1/02/17

Green day

10 113

Hahhaa, olipas vitsikäs otsikko. Juu… Kokosin joskus viime vuonna postaukseen kaikenlaisia vaaleanpunaisia inspiraatiokuvia ja valokuvamuistoja omista arkistoistani ja postaus oli niin kovin tykätty, että päätin tehdä nyt saman tempun vihreän värin kanssa. Sitä tuntui löytyvän valokuva-arkistoistani vieläkin enemmän kuin vaaleanpunaista. Olen vouhottanut vihreästä väristä jo monta vuotta, eikä ihastus tunnu laantuvan. Ja voi miten kauniita erilaisia vihreän sävyjä sitä onkaan tullut ikuistettua myös kuviin viime vuosien varrella.

PS. Onpa muuten hassua nähdä kuva itsestäni pitkätukkaisena. Siitä tuntuu olevan niin kauan! Juuri nyt tuli vähän ikävä pitkiä kutreja, vaikka polkkamitassa viihdynkin.

Translation: Green inspiration day according to my own photo archives. :)

vihrea4vihrea3 vihrea13vihrea10 vihrea41vihrea45 vihrea42 vihrea23vihrea25 vihrea35 vihrea39

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Matkat, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mauri

  Mauri tässä hei!

  Vaikken ookkaa sun lokia kauhian kauvvaa kahtellu nii oohan mie jo aika kova fani.

  Mun lemppari räpsäsy on tuo missä on tuo vihreä lammikko ja kirsikankukkiajapanin! Se kuvvaa parhaiten Maurin mielenmaisemaa!

  Oohan mie vähän tämmöinen taivaanrannan haalari :)

  Kahtellaa syssymmällä jos sitä ihan oman lokin laittaisi

  -M

 • Elina

  Oi, miten kauniita kuvia! Minkä merkkinen tuo ihana, siro kello ensimmäisessä kuvassa olikaan? :)

 • Mulla on taas ihan päinvastoin kuin sulla. :D Inhosin nuorempana vihreää väriä, mutta vanhemmiten olen alkanut pitää mm. turkoosista, oliivinvihreästä ja sammalenvihreästä. Kaikkea se vanhuus teettää. :D

  • En minäkään muista nuorempana niin vihreästä intoilleeni. Tämä rakkaus sykähti kunnolla ehkä nelisen vuotta sitten, mutta sen jälkeen ei ole osoittanut kuin yltymisen merkkejä. :) Turkoosista tykkäsin nuorempanakin, mutta nykyään taas sytyn enemmän vielä selkeämmin vihreistä sävyistä. Mutta niin moni vihreän sävy on hurjan kaunis, että valinnanvaraa piisaa!

 • Oi, onpa upea tuo vihreä avoselkäinen mekko! Iski heti! Mistäköhän tämä kaunokainen on? Itse olen myös pitänyt vihreästä väristä jo varsin kauan, mutta onneksi vihreä on myös tämän vuoden trendiväri: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2017/01/how-to-use-pantones-color-of-year-2017.html, joten valikoimaa pitäisi olla enemmän kuin tavallisesti!

  xxx
  E
  https://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • iduska

  Mitkä on nuo ihanat kengät tuossa kuvassa jossa sulla on vihreä takki (15. ylhäältä)? Täydelliset <3

  • Ne ovat & Other Storiesin mokkanahkaiset korkonilkkurit muutaman vuoden takaa. Ihan samoja ei varmastikaan enää löydy, mutta kannattaa todellakin tsekata merkin kenkävalikoima – omasta hyllystä löytyy useita & Other Storiesin kenkiä ja tykkään todella!

Related posts