14/01/17

Slaavilaista estetiikkaa Berliinissä

4 96 zalando_opulcence_shoot-75

Hoksasin tässä tietokoneen arkistoja penkoessani, että yksi hiukan kokeellisempi asujuttu on jäänyt unholaan ja julkaisematta aikanaan. Tämä tyyli sopii talvisesonkiin hyvin, mutta todellisuudessa kuvat napattiin helteisessä Berliinissä syyskuussa Zalandon reissulla. Tekoturkistakkia ei siis todellakaan olisi tarvittu ja jo lyhyen kuvaushetken aikanakin oli tulla hiki!

Kuvausprojekti liittyi stailaustehtävään, jonka saimme Breas&Butter-tapahtuman aikana. Tehtävänämme oli valita Zalandon showroomilta vaatteita ja loihtia niistä asukokonaisuus. Haasteena vain oli, että kun rekeille päästettiin yhtäaikaa irti noin 40 bloggaajaa, voitte kuvitella, että asukokonaisuudet syntyivät lopulta vähän niillä aineksilla, mitä käsiinsä onnistui tungoksessa haalimaan. Oi voi, takaan teille, että olisitte halunneet olla kärpäsinä katossa. Koska minä en ole sitä aggressiivisinta sorttia, vaan mieluiten jättäydyin kissatappeluiden ulkopuolelle (no okei, ei siellä oikeasti kukaan tapellut), kokosin sitten oman lookini vähän luovemmalla otteella.

zalando_opulcence_shoot-78

Oikeastaan tällaiset stailaushaasteet ovat aika hauskoja tapoja haastaa omaa tyyliajattelua varsinkin silloin, kun saatavilla olevat vaatteet eivät lähtökohtaisesti ole ihan sitä ominta itseä. Siinä tulee todella käytettyä luovuutta ja mietittyä omaa tyyliä ihan uudesta kulmasta. Tykkään kaikista asun elementeistä kovasti, vaikka en ehkä normaalitilanteessa olisikaan pukenut niitä kaikkia päälle yhtäaikaa ja yhdistänyt niitä toisiinsa. Mutta ei tämä look loppuviimeksi yhtään hassumpi ole. Minulle tästä tulee lähinnä mieleen sellainen naisellinen, ylellinen ja runsas slaavilainen estetiikka à la Ulyana Sergeenko (kurkatkaa linkki, niin ymmärrätte, mitä tarkoitan), joka muuten on sen luokan tyyli-ikoni, että wau.

Erityisesti ihastuin itse noihin hauskoihin kenkiin – ihan täydelliset maustamaan jotakin muuten skandinaavisen pelkistettyä tai minimalistisen yksiväristä tyyliä. Mitäs tuumitte tästä tyylikokeilusta?

Translation: I found some photos of this styling experiment from last September in my archives and thought it could be fun to share them. Maybe not exactly my own style but I like the Slavic vibe anyhow. :)

zalando_opulcence_shoot-77

Tekoturkis // faux fur Topshop*, toppi // top Theory, hame // skirt Baum und Pferdgarten*, kengät // shoes Bronx*, laukku // bag Topshop*

* saatu Zalandolta / gifted from Zalando

Photos: The Styleograph

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts