5/02/17

Luota klassikoihin

2 86 raitapaita5

On suorastaan huvittavaa, miten täydellisesti saatan jämähtää tiettyihin lempivaatteisiin. Näissä COSin täydellisissä farkuissa olen nyt käytännössä asunut kaksi viikkoa ja joka aamu vaatekaapilla kaikkia vaihtoehtoja tutkiessa päädyn silti aina samaan. Ehkä muutkin housut saavat taas mahdollisuuden, kun ensi-ihastuksen huuma on hitusen rauhoittunut.

Toinen uusi lemppari on tämä pussimaisilla hihoilla varustettu raitapaita. Klassinen kauluspaita on saanut tuosta hihojen muodosta ja raitojen hauskasti vaihtuvasta suunnasta hieman ytyä. Nämä klassikot aina vähän unohtuvat, mutta ne eivät ole ansainneet asemaansa turhaan. Farkut ja kauluspaita -yhdistelmä on kaikkea muuta kuin tylsä, varsinkin kun kummassakin vaatteessa on jokin juju. Yhdistin kokonaisuuden vielä kolmanteen klassikkoon: punaiseen huulipunaan.

raitapaita4

Tällä viikolla kuvaustreffit olivat Start Living Your Best Life -blogin ihanan Elisan kanssa (vahva suositus muuten blogille, käykää tsekkaamassa!) ja totesin, että pitäisi vain rohkeasti kuvata enemmän eri ihmisten kanssa. Tutun tyypin kanssa kuvatessa se on toki helppoa ja nopeaa, kun molemmat  tietävät toistensa tyylit ja lempparikuvakulmat sekä -rajaukset. Uusien ihmisten kanssa kuitenkin usein löytää itsestään uudenlaisia puolia ja kuvista tulee aina vähän erilaisia – ehkä myös mielenkiintoisempia?

Ja hei, vielä viime hetken muistutus! Sunnuntain superkirppis käynnistyy klo 11 Helsingin Viiskulmassa ja jatkuu klo 14 asti. Tulkaahan sinne tyhjentämään meikäläisen kaapit. :) Mukana on vaikka millaisia herkkuja!

Translation: Classics always work: jeans, shirt and the red lips. :)

raitapaita2

Kauluspaita // shirt & Other Stories (saatu blogin kautta / gifted), farkut // jeans COS, kengät // shoes & Other Stories

raitapaita3raitapaita

Photos: Elisa Lepistö

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tuo paita on kyllä todella kaunis! Itse etsin punavalkoraidallista kauluspaitaa, koska se sopii mielestäni juuri punaisten huulten kanssa loistavasti ja sen voi vaikka pukea neuleen alle. Mutta tähän asti en ole sellaista onnistunut löytämään mistään :(

  xxx
  E
  https://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Iida

  Hei Jenni! Postaustoive: olisi mahtavaa, jos sinulla olisi joskus aikaa esitellä jonkinlaisena koosteena suomalaisia vaatemerkkejä (tarkoitan etenkin pienempiä ja vähemmän tunnettuja merkkejä).

  Haluaisin panostaa suomalaiseen suunnitteluun, mutta asiaan vihkiytymättömälle merkkien etsiminen on haastavaa. Olen käyttänyt Ivalo-sovellusta, mutta sielläkään ei ole loputtomasti uusia merkkejä.

Related posts