12/01/17

Writer’s block

17 94 WhatsApp Image 2016-12-23 at 09.40.26

Kirottu writer’s block tuntuu jatkuvan, joten toteutetaanpa pii-iii-iiitkästä aikaa tällainen postaus, missä teidän on mahdollisuus esittää postaustoiveita tai kysyä jotakin. Viimeksi olen tainnut tehdä kysymyspostauksen joskus 3,5 vuotta sitten, joten ehkäpä sellaisen voisi pitkästä aikaa jälleen toteuttaa.

Eli… Mitä haluaisit tietää minusta tai kysyä minulta? Tai millaisesta teemasta toivoisit minun kirjoittavan tai tekevän blogijutun? Nyt on mahdollisuus kysellä ja toivoa!

Translation: The writer’s block continues… Argh! But therefore it is now your chance to ask me something or make a post request!

Photo: Arez Metta

Tags:

Categorised in: Elämä

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Haluaisin kuulla mielipiteesi kasvissyönnistä. :)

 • Silki

  Toivoisin päivitettyä meikkipostausta luottotuotteistasi. Olen itsekin todella vaaleaihoinen ja kaipaisin yksityiskohtaisia neuvoja siitä, miten kalpean hipiän saisi hehkumaan (niin kuin sinun kuvissasi).

 • Riina

  Rakkaudesta ja treffailusta.

 • Lauriena

  Jos sinulle tulee näitä mieleen, niin olisi mukava lukea suosikkituotteistasi, jotka ovat hajusteettomia (vaikka kasvorasva, meikkivoide, huulipuna jne.) :) Nimim. todella herkkä iho ja haju(ste)yliherkkyys (saan päänsärkyä todella monesta tuoksusta ja hajusteesta).

 • Suvi

  Sisustusjuttuja on aina kiva lukea :)

 • Jessii

  Sinkkuus, treffailu, päivittäiset kasvotuotteet, syöminen, ravinto, hiukset.

 • Nyt kun kaikenlaiset konmarit ja karsimisprojektit on olleet niin kovasti esillä, olisi kiva kuulla oletko sinä lähtenyt ollenkaan niihin mukaan? Tuleeko sinulla bloggaajana ikinä tavaraähkyä?

 • Anna

  Voisitko tehdä postauksen kotisi sisustuksesta? :) Sellaista postausta ei ole ollut pitkään aikaan. :) Myös kaikki muut sisustusaiheiset jutut kiinnostaisivat!

 • tuuli

  Henkilökohtaiset aiheet ovat kiinnostaneet minua eniten. Vaikka writer’s blockista tai muusta työn aiheuttamasta riittämättömyyden tunteesta. Arvopohdonnatkin kiinnostavat. (Nämä siis vaivaavat nyt itseäni :)). Kaikki design- ja taidejutut myös!

  • ellapees

   Haluaisin nähdä sun ”5 vaatekaapin helmeä” tai jotain vastaavaa. En tiedä onko tämä sulle liian kevyt aihe, mutta rakastan vaan sun vaatteita!

 • Milla

  Jonkinlainen hiuspostaus olisi kiva! Itse ainakin kaipaan vinkkejä puolipitkän hiuksen laittoon ihan arkisin. Samoin kiinnostaa millä pidät tuon nätin, vaalean värin yllä. Eli ihan arkiset jutut. Tykkään kyllä tosi paljon syvällisemmistäkin teksteistäsi :).

 • Verushka

  Postaustoiveeni: pohdintaa terveestä itsetunnosta. Miten se saavutetaan? Onko siihen oikopolku?
  Onko sinulla elämässäsi ollut joitain käännekohta tai työkaluja siihen miten olet päässyt siihen tilaan, missä olet nyt: voit julkaista kuvia ja henkilökohtaisiakin tekstejä tuhansille tuntemattomille.
  Olet kertonut masennuksesta, epäonnistumisista parisuhdepuolella ja ulkopuolisuuden tunteesta kun muilla on ’kaveriporukoita’.
  Itsestä tuntuu että tuollaisten asioiden kanssa painiskeltua olisi vaikea olla noin avoimesti ’julkisessa’ ammatissa.
  Mitkä asiat ovat auttaneet hyvän itsetunnon luomisessa?
  Miten käsittelet negatiivista ja ilkeää kommentointia, joka kohdistuu henkilöösi?
  Onko joitain harjoituksia joita voisit suositella? Kirjallisuutta?
  Miten käsittelet ulkonäköpaineet? Vai oletko niiden yläpuolella?
  Entä muiden kateellisuuden?

  Kiitos jos päätät käsitellä tätä aihetta.
  Kiitos yhdestä Suomen parhaista blogeista!!

 • Riikka

  Hei! Olisi kivaa kuulla mietteitäsi muodin ja myös muotiblogien ekologisuudesta ja eettisyydestä. Olisi myös kiinnostavaa kuulla ajatuksiasi kuluttamisesta laajemminkin ja siitä, kuinka esimerkiksi tämän päivän haasteena oleva liikakuluttaminen ja sen aisoihin saaminen osuvat yksiin muotiblogin pitämisen kanssa. Itse muodista sekä ympäristöstä että vaatetehtaiden työntekijöiden oloista kiinnostuneena mietin näitä kysymyksiä tosi usein, joten olisi kiinnostavaa kuulla, mitä sinä aiheesta ajattelet. :) Muuten kyllä komppaan kaikkia aikaisemminkin kommentoineita eli sisustusjutut ja kaikki ”5 vaatekaapin helmeä” -aiheet ovat aina kivoja! :)

 • Maria

  Mieluusti lukisin jonkinlaista postausta valokuvaamisestasi ja kuvien muokkaamisestasi/muokkaamattomuudestasi. Lisäksi pohdinnat ajankohtaisista aiheista ja syvällisemmät mietteet kiinnostavat :)

 • minni

  Rahankäyttö, budjentointi, sijoittaminen, säästäminen jne ovat aina kiinnostavia aiheita!

Related posts