5/01/17

Vuoden 2016 tyylit, osa 2

2 124

Olen tänä vuonna töiden puitteissa matkustellut enemmän kuin koskaan aiemmin ja se näkyy myös asukuvissa, sillä sain monelta osin pidennetyn kevään ja kesän. Maailmalla säät ovat olleet nimittäin Suomen leveysasteita lempeämmät. Tässä siis asuinspiksiä vuoden varrelta vähän kesäisemmille keleille!

Otin toissa vuoden tavoitteekseni oppia käyttämään enemmän hattuja, mutta voisi sanoa, että pääsin tähän tavoitteeseen vasta viime vuonna. Kuten kuvista näkyy, niin nyt hatut ovat viimein löytäneet tiensä meikäläisen päähän ihan arkikäytössä. Tosin edelleenkin tuumin, että Suomi on haastellinen maa lierihattujen käyttäjälle, sillä ainakin Helsingissä on ihan pirun tuulista moneen muuhun maailmankolkkaan verrattuna ja heti säiden viiletessä takkien kaulukset ja kaulahuivit hankaloittavat lierin asettumista. Mutta vähintäänkin kesällä hattua on kyllä kiva pitää. :)

Näitä kuvia tutkaillessa huomaa myös, että culottes-housut ja leveät lahkeet ovat olleet vuoden suosikkeja. Samoin olen pitkästä aikaa käyttänyt taas paljon mekkoja ja hameita. Löytyykö näistä tyyleistä jotakin erityissuosikkia?

Translation: Style inspiration from the year 2016, vol. 2.

vuoden-asu29vuoden-asu41vuoden-asu42vuoden-asu45 vuoden-asu64vuoden-asu46vuoden-asu48vuoden-asu47vuoden-asu49 vuoden-asu50

Photos: Vesa Silver, Kati Niemi, Eeva Suutari, Sara Vanninen, Marta Valtovirta, Camilla Bloom, Raimon Vriejhoeven, Jere Viinikainen, Dorit Salutskij, Nina Lindén, Emma Sarpaniemi, Annika Ollila

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Maijju

    Oi, niin monta lemppariasua että en jaksa edes listata! Mistä muuten nuo mustat sandaalit on, jotka olivat monessa asussa mukana, mm. ekassa?

    • Miten ihana kuulla, kiitos! :) Nuo mustat sandaalit ovat olleet lempparini jo monen vuoden ajan. Ne ovat ruotsalaisen ATP Atelierin, jota myydään Helsingissä MiNo Shopissa Galleria Esplanadissa.

Related posts