13/12/16

Blogitaipaleen kohokohta: treffit Kylie Minoguen kanssa

7 121 kylie

Joskus sitä oikein hämmästelee, millaisiin tilanteisiin tämän blogin kautta päätyy. Eilen oli sellainen hetki, kun piti muutaman kerran nipistellä itseäni. Pääsin nimittäin eilen tapaamaan ihan henkilökohtaisesti popkuningatar Kylie Minoguea! En yleensä ole mitenkään kamalan starstruck, mutta kyllä tällaisen superstaran kohdatessaan joutui vähän hämmennyksiin – etenkin, kun hän sattui olemaan NIIN ihana.

Tapaaminen liittyi ensi vuoden puolella virallisesti julkistettavaan silmälasimallistoon, jonka Kylie Minogue on suunnitellut Specsaversille, mutta siitä saatte kuulla lisää sitten lähempänä malliston lanseerauspäivää – Kylien haastattelun kera, tottakai. :)

Vaikka en ole koskaan ollut mikään varsinainen Kylie Minogue -fani, olen aina pitänyt hänestä henkilönä sen perusteella, miltä hän on julkisuudessa vaikuttanut. Ja on pakko todeta, että nuo mielikuvat pitivät livenä paikkansa ja vielä ylittyivät moninkertaisesti. Harvoin tulee ihmisestä yhtä herttainen, ystävällinen ja viehättävä mielikuva, kuin Kyliesta saman tien hänen astuessaan huoneeseen. Ei tippaakaan diivan elkeitä, vaan hirmuisen luonnollinen, nöyrä, sympaattinen ja ystävällinen ihminen. Tällaisten ihmisten kohdalla on helppo ajatella, että paikka huipulla on varmasti ansaittu.

On vaikea uskoa, että Kylie Minogue todellakin on jo 48-vuotias, sillä ulkoisen habituksen perustella häntä voisi helposti luulla 15 vuotta nuoremmaksi. Kiittäminen käy varmasti enimmäkseen todella uskomattomia geenejä, mutta laulajatar on ikääntynyt todella kauniisti ja arvokkaasti – ei botoxia, täyteaineita, kiristyksiä tai mitään muutakaan, vaan kaunis ja luonnollinen olemus. Se on virkistävää, kun tänä päivänä erilaiset operaatiot tuntuvat etenkin supertähtien kohdalla olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

Pakko on mainita myös laulajattaren koosta, sillä vaikka tiesin hänen olevan hyvin pienikokoinen, en olisi voinut silti uskoa, miten mini hän todella onkaan. Osviittaa antaa tuo yhteiskuva… Minä en siis ole mitenkään iso ihminen – 165-senttinen ja rakenteeltani hyvin siro ja hentoinen. Kylien rinnalla näytän jättiläiseltä. :D Ja nyt on vielä huomioitava, että minulla on jalassani tässä kuvassa matalat kengät, ja Kyliella varmaan noin 10 cm korot! Hän todellakin on suorastaan taskukokoinen.

En malta odottaa, että pääsen kertomaan teille lisää tästä projektista, mutta ensi vuoden puolella saan siis esitellä mallistoa kattavammin. Ensitunnelmat siitä ovat kuitenkin todella positiiviset – sain sovitella useampiakin kehyksiä eilisessä tilaisuudessa ja tykkäsin liki jokaisesta mallista. :) Virittäydyin muuten ennen tapaamista tuossa viikonloppuna tunnelmaan kuuntelemalla Kylien musiikkia ja vaikka hänen edustamansa discopop ei nyt ehkä olekaan minulle sitä ominaisinta kamaa, niin vuosien takaa löytyy yksi vähän erilainen hittibiisi, joka ihan rehellisestikin sanottuna on yksi suosikkikappaleistani. Aikanaan Nick Caven kanssa tehty duetto Where The Wild Roses Grow kuulostaa vielä 21 vuotta (apua!) julkaisunsa jälkeenkin tuoreelta – ja upealta. Suosittelen! Tsekatkaa biisi postauksen lopusta. :)

Viime vuosien varrelle on sattunut muutama muukin ikimuistoinen kohtaaminen, jotka tulivat nyt tämän eilisen tilaisuuden myötä mieleen. Kaikkein eniten häkellyksissäni olen tainnut julkkiksen edessä olla, kun törmäsin ihan sattumalta ensimmäisen New Yorkin reissuni ensimmäisenä aamuna kadulla Voguen luovaan johtajaan Grace Coddingtoniin. Silloin muistan leijuneeni loppupäivän pari senttiä maanpinnan yläpuolella, koska olin vain tästä yllättävästä kohtaamisesta niin tohkeissani.

Toinen tällainen erittäin mieleenpainuva hetki blogitaipaleen varrelta on ollut se, kun pääsin tapaamaan suunnittelijalegenda Jean Paul Gaultieria. Hän jäi mieleen maailman leppoisimpana ja sydämellisimpänä miekkosena, jonka kanssa jutustelutuokio tuntui kuin olisi vanhan tuttavan kanssa rupatellut. Kerrastaan rakastettava tyyppi!

