20/01/17

Perjantaibiisi: AKASE – Rust

5 80 akase-rust

Minulla on nyt viime aikoina ollut ihan mieletön musiikki-boogie eli toivottavasti siellä ruudun takana on teitä, jotka tykkäätte nimenomaan näistä musiikkihöpinöistäni. Olen hiljattain kuunnellut enemmän musiikkia kuin aikoihin ja tehnyt ihania musiikkilöytöjä. Ja taas tekisi mieli laittaa uutta mielimusiikkia jakoon.

Olen tässä viime aikoina tuumaillut myös, että unelmaduunini voisi olla vain koota soittolistoja. :D Ei välttämättä minnekään isoille klubeille, vaan enemmänkin jonnekin hämyisiin kuppiloihin, vaateputiikkeihin ja olohuoneisiin. Jos joku haluaa palkata minut tähän hommaan, niin tulen heti!

Mutta niin se biisi… Harry Agiusin ja Robbie Redwayn muodostama Akase tekee melodista elektromusiikkia, joka kuulostaa mukavalla tavalla ihan omanlaiseltaan. Törmäsin viime vuonna debyyttialbuminsa ”Graspers” julkaisseen kaksikon biisiin Rust, joka vei mennessään. Tsekatkaahan!

PS. Voin muuten todella suositella niitä Spotifyn Viikon suositukset -listoja, sillä olen itse löytänyt niiltä tosi monia uusia lemppareita.

Translation: Playing on my Spotify lately: Akase – Rust

Tags:

Categorised in: Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • myohmy

    Täytyy myöntää, että se sun guilty pleasures lista oli paaaljon parempi ku nämä uneliaanlaahaavantunnelmoivat elektrobiisit. Tämä on ehkä se genre, jota en itse pysty kuuntelemaan ollenkaan. En vain keksi hetkeä, jolloin tuollainen kuulostaisi hyvältä. En dissaa sen enempää elektrofiilistelijöitä kuin bliebereitäkään. Kunhan vain ilmaisin mielipiteeni ja toivomuksen: lisää sellaisia erilaisia spotify listoja tänne :) Nimimerkki itselläni spotifyssa soi ihan mitä vaan.

    • Minulla taas on aika spesifi musiikkimaku ja suurin osa kaikesta musiikista aiheuttaa enemmänkin kauhunväristyksiä kuin ihastuksen huokauksia. :D Joten niillä linjoilla mennään, mikä itseä eniten sykähdyttää. Oman musamakuni ytimessä ovat melankolia, indie-folk-rock-fiilistelyt, kaikenlaiset instrumentaali-tiluttelut, elektropop ja bailumusana tekno (joskin senkin saralla aika valikoiva maku). Satunnaisia radipop-biisejä, klassikoita ja muita yksittäisiä helmiä toki mahtuu mukaan, mutta viime kädessä nämä ovat makuasioita ja kaikkia ei voi miellyttää. :) Mutta toivomus soittolistoista on laitettu korvan taakse!

  • Mauri

    Moi oon sun fani

    Kevät terveisin, Mauri

Related posts