19/01/17

Kynnet kuin entisaikojen Hollywood-tähdellä

2 102

Uudesti syttynyt punainen rakkauteni jatkuu myös tänään, sillä nyt on kynsissäkin naisellista punaista. En tiedä miksi, mutta minulla on useampana vuonna tullut himo punaiseen väriin nimenomaan tässä heti joulun jälkeen tammikuussa. Ja niin kävi tänäkin vuonna…

Erilaisia punaisen sävyjä on Bio Sculpturen geeleissä tarjolla niin monia, että olipahan muuten vaikea valita niistä juuri se täydellinen tähän hetkeen. Mieli ehti muuttua ensimmäisen puolen tunnin aikana varmaan kolme kertaa. Lopulta päädyin kuitenkin sellaisen heleän punaisen sijaan vähän tällaiseen kohtalokkaaseempaan ja klassisempaan punaisen sävyyn. Ja kylläpä muuten on olo kuin vanhan ajan filmitähdellä, kun kynnet ovat tällaiset oikein naisellisen väriset. :) Mutta kysynpä jo nyt teiltä, että tuleeko mieleen räväyttäviä ideoita, mitä voisin seuraavaksi kokeilla?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: January is often the time for me when I crave for red nails, and so it happened again.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Lullah

    Mä oon alkanu vähän miettimään et ottais geelilakkauksen, että sais kynnet hetken olla suojassa. Ne on yllättävän hyvin lähteny kasvamaan nyt, mutta ois kiva jos ne pysyis vähän pitemmänki aikaa nätteinä ku sen pari päivää ennen ku ne liuskottuu täysin. Mietin vielä et tehdäkkö kotona vai käyä jossain. Uunin saan kyllä käyttöön.

    Klassinen punanen on kyllä kaunis. Mietin just eilen viimeksi, että lakkaisko punaisella, mutta sitten sattu L’Orealin Gris Decadent sitä punaista ennen kohdalle laatikkoa kaivellessa ja päädyin siihen. Jotenkin hirveen kaunis tumman harmaa kynsilakka. Kannattaa joskus kokeilla. Kohta kuitenkin pitää katella taas värikkäämpiä lakkoja koska KEVÄT ON TULOSSA! Nudesävyt viehättää kans tällä hetkellä, niin semmonen ihan hitusen persikkainen shimmer-nude on kiva. Silleen et se on nude eikä oranssi.

  • Sara

    En tiedä ehdottaa seuraavaa sävyä, mutta tuo punainen on aivan upea!

Related posts