6/01/17

Vuoden 2016 tyylit, osa 3

9 104 vuoden-asu58

Noniin, nyt on viimein päästy vuoden asukoosteen viimeiseen osaan. Aikamoinen läjä tyyli-inspiksiä onkin tullut viime vuoden aikana ikuistettua tänne blogiin. Kunhan nämä pakkaset tästä hiukan hellittävät, niin eiköhän saada taas uusia tyyli-ideoita jaettua jälleen.

Olisi taas hauska kuulla, mitkä asut ovat jääneet mieleen tai osuvat nyt jälkikäteen silmään lemppareina! Pidemmittä puheitta toivottelen teille leppoisaa loppiaista ja pidän tänään loppupäivän vapaata. :)

Translation: Style inspiration from the year 2016, vol. 3.

vuoden-asu63 vuoden-asu67 vuoden-asu70 vuoden-asu72vuoden-asu71 vuoden-asu73 vuoden-asu75vuoden-asu74 vuoden-asu76 vuoden-asu77 vuoden-asu84vuoden-asu78 vuoden-asu79 vuoden-asu80 vuoden-asu81 vuoden-asu82 vuoden-asu83

Photos: Vesa Silver, Eeva Suutari, Sara Vanninen, Sanni Riihimäki, Arttu Mustonen, Marianna Mäkinen, Janita Autio, Netta Kulmala, Cindy Riera, Mikko PuttonenRaffael Payr / Lionheaded

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts