11/12/16

Kiillotettua metallia

112

Näin aiemmin syksyllä puolalaisella bloggaajatytöllä ihan uskomattoman hienot kynnet – kynsien pinta oli kuin kiillotettua, peilin lailla hohtelevaa metallia. Metallin kiilto jäi kummittelemaan mieleeni ja mainitsin jossain vaiheessa noista kynsistä Bio Sculpturen maahantuojalle Mariannelle, joka kertoi, että itse asiassa Bio Sculptureltakin on tulossa lähiaikoina tällainen saman tyyppinen metalligeeli. Siitä lähtien olen odotellut innolla, että pääsisin kokeilemaan tuota uutuutta.

Tällä viikolla tuo kiiltävä uutuus oli viimein saapunut ja sain kunnian olla ihka ensimmäinen, jolle tätä metallityyliä Bio Sculpture -salongissa kokeiltiin. Itse asiassa tuo kromin hohde ei oikeastaan tule geelistä, vaan puuterinhienosta kromipölystä. Kynnelle levitetään ensin pari kerrosta kirkasta geeliä, minkä päälle hangataan tuota pölyä vaahtomuoviaplikaattorilla – ja uskomatonta kyllä, lopputulos on tällainen peilin lailla kiiltävä metallipinta. Näyttää ihan superhienolta, ainakin omasta mielestäni. Mitäs muut tykkäätte?

Tämä kromityyli on kynsissä hiukan normaalia geelausta kalliimpi, joten siihen kannattaa varautua, jos innostuu itsekin kokeilemaan. :) Huikkaan muuten tässä samalla vielä, että nyt jouluun asti Helsingin Bio Sculpture -hoitolassa on voimassa jouluisia lahjakorttitarjouksia, joilla voi joko ilahduttaa läheisiä joulun kynnyksellä tai vaikka hankkia ihan itselle hemmotteluksi. Lahjakortin ostamalla saa siis nyt monenlaisia hoitoja hiukan normaalia edullisemmin. Esimerkiksi oman kynnen geelaus 50€ (normaalisti 60€), oman kynnen geelaus ja vanhojen geelien poisto 55€ (normaalisti 70€), jalkahoito ja varpaan kynsien geelaus 89€ (normaalisti 109€), hemmotteleva SPA-jalkahoito ja geelaus 95€ (normaalisti 129€), oman kynnen geelaus, kuumakivihieronta 55€ (normaalisti 75€) ja lymfahieronta 45min 49€ (normaalisti 59€).

Geelikynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My beautiful new shiny chrome nails by Bio Sculpture.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts