat varmaan punertavansävyiset :D

 • Piritta

  Olen käyttänyt viimeiset kymmenen vuotta muovisankoja, joten kaipaisin jotain sirompaa. Nuo ruusukullan väriset metallikehykset näyttävät kyllä ihanilta.

 • Sup

  Entiset lasit on jo useamman vuoden vanhat eivätkä pysy ilman jatkuvaa tökkimistä nenän vartta pitkin enää nenällä. Haluaisin pyöreämmät lasit, mutta en kuitenkaan aivan harry pottereita. Nuo ruusukultaiset vaikuttavat ihanilta! Kultaisia kehyksiä en voisi kuvitellakaan mutta hint of pink voisikin olla mahtava lisä punkahtavaan tyyliinii :D

 • Sanna

  Yksinkertaisista, kasvonpiirteisiin sopivista silmälaseista, joissa voisi olla joku ”twist” esimerkiksi kirkas väri.

 • katja

  Näyttävät tummat kehykset

 • Maru

  Kun lasit ovat pakolliset joka päiväiseen arkeen, olisi kiva kun niitä olisi useampi pari, jotta olisi vaihtelua. Omilla vahvuuksilla useammat lasit tulevat vain liian kalliiksi.. Hankkisin siis nyt jotkin erilaiset ja säväyttävät arkilasien rinnalle!

 • Inka

  Sain marraskuussa ensimmäiset silmälasini ja haaveissa olisi nykyisten hyvin voimakkaiden mustien kehysten rinnalle joko täysin kirkkaat tai ohuet metalliset, huomaamattomammat kehykset. :)

 • Jenni

  Metalliset, tai ohuet muoviset,pyöreähköt mutta kapeat. pieni pää ja kapeat kasvot = huono yhtälö kun etsii sopivia silmälaseja!

 • elefanttinainen

  Ihana kisa!

  Haaveilen uusista tyylikkäistä metallisankaisista, pyöreistä laseista. Mulla on tosi huono näkö (lähes -4), ja tarvitsenkin laseja koko ajan. Olen viimeksi ostanut uudet lasit vuonna 2012 (!) joten pieni silmälasipäivitys olisi paikallaan :)

 • tiitu

  Haaveilen isoista ja näyttävistä aurinkolaseista.

 • Hanna

  Minulla on hirvittävän huono näkö: toisessa silmässä -5.50 ja toisessa -5.75. Tuollainen määrä miinusta saa silmäni näyttämään lasien kanssa tosi pieniltä. Niinpä käytänkin useimmiten piilareita. Olenkin jo pitkään haaveillut laseista, joiden kanssa silmäni eivät näyttäisi ihan pikkuruisilta.

 • Helssunen

  Hengettömistä lauseista koska ne ovat kevyet ja on tunne kuin ei olisi laseja ollenkaan (vanhoista katkesi vähän aikaa sitten sanka).

 • nimetu

  Mä haaveilen isoista pyöreistä metallisankaisista laseista. Mulla on naiseksi leveät kasvot, joten vielä ei ole löytynyt tarpeeksi isoja. Innoissani odotan, että pääsee kokeilemaan noita ruusukultaisia. :)

 • Kaisa

  Molemmille laseille olisi kovasti tarvetta, mutta ehkä arjen piristykseksi kallistuisin vaaleisiin ja kepeisiin silmälaseihin. Mustat paksut kehykset ovat keikkuneet nenälläni jo ikuisuuden.

 • Incainca

  Simppeleistä, tosi siroista ja vähän pyöreähköistä laseista oon tykkäillyt jo pitemmän aikaan! Väriksi valikoituu usein musta, mutta pitäisi varmaan testailla muitakin!

 • Pii

  Minun olisi pitänyt jo pari vuotta sitten hankkia silmälasit mutta lykkään sitä jatkuvasti eteenpäin. Ihailen muilla silmälaseista mutta itselle en ole vielä löytänyt sopivia. Haaveilen siis sellaisista silmälaseista joita oikeasti tulisi ilolla käytettyä. Sen verran neutraaleista, että siirtymä lasien käyttöön sujuisi mukavasti.

 • Jasmina

  Haaveena keveät ja pyöreät silmälasit. Materiaalina metalli kiinnostaa eniten eli jotain ihan muuta nykyisten paksu- ja muovisankaisten lisäksi.

 • Matleena

  Tällä hetkellä eniten kaipaisin vain oikeankokoisia aurinkolaseja, ihan vain tulevaakin ulkomaanmatkaa ajatellen. Ruskeat sangat sopisivat kasvoihini varmaankin parhaiten

 • Päivi

  Toivoisin löytäväni hyvin istuvat ja hieman räväkämmät kehykset kuin nämä nykyiset.

 • Sanni

  Uudet silmälasit ovat hankintalistalla ja toivoisin löytäväni metallikehyksiset pyöreähköt lasit vanhojen muovikehysten tilalle :)

 • Heidi

  Haaveilen kissalaseista ja ehkä tumman punaisista nykyisten ruskeiden kaveriksi :)

 • mirkka

  AH! Vaaleahkosta läpinäkyvästä muovista tehdyt kehykset jossa on särmää, yhdet sellaiset olivat videolla! Love love love!

 • Edellisten silmälasien hankinnasta on vierähtänyt jo tovi. Nykyiset alkaa olla niin kuluneet ja käytetyt, että uusille olisi tarvetta. Ehdottomasti metallisankaiset olis aika jees! :)

 • Kirsi

  Kultaiset sangat ja pyöreähkö kehysmalli

 • Janna

  Kevään tullessa tekee mieli keventää tyyliä ja värejä joten nykyisten mustien kehyksien rinnalle olisi ihana saada kevyemmät ja raikkaammat kehykset

 • Jotkin hieman pyöreät tai, täysin päinvastoin, kissamais kehyksiset aurinkolasit olisi ihana kotiuttaa!

 • miida

  Mustasankaiset lasit olis seuraavana hankintalistalla :)

 • Sannuli

  Haaveilen vähän isommista ja suht pyöreistä laseista :)

 • Piia

  Voi, nyt näyttää silmälasikokoelma hyvältä! Olen jo muutaman vuoden yrittänyt etsiä sellaisia nörttimallisia ohuita pyöreitä metallikehyksiä. Minulla on kuitenkin todella pieni pää, ja kaikki näyttävämmät kehykset ovat toivottoman isoja. Koska Kylie on itsekin niin pikkuinen, ehkä tästä kokoelmasta löytyisi vihdoin sopivat kehykset!

 • Kristiina

  Viimeisen kuvan arskat on aikalailla sellaiset, joista haaveilen.

 • Mari

  Unelmoin tällä hetkellä melko simppeleistä metallisista pyöreistä kehyksistä. Vuosi sitten koin vaikeuksia löytää kehyksiä, jotka olisivat sopineet kapeisiin kasvoihini. Silloin löysin yhden pyöreän kehysmallin juurikin Specsaversin valikoimasta :) mutta vaikka voittoa ei tästä kisasta tulisikaan, meinaan käydä joka tapauksessa tsekkaamassa Kylien malliston :)

 • Emilia

  Haaveilen tumista, vahvoista sangoista, joissa on kokoa. Olen laiska korujen käyttäjä, joten sangat saisivat olla näyttävät.

 • Hillamo

  Haaveilen vähän pyöreämmän mallisista, vaaleakehyksisistä silmälaseista.

 • Larsson

  Sellaset pyöreähköt tortoise kuviolliset lasit olis kivat! Esimerkiksi nuo Kylien 06 lasit. Näkö on viimeaikoina huonontunut joten uudet lasit tulisivat nyt tarpeeseen :)

 • Minttu

  Kaipaisin uusia silmälaseja ihan arkikäyttöön. Laseissa saisi kuitenkin olla joku juju ja vähän ’särmää’ :)

 • Emilia

  Vaaleat ja pyöreät! Ruusukultaiset kehykset saivat tosiaan huokaisemaan ihastuksesta.

 • Riia

  Haaveilisin kesäksi uusista aurinkolaseista perus-reiskojen rinnalle. Vaikka peililasia ja väriä ja vekkulia muotoa!

 • Anni

  Metallisankaiset tai sellaista läpinäkyvää muovia olevat. Onneksi huomasin, että tässä oli arvonta mukana ja aikaa osallistua. Haeskelen inspiraatiota, kun pitäsi uudet lasit hankkia.

 • neitim

  Öö no tämän postauksen luettuani en saa varmaan koskaan mielestäni noita ruusukultaisia metallikehyksisiä prillejä, jos en niitä voita tai hanki :33

 • Elisa

  Lasien käyttäjän on mukava lukea postausta myös silmälasimuodista. Kiitos!

  Omat lasini ovat jo kypsässä kuuden vuoden iässä ja linssit niin täynnä naarmuja ettei läpi näe, niin haaveilen uusista laseista joissa on ehjät ja muuttuneeseen näkööni sopivat linssit. Uusi malli kehyksiin toisi kivaa vaihtelua myös kasvoille ja piristäisi omaa tyyliä varmasti! Ihastuin mallistossa myös juuri mainitsemiisi pyöreä linssisiin metallikehyksiin niiden kepeän ilmeen ja hieman retromaisen fiiliksen vuoksi.
  Innolla odotan että pääsen tutustumaan kyseiseen mallistoon tarkemmin!

 • Laura

  Vahvuuksilla varustetut aurinkolasit olisivat aivan must ensi kesälle!

 • Carita

  Näköni huononee koko ajan silmäsairauden vuoksi. Yksiteholasit ja aurinkolasit vahvuuksilla on hankittava ennen kevättä. Nuo ruusukultaiset ovat ihanat, mutta eivät valitettavasti sovi pyöreille kasvoilleni, mutta käyn kyllä kokeilemassa niitä. Tähän asti olen aina käyttänyt kilpparikuvioisia laseja, mutta seuraavaksi haluan jotain uutta, ehkäpä nuo mustasankaiset.

 • Tiia

  Ottaisin nyt pyöreähköt kehykset entisten nelikulmioiden tilalle!

 • Lukuhiiri

  Sepä se, kun tietäisikin, mitä haluaa! Minun täytyisi hankkia uudet silmälasit, sillä vanhat vetelevät viimeisiään, mutta mitään inspiraatiota ei ole. Eli täytyisi vain lähteä sovittelemaan ja katsomaan, mitkä tuntuvat niiltä oikeilta :)

 • Laura

  Tällä hetkellä haaveilen salaa sellaisista kunnon Harry Potter -kehyksistä: metallisankaisista ja pyöreistä. Saas nähdä, uskaltaisko sellaiset hankkia nyt kevään aikana :)

 • maarett

  Metallisankaiset lasit ovat alkaneet houkuttelemaan. Sellaiset ottaisin mielelläni muovisankojeni kaveriksi.

 • Helinä

  Nyt keväällä haaveilen vaaleista kehyksistä, ruusukulta ja pastelliset sävyt tuntuisivat raikkailta mustien ja ruskeiden kehysten jälkeen! Aurinkolaseissa pyöreät, retrot muodot kiinnostavat :)

 • piupau

  Haaveilen kultaisista, ohuista metallisankaisista kehyksistä. Nuo ruusukultaisetkin näyttää ihanilta, niitä pitää ehkä käydä testaamassa! :)

 • Jaana

  Oi, haaveilen kevyistä metallisankaisista nykyisten mustien, raskaiden ja naarmuisten tilalle. <3 Uudet lasit keventäisi ihanasti sekä mieltä että näköä. :)

 • sari

  Haaveissa olisivat pyöreät hippityyliset aurinkolasit! Nuo ruusukultaiset lasit ovat myös huikean kauniit. :)

 • Johanna T.

  Aurinkolasit vahvuuksilla, jotta pystyisi lukemaan kesällä pihallakin :)

 • Minna

  Olen käyttänyt vuosia mahdollisimman ”huomaamattomia” silmälaseja, nyt kutkuttaisi kokeilla jotain persoonallisempaa ja särmikkäämpää. Tummat neliskanttiset? Tai pehmeänsävyiset kissamaiset? Riippuu mikä istuisi omiin kasvoihin parhaiten :)

 • Armi

  Tää kisa osui kyllä aika hyvään saumaan. Sain nimittäin juuri ensimmäiset silmälasini muutama päivä sitten. Täytyy myöntää että oli aika järkytys saada heti monitehot. Näitä täytyy pitää aina! Siksi olisikin hauskaa, jos olisi toisetkin, vähän eri tyyliset lasit. Tai aurinkolasit vahvuuksilla…

Related posts