23/01/17

Vihreä väripilkku

8 151

Tuntuu välillä, että olen kuin rikkinäinen levy tämän saman toteamukseni kanssa, mutta jostain syystä minulle on aina talvisin kauhean vaikea pukeutua väreihin. Ympäröivä pimeys ja harmaus kietoo uumeniinsa niin, että vaatekaapillakin tulee valikoitua vain mustaa, harmaata ja tummia sävyjä. Olen joutunut oikein tietoisesti taistelemaan tätä värijumitusta vastaan, sillä onhan se nyt ihan mielettömän paljon piristävämpää pukea tuonne ankeiden talvimaisemien keskelle jotakin värikästä.

Viimeisin väritempaukseni oli kaivella kaappien kätköistä tämä vihreä väripilkku esiin. Tara Jarmonin ihastuttavan värinen vihreä takki keräsi heti kommentteja ruuhkaratikassakin, joten taisi piristää oman mieleni lisäksi myös muita. Vihreä on muutenkin minulle sellainen voimaväri, josta saa ihanasti energiaa, kun fiilis kaipaa pientä lisäbuustia.

Kun katsoo talvella suomalaista katukuvaa, se tuntuu niin uskomattoman värittömältä. Ja huomaa, kuinka suurin osa muistakin ihmisistä luottaa talven harmaudessa klassiseen mustaan, harmaaseen, ruskeaan ja tummansiniseen. Siksi haluankin haastaa teitä: ensi kerralla takkiostoksilla, ota jokin muu kuin musta! Värikäs takki on aivan ihana tapa piristää omaa mieltä ja katukuvaa. :)

Naama oli viime viikolla näitä kuvia napatessa jokseenkin väsynyt, mutta siihen oiva ratkaisu puolestaan on huulipuna. Kun olo on nuutunut ja unta takana liian vähän, kirkkaanvärinen huulipuna vie kätevästi huomion tummista silmänalusista muualle. Suosittelen!

PS. Mitä muuten tykkäätte hiusten uudesta, hiukan hunajaisemmasta sävystä?

Translation: This green coat is such a delightful way to cheer my mind up on a winter day (and everyone else’s too)! A pro tip: if the dark circles under your eyes are even deeper than normally, put on some bright lipstick and no one will notice. ;)

Takki // coat Tara Jarmon (Ajatar)*, pusero // sweater Whyred, leggingsit // leggings Lindex*, kaulahuivi // scarf Second Female, kengät // shoes Zign (Zalando)*, reppu // backpack COS

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maija

  Jos sinulla ei olisi talvitakkia ja pitäisi ostaa vain yksi takki, minkä värinen se olisi?

  • Tämä onkin paha! Se kai riippuu niin paljon takin mallista ja henkilöstäkin, joka takkia on ostamassa. Mutta jos itselleni olisin ostamassa, niin se voisi hyvinkin olla juuri vihreä. :) Myös vaaleansininen on aika kaunis väri villakangastakeissa usein. Menneisyydessänihän olen omistanut äärimmäisen vähän mustia vaatteita. Muistan ajan, jolloin minulla oli kaksi talvitakkia: toinen punainen ja toinen vihreä. Sanoisin silti, että ehkä pukeutumisen ja väriyhdistelyn kannalta on helpointa, jos vaatekaapista löytyy yksi neutraalin värinen takki myös. Se voi kuitenkin mustan ohella olla myös vaikkapa ruskea, harmaa, beige tai tummansininen.

   • Maija

    Itse mietin, että musta ei välttämättä olekaan se kaikista monikäyttöisin, vaikka äkkiseltään siltä tuntuukin. Heti kun tulee keväisempää, musta vaikuttaa jotenkin synkältä ja tunkkaiselta. Sininen/harmaa/ruskea voisi ehkä siinä mielessä olla jopa parempi ja jos varaa löytyy toiseen, jokin tuollainen ”kunnon väri” olisi toki ihana.

 • hanna

  ihanan värinen takki! <3

 • purrr

  Ooo, kaunis takki! Itsekkin repäisin ja hommasin viimeeksi vaalean vihreän pörrötakin vaikka yleensä oon aina mustissa. :)
  Ja hiusten sävy on ihana!

 • Rheena

  Siis tämä takki on ihan ehdoton lempparini kaikkien ihanien vaatteidesi joukosta! Melko pinnallisen kuuloista, mutta varmaan viikko sitten sun juttuja lukiessa mietiskelin, että onkohan sulla enää tätä UPEAA takkia.

  Kateudesta vihreä!

 • Siirirosmariini

  Tästä syystä minun talvitakkikokoelmassani ei ole yhtään mustaa takkia! Sen sijaan löytyy valkoinen, vihreä, punainen ja turkoosi. Ja villakangastakkeja ei voi olla liikaa :D

 • Alina

  Todella kaunis takki!! Onkohan sitä enää saatavilla missään?

Related posts