12/12/16

Black & Yellow

5 126 picture-7-of-10

Muistatteko ne hauskat hanskakuvat muutaman viikon takaa? Ne olivat oikeastaan vain sellainen bonus-projekti varsinaisten kuvausten ohella, sillä todellisuudessa kuvasimme tuolloin pääasiassa erästä videoproggista, jonka tulokset voin vihdoin ja viimein esitellä nyt, kun videotaituri Sanni on saanut projektin valmiiksi.

Olen pitkään miettinyt, että olisi mahtavaa tehdä tänne blogin puolelle enemmän kaikenlaista videosisältöä, mutta yksinään videoita on hankala kuvata ja meikäläisen heikoilla editointitaidoilla jonkun vaivaisen pikku-videon muokkaamiseen vierähtää helposti useampikin työpäivä. Oli siis melkoinen onnenkantamoinen, kun Sanni keksi ehdottaa, että ryhdyttäisiin yhdessä tekemään videoprojekteja. Kun mukaan tiimiin napattiin vielä meikkaaja-Elina, tuli tunne, että nyt on aikamoisen timanttinen porukka kasassa. Tiedättekö, kun joidenkin ihmisten kanssa vain klikkaa ja tuntuu, että yhteispeli rullaa täydellisesti. No sellainen on meininki näiden mimmien kanssa.

picture-1-of-10

Ensimmäiseen videoprojektiimme idea lähti keltaisesta seinästä helsinkiläisessä rappukäytävässä. Sanni oli bongannut tämän erikoisen värisen käytävänäkymän ja halusi hyödyntää sitä jossakin, joten päätimme käyttää tuota Kill Bill -viboja huokuvaa lokaatiota videollamme. Omasta kaapistani löytyi vielä sopivasti väreihin matchaava vintage-aarteeni eli tuo varmaankin jostain 60-luvulta peräisin oleva keltainen villakangastakki.

Ja mikä mahtavinta, sain houkuteltua vielä mukaan projektiimme musavelho Matti Ahopellon, joka tunnetaan Suomen muotipiirien vakio-dj:nä (kun käyt Suomessa katsomassa muotinäytöstä, varmaankin noin 90% todennäköisyydellä äänimaisema on Matin käsialaa) sekä lukuisista muista musiikkialan projekteistaan kuten Zebra and Snake -kokoonpanosta. Olimme ihan valtavan otettuja, että menestynyt muusikko suostui antamaan meille biisinsä tähän projektiin käyttöön. Kiitos Matti! Käykää kurkkaamassa Matin muita upeita musaprojekteja täältä.

picture-6-of-10

Olisi ihan huippua kuulla, mitä tykkäätte tällaisista videoproggiksista! Ideana oli siis vain tehdä tällainen fiilisvideo, vähän kuin asupostaus mutta videomuodossa. Kiinnostavatko tällaiset lyhyet videot teitä? Itselle tätä oli tosi hauskaa ja antoisaa tehdä, joten syntyi heti tunne, että näitä voisi tehdä lisääkin!

Translation: I am so excited to show you what we have been up to lately. I have wanted to explore videos for a while now and finally it is possibly as I have managed to find a true dream team to work with. And here are the results of our first video shoot together! Thank you Sanni, Elina and Matti for a wonderful collaboration. :)

Takki // coat vintage, poolopaita // turtle neck shirt Filippa K, housut // pants Samuji, nilkkurit // boots Gigi Hadid x Tommy Hilfiger (saatu blogin kautta / gifted)nahkahansikkaat // leather gloves Kämmen (kuvauslainassa / borrowed)

Photography & video: Sanni Riihimäki

Makeup & hair: Elina Saunamäki

Style: Jenni Rotonen

Music: Matti Ahopelto

picture-8-of-10picture-3-of-10picture-2-of-10 picture-5-of-10picture-4-of-10picture-10-of-10picture-9-of-10

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • K

    Älyttömän kauniita kuvia ja hyvin toteutettu video, näytät häikäisevältä. Ihanaa joulun odotusta :)

  • JuttaM

    hmmm…minun ruudussani lukee ”Sorry This video does not exist.”
    Kill Bill fiilikset hieno idea. Jotakin sarjakuvamaista mukana.

    • Pahoitteluni! Sanni oli halunnut tehdä vielä pienen korjauksen videoon, minkä seurauksena tuo videolinkki muuttuikin ja video ehti olla pienen hetken epäkunnossa. Mutta nyt on päivitetty uusi versio ja toimii taas! :)

Related posts