16/01/17

Tonttu nahkahameessa

105

Otsikointini ei aina ehkä ole sieltä cooleimmasta päästä, mutta kuvaava se on tällä kertaa ainakin. Inspis tähän tyyliin lähti oikeastaan siitä viime viikonlopun asupostauksesta ja niistä hauskoista brodeeratuista kengistä. Rehellisesti sanottuna puin vähän kiireessä ja ehdin vaihtaa asua siihen hetkeen asti, kunnes olin jo muutaman minuutin myöhässä siitä kellonlyömästä, kun olisi jo pitänyt lähteä. Että tämmöinen siitä nyt sitten tuli! :D

Olen palelevaisena ihmisenä varsin huono käyttämään hameita talviseen aikaan, sillä kaipaan koipieni peitoksi mieluiten mahdollisimman useita kerroksia. Ei ole kuulkaas ollenkaan ennennäkemätöntä, että housujen alle olisi survottu paritkin sukkahousut päällekkäin. Olen laatinut itselleni sellaisia sääntöjä, että kun lämpötila laskee alle +10 niin saa pukea ensimmäiset. Viimeistään -10 asteessa saa pukea jo toiset. Tämän hetken leveälahkeinen housutrendi on onneksi suopea kerrospukeutumiselle.

Tällä kertaa sinnittelin ihan yksillä sukkahousuilla ja nahkahameella – onneksi nahka sentään pitää tuulta aika hyvin. Hassua muuten, miten vaikka pelkällä hatulla voi kokonaisuutta muuttaa. Tämäkin asu näyttäisi aivan erilaiselta ilman tuota hassua pipoa. Päätin kuitenkin, että tyyli kaipasi jotain leikkisää piristyksekseen, joten tonttuna lähdettiin liikenteeseen.

Translation: I kind of look like a little elf in that hat.

Nahkatakki // suede jacket Samsøe & Samsøe, neulepoolo // turtle neck Katri Niskanen, nahkahame // leather skirt Marimekko, kengät // shoes Bronx (Zalando), pipo // beanie Samsøe & Samsøe, kaulahuivi // scarf Balmuir

Kaikki vaatteet saatu blogin kautta / All clothes gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts