8/12/16

Torstai-illan hypnoottinen hetki

2 84 origamibiro

Torstain musiikkipala on kaikille teille, jotka innostutte kaleidoskooppisista melodiakuluista, mystisestä melankoliasta ja soljuvista soundeista. Törmäsin hiljattain Origamibiro-nimisen kokoonpanon pari vuotta sitten julkaistuun Ada Deane -biisiin, joka osui tähän edellä mainittuun kuvaukseen eli on tismalleen minun tyylistäni musiikkia.

Origamibiro on itse asiassa kolmen taiteilijan yhteisprojekti, jossa mukana ovat muusikko ja elokuvasäveltäjä Tom Hill, visuaalinen taiteilija ja elokuvaohjaaja The Joy Of Box sekä multi-instrumentalisti Andy Tytherleigh. Hillin sooloprojektina alkanut Origamibiro on vähitellen kehittynyt audiovisuaaliseksi kollektiiviksi, joka tekee paitsi musiikkia studiossa, luo taide-esineitä ja järjestää interaktiivisia installaatioita sekä jännittäviä audiovisuaalisia live-esityksiä. Tätä kun pääsisi joskus livenä katsomaan!

Ada Deane on ihanan maaginen biisi, joka vie ihan omanlaisiinsa hypnoottisiin tunnelmiin. Suosittelen. :)

Translation: Such magical and mystical music by Origamibiro. Check it out!

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Vilja

    Oon löytäny super monta huippubiisiä näitten postausten kautta, kiitos!!

    En tiedä onko tuttu yhtye mutta SBTRKT tekee tosi hyvää chilliä, elektronista ja vähän tanssittavampaakin musiikkia. Tsekkaa ihmeessä spotifyista, voisit tykätä! :)

    Hyvää joulun odotusta!

Related posts