2/02/17

Superkirppis sunnuntaina!

1 128 henkari3

Hei nyt seuraa mainio kirpputorivinkki tulevalle viikonlopulle eli kaikki kirppishaukat nyt kuulolle! Asennemedian toimistolla Helsingin Viiskulmassa järjestetään sunnuntaina 5.2.2017 klo 11-14 pienimuotoinen kirppistapahtuma, jossa muun muassa meikäläinen on myymässä aarteitaan. Olen tehnyt oman vaatekaapin osalta tiukkaa karsintaa ja myyntiin on menossa muun muassa muutama ihana Samuji sekä paljon muuta kivaa. Tulkaahan siis penkomaan sunnuntaina, jos vain suinkin kynnelle kykenette!

Muita myyjiä tilaisuudessa ovat tv:stä ja radiosta tuttu ilopilleri Tuija Pehkonen, meikkaaja-superstara Mariela Sarkima, bloggaajakollega Marta Valtovirta sekä Asennemedian kantava voima ja omaa sisustusblogiaan luotsaava Ulla Vartiainen. Kaikkien näiden ihanien naisten tyyliä ja upeita vaatekaappeja ihastelleena voin taata, että myynnissä tulee olemaan vaikka millaisia herkkuja. Luvassa on siis tyylikästä ja hyväkuntoista kampetta sekä merkkivaatteita.

Tapahtuma järjestetään siis sunnuntaina klo 11-14 Asennemedian toimistolla osoitteessa Jääkärinkatu 7. Maksutapana käy käteinen tai Mobile Pay. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ooh! Kutsukaa mutkin ensi kerralla mukaan myymään Olisi kiva jos olisi enemmän tällaisia pieniä kirppistapahtumia, joissa voisi myydä vähemmän mutta laadukkaampia tavaroita… 100-200 euron vaatteita ei viitsisi myydä ihanperuskirppiksellä kun porukka on monesti valmis maksamaan niistä sen 5e… ei sillä, pääpointtihan on löytää tavaroille uusi koti, muttaminullakin on useampi ihan priimakuntoinen vähän käytetty vaate, niin tuntuu vähän hölmöltä myydä niitä parilla eurolla… tietty on netti ym kirppisryhmät, mutta taidamme kaikki tietää millaista säätöä se on :D

Related posts