6/01/17

Vuoden 2016 tyylit, osa 3

9 128 vuoden-asu58

Noniin, nyt on viimein päästy vuoden asukoosteen viimeiseen osaan. Aikamoinen läjä tyyli-inspiksiä onkin tullut viime vuoden aikana ikuistettua tänne blogiin. Kunhan nämä pakkaset tästä hiukan hellittävät, niin eiköhän saada taas uusia tyyli-ideoita jaettua jälleen.

Olisi taas hauska kuulla, mitkä asut ovat jääneet mieleen tai osuvat nyt jälkikäteen silmään lemppareina! Pidemmittä puheitta toivottelen teille leppoisaa loppiaista ja pidän tänään loppupäivän vapaata. :)

Translation: Style inspiration from the year 2016, vol. 3.

vuoden-asu63 vuoden-asu67 vuoden-asu70 vuoden-asu72vuoden-asu71 vuoden-asu73 vuoden-asu75vuoden-asu74 vuoden-asu76 vuoden-asu77 vuoden-asu84vuoden-asu78 vuoden-asu79 vuoden-asu80 vuoden-asu81 vuoden-asu82 vuoden-asu83

Photos: Vesa Silver, Eeva Suutari, Sara Vanninen, Sanni Riihimäki, Arttu Mustonen, Marianna Mäkinen, Janita Autio, Netta Kulmala, Cindy Riera, Mikko PuttonenRaffael Payr / Lionheaded

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • M

  Tykkään näistä viime vuoden asuistasi.Tyylisi on ehkä muuttunut tyttömäisen söpöstä naisellisemmaksi ja skarpimmaksi? Tykkään!

  • Kivaa, että olet tykännyt. :) Ja olet varmasti ihan oikeassa havaintoinesi. Se tyttömäisempi tyyli ei ole tuntunut enää vuosiin niin omalta, vaikka moni lukija sen perään onkin haikaillut. Tällainen aikuisempi ja skarpimpi ote on enemmän minua nykyään.

 • Sara

  Paljon oli kivoja, inspiroivia asuja. Eniten mieleen jäi pliseerattu hame ja kokomustat asut.

 • sr

  Älytön girlcrush! Tykkään myös mihin suuntaan tyylisi on kehittynyt vuosien aikana. Osaisinpa itsekin valita tuollaisia asukokonaisuuksia!

  • Iik, olen todella otettu girl crushista! <3 Tyyli on tällainen ikuinen matka, jonka varrella tulee haastettua omaa luovuutta, silmää ja vaatekaappia. Välillä huonommin ja välillä paremmin onnistuen, välillä aktiivisemmin ja välillä laiskemmin. :)

 • Toi haalari innostaa edelleen! Kerran jo kävin sitä kaupassa hypistelemässäkin. Oliskohan jo alennuksessa? :D

  Sun tyyli on tosi linjakas ja inspiroiva.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/prinsessanaiset-ja-reppanamiehet

  • Haalari on itse asiassa jo pidemmän ajan takaa, mutta toki voi olla, että samantyyppisiä on valikoimissa nytkin. :) Omani on Gina Tricot’n, jos siis viittaat siihen mustaan lappuhaalariin. Ja kiitos ihanasta palautteesta!

 • Pirjo

  Aivan ihanat asukokonaisuudet kaikissa kuvissa mutta huomioni kiinnitti erikoisesti kuinka yhdistelet asujesi värejä huikeen tyylikkäästi, waude

Related posts