15/12/16

Biisi, jonka unohdin

3 97 bonobo-kerala

Katselin eilen Snapchatissa erään kaverini videoita ja kiinnitin huomiota yhden snäpin taustalla soineeseen biisiin. Laitoin välittömästi kaverilleni viestiä kysyäkseni tosi hyvältä kuulostaneesta kappaleesta. Ja kappas, kaverini vastasi naureskellen, että no sehän on Bonobon Kerala, jota olen kuulemma itse hänelle aikanaan suositellut. No, ilmankos kuulostikin hyvältä! :D

En tiedä, miten tämä biisi on itse jakamastani suosituksesta huolimatta onnistunut menemään jotenkin minulta ohi niin, että en ole lopulta edes tajunnut tallentaa sitä soittolistoilleni. Onneksi tilanne on nyt korjattu ja loistokipale tallessa ja soimassa, tietenkin. :) Vahva suositus taas kerran – klassista Bonoboa parhaimmillaan!

EDIT: Juuri joku viisaampi lukija informoi, että tämä biisihän on siis ihan uutukainen, joten ilmeisesti kaverini on tainnut sekoittaa johonkin toiseen Bonobon kappaleeseen, enkä itse hoksannut, että tämä on ihan äskettäin vasta julkaistu. Ilmankos ei kuulostanutkaan tutulta. :D

Translation: I had a funny situation last night. I was watching my friend’s Snapchat videos and heard a great song in the background of his snap. I immediately sent him a message asking about the song only to find out that it was ME who originally recommended this song to him. Haha! Oh well, when you are listening to a lot of music, sometimes it can happen. However, a great song – classical Bonobo at its best.

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Karpalo

    Siis eikö tää oo ihan uunituore Bonobon biisi, juuri äsken julkaistu? :D

    • Häh? Siinä tapauksessa kaverini muisti siis väärin. :D No ilmankos! Jotenkin luulin, että tämä oli siltä edelliseltä levyltä, mutta eipä siis ollutkaan. Sekoilua siis joka suuntaan, hahaha.

Related posts