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri, Muoti, Musiikki

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kylie Minoque on nyt lyhyen ajan sisällä tavannut paljon suomalaisia, kun esiintyi x-factorissa Saara Aallon kanssa sunnuntaina :D Olin itsekin superyllättynyt siitä, että tähtönen on niin pienikokoinen, koska tietenkin musiikkivideoiden yms perusteella luulisi että kyseessä on varsinainen kilometrisääri :D Ei siis muuten ole merkitystä, mutta tässä sen huomaa miten kuva voi vääristää todellisuutta.

 • Kylie on ihana!!! En ole koskaan tavannut häntä (ehkä ihan hyvä, jäätyisin täysin ja varmasti sekoilisin ikimuistoisesti ), mutta hänen keikoillaan on jo niin hyvä ja rento fiilis, että hänestä saa jo lavalta käsin todella viehättävän kuvan. Ihanin Kylli-täti! ✨✨

 • Mira

  Siis Kylie todellakin on käynyt veitsen alla ja Botoxissa ja kuka tue missä. Eihän tarvitse kuin katsoa hänen vanhoja kuviaan ja verrata nykyisiin, niin huomaa, että piirteet ovat muuttuneet ja tuntuu kuin kyseessä olisi ihan eri ihminen.

  • Hmm, no se lienee tietysti ihan normaaliakin, että ihminen vanhemmiten muuttuu. Monella esimerkiksi piirteet kovenevat iän karttuessa, kun se lapsekas pyöreys ja pehmeys katoaa kasvoilta. Eihän kukaan pysy muuttumattomana, mutta sitä en kyllä itse kuvia nyt tutkailleena allekirjoita, että näyttäisi kuin olisi kyseessä eri ihminen. Esimerkiksi Madonna näyttää siltä kuin olisi eri ihminen ja moni muu samaten, mutta Kylien nykyisissä ja nuoruuskuvissa näen kyllä ihan saman ihmisen, mitä nyt juuri se pari-kolmekymppisen pehmeys ja pyöreys on vuosien saatossa kadonnut kasvoilta. Joissakin kuvissa hän kyllä näyttää siltä, että täyteaineita on kokeiltu vähän reilummallakin kädellä, mutta tämänhetkinen tilanne oli jotain muuta.

   Voi hyvin olla, että Kyliea on kirurgin veitsellä fiksailtu, mutta livenä siinä ihan puolen metrin päästä katseltuna näytti kyllä TODELLA luonnolliselta otsaryppyineen ja juonteineen. Eikä ollut täyteaineita huulissa tai muutakaan epäluonnollisen näköistä, tms. Mutta niin kai sitä sanotaankin, että kaikkein parasta kauneuskirurgiaa on juuri se, mitä kukaan ei edes huomaa.

   Kovin montaa maailmantähteä en ole päässyt livenä näkemään tältä etäisyydeltä, mutta väittäisin, että aika monista näkee jo valokuvista, että fyllinkiä ja kiristystä on hyödynnetty vähän siellä ja täällä – puhumattakaan siitä, miltä sitten livenä näytetään, kun ei ole kuvankäsittelyn taikoja käytettävissä. Mutta nyt tämän naisen ihan lähietäisyydeltä nähneenä väitän kyllä, että hän oli niin luonnollisen näköinen juonteineen ja normaaleine ilmeineen, että ainakin minun on vaikea uskoa, että olisi kovin paljon leikelty. Tai sitten on aivan todella taitava kirurgi. Oli niin tai näin, kasvotusten hän oli hyvin kaunis ja luonnollinen.

  • mari

   Tismalleen samaa mieltä kuin Mira. Suurimmat skalppelin viillot kuitenkin lienee tehty ennen suurinta läpimurtoa kv-markkinoille. Jos katsoo vanhoja viedoita esim Locomotion ja Slow ja tämän hetken tilaa, niin aika monta turausta botoxia ja huulifylliä on laitettu.
   Kaunis hän on edelleen, eikä ainakaan vielä yhtä groteski kuin Madonna, mutta luonnollinen ei todellakaan.

   • Joo en voi sanoa seuranneeni Kylien uraa mitenkään kovin intensiivisesti koskaan, mutta se miltä hän maanantaina ihan siinä naamatusten näytti, niin ensimmäinen mieleen tullut sana oli luonnollinen. Ja seurassani ollut suomalaistoimittaja yhtyi mielipiteeseeni. Voi tietysti olla, että jossain vaiheessa fyllinkiä on ollut enemmänkin, mutta nyt ei kyllä näyttänyt siltä. Ja botoxiakin on varmaankin laitettu säästellen, koska ihan normaalit otsa- ja silmäkulmarypyt näyttivät hänellä olevan, kun siinä seurasin silmä kovana haastattelutuokion aikana.

Related posts