29/12/16

Let there be glitter

243

Nyt suorastaan naurattaa, kuinka muutama kuukausi sitten tokaisin kynsistudion tuolissa, että ei ainakaan glitteriä. Että nyt ei ole yhtään sellainen kimaltava mieliala. Ja mitenkähän siinä mahtoi käydä… No juuri kuten arvata saattaa: poistuin studiolta kynnet kimaltaen ja sen jälkeen koko loppuvuosi on ollut yhtä glitteriä.

Jostain syystä alan aina tässä vuodenvaihteen taitteessa himoita klassisen punaisia kynsiä, mutta päätin, että uuden vuoden vaihtumista on silti juhlittava vielä kimaltaen. Olkoon tammikuu sitten punainen (ellen taas muuta mieltäni ennen seuraavaa kynsihuoltoa). Tällä kertaa iskin silmäni puolestaan kullan ja hopeanvälisiin glittereihin. Enkä osannut päättää, kumpaa haluaisin, joten toimin tapojeni mukaan: otin molempia. Alle levitettiin kultainen glittergeeli ja päälle hopeanhohtoista irtoglitteriä. Kyllä kuulkaa nyt kimaltaa!

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: When you can’t decide, whether you want silver or gold glitter, have both. ;)

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts