26/01/17

Meditaatiomusiikkia

71 mads-bjorn

Olo on viime päivinä ollut melkein kuin vastarakastuneella tämän asuntoprojektin kanssa. Muutama helmi on ehtinyt jo löytyä ja nyt tässä parhaillaan jännitän, että olisiko yhdestä mieluisasta minulle kodiksi. Kaikki muu on paennut päästä, kun aivojen kapasiteetti tuntuu juuri nyt riittävän vain ja ainoastaan näille asuntobisneksille. Toivon, että olisi pian teille kerrottavaa ja pääsisin asiassa ripeästi eteenpäin, enkä vähiten siksi, että saisin taas normaalin ajatustoimintani takaisin käyttöön.

Tällä jännityksen hetkellä tarvitaan vähän mielenrauhaa tuovaa musiikkia ja siihen tarkoitukseen sopii täydellisesti kaunis ja tunnelmaltaan ihanan rauhoittava Mads Björnin White Trees, joka imaisee valloittavasti jonnekin lempeään maailmaansa. Tätä voisi kuunnella vaikkapa jonakin meditaatiomusiikkina. Ommm!

PS. Pitäkää peukkuja!

Translation: Music meditation with Mads Björn and his song White Trees.

Tags: , ,

Categorised in: Koti, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts