19/12/16

Vaaleanpunainen päivä

6 153 picture-2-of-6

Olen monet kerrat miettinyt, kuinka surkealla tavalla sitä tuleekaan hyödynnettyä oman vaatekaapin antimia. Jään niin herkästi jumittamaan niihin tuttuihin, turvallisiin ja vähän tylsiinkin arkisin vaateyhdistelmiin, että tämä musta-valko-harmaa-ruskea (ja ehkä vähän tummanvihreä) talvityylini kaipaisi aika ajoin pientä piristystä. Ja joskus se piristys tulee yllättävältä suunnalta…

Tällä kertaa sain inspiraationi Sannilta, jonka kanssa olemme kuvanneet nyt muutaman video– ja valokuvaprojektin. Mimmi laittoi intoa puhkuen viestiä, että on bongannut jonkun mahtavan vaaleanpunaisen seinän, jonka edustalle olisi kivaa päästä kuvailemaan. Meillä oli molemmilla tiedossa tosi kiireinen päivä, mutta yritin miettiä, josko löytäisin päälleni jotain hauskaa, mikä voisi sopia pikaiseen kuvaushetkeen vaaleanpunaisen seinän äärellä.

picture-6-of-6

Lopulta päätin matchata asuni seinään ja kaivelin kaappieni kätköistä arkityylini mausteeksi jotain vaaleanpunaista. No, kuten kuvista huomaatte, niin sen vaaleanpunaisen seinän luo ei lopulta koskaan päästy, kun suunnitelma meni kiireisen aikataulun myötä vähän mönkään. Mutta sen sijaan kuvauslokaationa toimi Sannin eteinen. Ja mikäs siinä, oikein kaunis ja kuvauksellinen oviaukko. :D

Tästä sähellyksen täyteisestä päivästä ja kiireisestä kuvaustuokiosta jäivät muistoksi nämä kuvat, joihin tallentui myös talvisen iltapäivän harvinainen aurikoinen hetki. Mutta kuvien lisäksi jäi päähän muhimaan se miete, kuinka pienistä asioista inspiraatio loppujen lopuksi syntyy. Tällä kertaa se oli jokin ulkopuolisen määrittämä kuvauslokaatio. Pitäisi enemmän vain rohkeasti pukea päälle näitä vaatekaapin värikkäämpiä juttuja, koska kylläpä muuten piristi omaakin mieltä olla kerrankin verhoutuneena johonkin muuhun kuin harmaaseen, mustaan tai muihin tummiin ja hillittyihin talvisävyihin. Mitäs tykkäätte tästä vähän iloisemman värisestä ja tyttömäisemmästä tyylistä vaihteeksi?

Translation: It was a pink day for a change. :)

picture-4-of-6

Takki // coat Samuji, farkut // jeans Monki, kengät // shoes Minna Parikka*, kaulahuivi // scarf Second Female, turbaani // hat KN Collection*

* saatu blogin kautta / gifted

picture-3-of-6 picture-5-of-6

Photos: Sanni Riihimäki

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Riina

  Ei liity tähän postaukseen, mutta millä kameralla / puhelimella kuvaat insta-kuvasi?

  • Kuvaan itse Olympuksen PEN E-PL8-kameralla (yleensä objektiivina kiinteä 45mm f1.8) tai iPhone 6. :) Olympuksen kameraa voin lämmöllä suositella – ollut käytössä minulla jo vuodesta 2011.

 • Riina

  Kiitos nopeasta vastauksesta. Ostin juuri IPhone 6 ja sain muutama vuosi sitten Olympus E-PL7, mutta olen ollut todella laiska opettelemaan sen käyttöä, joten osaatko voiko Olympuksella otetut kuvat siirtää suoraan omalle instatilille, ja jos voi niin miten?

  (tässä yksi oivat postaus vinkki sulle- Olmpus puhelimen kättyö – lyhyt ja selkokielinen versio)

  • Kannattaa vähän niitä perus-ominaisuuksia opetella kamerasta, niin saa siitä enemmän irti. :) Suoraan instagramiin ei saa kamerasta kuvia siirrettyä, mutta OIS Share -sovelluksella kamerasta saa kyllä kuvat suoraan kännykkään, mistä niitä voi sitten ladata myös instaan. Itse tosin en tykkää yleensä siirtää kuvia sellaisenaan suoraan muistikortilta kännykään, koska vievät puhelimen muistia niin paljon täysikokoisina. Itse teen yleensä niin, että siirrän kuvat koneelle ja editoin tietokoneella hiukan ja pienennän kokoa, ja sen jälkeen lähetän ne itselleni sähköpostiin ja tallennan sieltä kännykkään. Näin kuvat on jo valmiiksi editoitu ja pienennetty, kun siirtyvät kännykkään. :) Toki osan kuvista napsin ihan kännykän omalla kameralla ja hyödynnän silloin lähinnä instagramin omia muokkausmahdollisuuksia ja filttereitä.

   Pistetään tämä toive kameravinkeistä korvan taakse! :)

 • Ninne

  Siis tuo takki on ehkä ihanin mitä olen koskaan nähnyt!! <3 MIELETÖN!

Related posts