1/02/17

Viikon tuote: Napiers arnikkivoide saa mustelmat katoamaan

3 83

Minä olen yksi niistä ihmisistä, jotka saavat mustelmia todella helposti. Usein tutkailen kolhiintuneita koipiani suuren hämennyksen vallassa, että mistäköhän mikäkin mustelma on mahtanut saada alkunsa. Kesäisin aina hävettää, kun paljaat sääret ovat sinisenkirjavat.

Kun sain aikanaan kokeiltavaksi Napiersin arnikki – ja mesiangervosalvan, myönnän olleeni melko skeptinen. Salvan luvattiin parantavan mustelmat huomattavasti normaalia paranemisaikaa vikkelämmin. Epäluulo sai kuitenkin väistyä melko pian, sillä testattuani salvaa itse, sain nopeasti todeta sen tehon. Mustelmat todella katosivat huomattavasti nopeammin, kun voidetta levitti niiden päälle kunnon kerroksen pari kertaa päivässä.

Napiers on itse asiassa kosmetiikkamerkkinä aika mielenkiintoinen tapaus, kun ryhdyin tutkailemaan brändin taustoja. Oikeastaan ei ehkä pitäisi edes puhua vain kosmetiikasta, sillä Napiersin filosofia liittyy enemmänkin terveyteen ja luonnonmukaisten yrttien hyödyntämiseen erilaisten lääketieteellisten vaivojen hoidossa.

Perinteikäs brändi sai alkunsa, kun kasvitieteilijä ja herbalisti Duncan Napier perusti vuonna 1860 Skotlannissa rohdoskaupan, josta tuli niin maineikas, että ihmiset peräti jonottivat puodin ovella saadakseen luonnonmukaista apua vaivoihinsa. Rohdoskauppa jatkoi toimintaansa perustajansa poikien ja lapsenlapsien johdolla 1970-luvulle asti ja Napierin suvun arvostettua osaamista hyödyntävä tuotemerkki perustettiin vasta 2011. No mitäpä tässä voi muuta todeta kuin että kyllä vanha kansa tietää ja nykyihminen voisi varmasti hyödyntää perinteikästä rohdososaamista enemmänkin.

Muita Napiersin tuotteita en ole testannut, mutta tämä mustelmasalva ainakin toimii loistavasti – suosittelen kokeilemaan. En ole ihan ajan tasalla siitä, mistä kaikkialta tätä voi ostaa, mutta onnistuin googlaamalla paikantamaan tuotteen ainakin yhdestä verkkokaupasta Suomessa sekä tietysti Napiersin omasta verkkokaupasta Briteissä. Mutta jos siis mustelmia tulee helposti tai on joskus tarve päästä kolhusta eroon ripeästi, niin voin lämmöllä suositella!

♥ MIKÄ?

Napiers Arnica Skin Cream (Arnikki- ja mesiangervosalva)

♥ KENELLE?

Herkästi mustelmia saaville ja itseään kolhiville

♥ MIKSI?

Tuote saa mustelmat katoamaan huomattavasti normaalia nopeammin, jos sitä levittää pari-kolme kertaa päivässä ruhjeiden päälle (älä kuitenkaan käytä haavoihin)

♥ HINTA?

Pieni purnukka (30ml) näytti maksavan suomalaisessa luontaistuotteiden verkkokaupassa noin 15 euroa. Napiersin omassa verkkokaupassa hinta on 9 puntaa (+ postikulut). Tätä voi kuitenkin löytää myös hyvin varustelluista luontaistuotekaupoista Suomessa.

 

Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts