13/12/16

5 x lempparihuulipuna

13 121

Vähän hymyilyttää, kun mietin, että jokunen vuosi sitten bloggaajakollegani Veera julisti minut Suomen viralliseksi huulipunalähettilääksi, kun hymyäni kaunisti aina jokin näyttävän värinen puna. Minulta usein kysellään käyttämistäni huulipunista ja tuntuu, että ihmiset kaipailevat vinkkejä hyvistä ja kivan värisistä punista. Niinpä kokosin nyt postaukseen viisi tämän hetkistä suosikkiani, jotka kulkevat matkassa ja vilahtelevat kuvissakin huulillani usein.

Mukana on monenlaista ja -väristä punaa, jopa yksi sävytetty huulirasvakin. Voitte uskoa, että huulipunaintoilijalle punien rajaaminen vain viiteen oli melkoinen tehtävä, mutta esitellään lisää suosikkeja sitten toisen kerran. Tässä siis tämän hetken viisi lempparia!

Kaikki jutun tuotteet on saatu testiin blogin kautta. 

Translation: My 5 favourite lipsticks at the moment.

Guerlain Kiss Kiss, sävy Sexy Coral (344)

Guerlainin korallinen huulipuna on kiilannut ylivoimaisten suosikkieni joukkoon kermaisen levittyvällä ja miellyttävällä koostumuksellaan sekä ihanalla sävyllään. Olin pitkään vähän kyllästynyt tällaiseen vähän vaaleampaan korallisävyyn, mutta tästä punasta innostuttuani on koralli löytänyt taas tiensä arkikäyttöön. Guerlain tunnetaan hyvien tuotteidensa lisäksi myös erityisen kauniista pakkauksistaan, eikä tämä huulipuna tee poikkeusta.

Maybelline Babylips-huulirasva, sävy Cherry Me

Omat huuleni ovat luonnostaan hyvin vaaleat ja ”värittömät”, joten jos kaipaan sellaista luonnollisen raikasta fiilistä ja vain häivähdyksen väriä, turvaudun useimmiten tähän pikku- ja teinityttöjenkin suosikkina tunnettuun Babylipsin sävytettyyn huulirasvaan. Tämä sävy on ollut lempparini näistä jo pitkään ja tykkään siitä, että huulet saavat puikosta kevyesti väriä, mutta lopputulos on silti niin huomaamaton ja luonnollinen, että lookissa voi painella hyvin vaikka urheilemaan. Suosin tätä huulirasvaa ennemmin kuin tahmaisia huulikiiltoja. Puikossa väri näyttää voimakkaalta, mutta huulilla lopputulos on kevyen kuultava.

Treat Collection, sävy Spring Fling

Yksi kaikkien aikojen suosikkipunistani on berliiniläisen Treat Collectionin sävy Spring Fling. Tämä sävy tuntuu olevan kaikkien muidenkin suosikki, sillä joka kerta, kun minulla on tätä huulipunaa, vähintään muutama ihminen kysyy, mikä huulipuna mahtaa olla kyseessä. Voin oikeastaan suositella ihan kaikkia Treat Collectionin punia lämmöllä: pigmenttiä on runsaasti, puolimattainen koostumus on miellyttävän tuntuinen huulilla ja puna levittyy kuin unelma. Treat Collectionin punat ovat yleensäkin suosikkejani omassa meikkipussissani. Merkin jälleenmyyjät on listattu nettisivuille.

MSCHIC, sävy Dirty Santa

Tämä MSCHICin puna unohtui pitkäksi aikaa jonnekin meikkipussien kätköihin, mutta löysin sen nyt uudelleen käyttöön tässä joulun alla, kun kaipasin sellaista oikein vahvaa punaista huulipunaa. Ja mikäpä tähän sesonkiin paremmin sopisikaan kuin puna, jonka nimi on Dirty Santa. Tämä puna on kaikista tämän hetken suosikeista mattaisin ja koostumukseltaan kuivin. Silti se ei tunnu huulilla ollenkaan kuivattavalta tai epämiellyttävältä. Kotimaisen MSCHICin punia voi ostaa esimerkiksi merkin omilta nettisivuilta, mistä löytyvät myös jälleenmyyjien tiedot.

Estée Lauder Pure Color Envy, sävy Sheer Sin (220)

Estée Lauder on jäänyt minulle merkkinä vähän tuntemattomaksi, mutta melko hiljattain pääsin kokeilemaan merkin meikkiä Helsingin Stockmannilla. Meikkaaja viimeisteli lookin tällä vaaleanpunaisella huulipunasävyllä, jota alkuun hieman karsastin, mutta vähitellen tykästyin siihen kovastikin. Nyt hempeän vaaleanpunainen sävy on ollut käytössä jo monen monta kertaa. Tämä on sellainen kivalla tavalla vähän huomaamaton väri, joka antaa kuitenkin meikille kauniin, luonnollisen loppusilauksen. Ihana tuote myös koostumukseltaan!

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marsa

  Itsellä taitaa pyöriä laukunpohjalla tällä hetkellä about 10 huulipunaa, ups. Huulipuna-addikti siis täälläkin. Näytän jotenkin vain niin kalpealta ilman. Huulipuna on se oma juttu kun silmiin en jaksa panostaa. Tänäänkin lähti kaupasta yksi puna mukaan. :D

  • I feel you! Minulla on ilman mitään väriä huulissa sama fiilis, että näytän ihan haamulta. Sama koskee myös poskipunaa. Mutta onpa ihanaa, miten erilaisilla huulipunilla voikaan muuttaa ilmettä ja fiilistä! :)

 • myohmy

  Tuo viimeinen huulipuna sopii tosi hyvin sun väreihin. Ihana! Itse en voisi noin vaaleaa käyttää, näyttäisi ihan hailakalta. Minulle sopii sellainen vähän tummempi, kylmän punainen. :) Kokeilemalla usein selviää ja itse olen löytänyt omat lempparini.

  • Olin itse tosi epäluuloinen tuota sävyä kohtaan, mutta nyt sitä useamman kerran kokeiltuani olen alkanut tykästyä. Monesti myös poskipuna tai silmämeikki voi tehdä tosi paljon kokonaisuudelle! Eli jos huulipuna saa näyttämään kalpealta tai hailakalta, niin kokeile lisätä vähän poskipunaa tai kokeile jotain vaaleampaa huulipunasävyä vaikkapa vahvemman silmämeikin kanssa. Itse joudun esimerkiksi aina luumunsävyiste huulipunien kanssa laittamaan vielä huulet punattuani yhden tupsauksen lisää poskipunaa, kun tummat sävyt näyttävät kalpeilla kasvoilla niin kovilta.

 • Dirty Santa – paras huulipunan nimi ikinä! :-D Ihania värejä nämä kaikki, huulipunissa vaan on sitä jotain ekstraa, joka kruunaa meikin.

  • No sanopa muuta. :D Siellä on luovuus kukkinut jollakulla! Huulipuna on kyllä niin kiva tapa muuttaa koko ilmettä. Ja jos naama näyttää väsyneeltä, punaiset huulet ovat myös erinomainen kikka viedä huomio pois tummista silmänalusista, haha.

 • Johanna

  Huulipunat on ihania mutta hajusteyliherkkänä vain hajusteettomat punat sopivat käyttöön. Onko näistä tuotteista mitkä hajusteettomia?

  • Hmm, nytpä en osaa ollenkaan sanoa. En itse ole hajusteyliherkkä, joten en ole osannut edes kiinnittää huomiota asiaan. Ainoastaan tuossa Babylips-huulirasvassa on sellainen nenään selvemmin osuva tuoksu.

 • Riikka

  Ei hyvää päivää noita huulipunien nimiä!

 • Leppis

  Hei Jenni! Huulesi ovat kyllä aina huolitellun näköiset ja mua kiinnostaakin, että rajaatko aina huulesi? Onko sulla jotain kikkoja saada punatut huulet näyttämään siisteiltä ilman rajauksia? :)

  • Kiitos! :) Itse asiassa olen äärimmäisen laiska huulimeikin tekijä ja yleensä sudin punan suoraan puikosta huuliin ilman kummempaa pohjustusta enkä käytä edes huulipunasivellintä. Luulenpa, että käsi on tässä vuosien varrella harjaantunut melkoisesti ja silläkin on osasyynsä siistiin lopputulokseen. Se tietyti myös auttaa, että huulet pitää kosteutettuina ja hyvässä kunnossa muutenkin. Minun luottotuotteeni huuliin on Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream, jota laitan yleensä huulille aina yöksi. :)

   • Leppis

    Minulla tuo kostutus on kieltämättä retuperällä, täytyykin kiinnittää siihen huomiota! Kiitos vinkistä!

Related posts