7/12/16

Ihana kalenteri vuodelle 2017 (+ kilpailu)

226 163

Ensinnäkin, paljon onnea 99-vuotias Suomi! :) Rauhoituin eilen itsenäisyyspäivän viettoon, mutta nyt nökötän taas tietokoneen äärellä. Tuosta Suomelle ja suomalaisille tärkeästä päivästä saa mainion aasinsillan kalentereihin, sillä haluaisin jo monivuotisen perinteen hengessä jakaa teille vielä yhden ihanan kalenterivinkkauksen ensi vuodelle. Ystäväni Anna Stolzmann on jo vuosia suunnitellut Porvoon taidekoululle mitä ihanimpia kalentereita ja vuodesta toiseen juuri tuo kalenteri on yleensä ehdoton lempparini kaikista. Siksi onkin ilo saada esitellä tuo ensi vuoden uutukainen.

Ensi vuodelle kalenteria saa neljässä eri värissä: babyroosa, jadevihreä, leijonankeltainen ja tumma havu. Kalenterissa on selkeä viikkonäkymä pystysarakkeineen sekä pari erilaista kuukausinäkymää heti kirjasen alussa. Plussaa annan tuosta jokaiselle viikolle lisätystä Someday-sarakkeesta, joka on erinomainen paikka merkkailla esimerkiksi kaikenlaisia viikon varrelle osuvia TO DO -hommia.

Kalenterin sivuja koristavat tuttuun tapaan Porvoon taidekoulun lasten tekemät kuvitukset. Tänä vuonna kalenterin teemana on Itämeri, mikä näkyy paitsi kalenterin sivuja koristavien piirrosten teemoissa, myös siinä, että osa kalenterin tuotosta menee Itämeren suojeluun.

Porvoon taidekoulun kalenteri on joka vuosi muuttanut hiukan muotoan ja hioutunut vähitellen nykyiselleen, ja onkin kehaistava, että nyt kalenterin ominaisuudet alkavat olla aika täydellisesti kohdallaan! Kalenterin koko on juuri passeli ja sujahtaa kätevästi laukkuun ja nyt myös kannet ovat niin paksut ja jämäkät, että päivyri ei kärsi laukussa mukana kulkiessaankaan. Myös käytetty sidontatekniikka on kaunis ja tekee kalenterista helpon avata mistä sivulta tahansa.

Hintaa kalenterilla on 20 euroa (+ postikulut) ja sitä voi tilata Porvoon taidekoululta sähköpostitse osoitteesta taidekoulu @ porvoo.fi (poista välilyönnit). Lisäksi kalenteria on myynnissä myös Porvoossa taidekoululla, Kulttuuritalo Grandissa, Designdelissä ja Finformissa, Helsingissä kirjakauppa Putingissa sekä Turussa kukkakauppa Bloomworksissa.

Mutta saanpa taas ilahduttaa teitä pienellä kisalla joulua odotellessa, sillä Porvoon taidekoululta on annettu 4 kalenteria teille jaettavaksi, yksi kutakin väriä. Jos siis mielit tätä ihanaa kalenteria omaksesi, niin kannattaa ilman muuta osallistua. Ota osaa kilpailuun näin: kerro tämän postauksen kommenteissa, mikä on sinulle kalenterin tärkein ominaisuus sekä kerro myös, minkä värin näistä vaihtoehdoista valitsisit, jos voitto osuisi kohdalle. Muista liittää mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, sillä voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kisa on voimassa ti 13.12.2016 asti.

PS. Kannattaa huomioida, jos mielit kalenterista jotakin tiettyä väriä omaksesi, että näitä on saatavilla vain rajoitettu erä. :)

Photos: Jeni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

226 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • S.

  Sopovasti tilaa kirjoittaa ja kaunis ulkoasu ovat tärkeimmät ominaisuudet :) vaaleanpunainen on näistä mieluisin

 • Marja

  Someday sarake kiinnostaa
  Vaalpun
  Marjajkivinen@gmail.com

 • Sara

  Mintunvihreä mieluiten, mutta jos se ehditään jo arpoa, niin vaaleanpunainenkin käy ;)

  Pystysarakkeet ovat itselleni tärkeitä, ja se, että koko viikko näkyy samalla aukeamalla. Olisi myös kiva, että kalenteri olisi isompi kuin nyt käytössä oleva Helsingin yliopiston kalenteri!

 • TiiaHeidi

  Kalenteri kulkee mukana lähes kaikkialla, joten on tärkeää, että se on kooltaan ja kestävyydeltään siihen sopiva. Myös riittävä kirjoitustila ja kaunis ulkoasu ovat minulle tärkeitä! Rakastan kaikkea valkoista, mutta tällä kertaa täytyy sanoa, että vaaleanpunainen olisi aivan ihana!

 • Paula

  Selkeä, riittävästi tilaa tekstille, helppo kuljettaa mukana. Tykkään tuosta tummansinisestä.

 • Janniiina

  Tärkein ominaisuus on hyvä kirjoitustila! Ja lemppari väri on tuo jadevihreä :)

 • Katja K

  Tilaa kirjoittaa ja nimenomaan tilaa myös ei-niin-aikaansidotuille tehtäville, joten tuo someday-sarake kuulostaa erittäin hyvältä. Upea kalenteri. Kelpaisi siihen kirjoitella asioita muistiin ja myöhemmin myös palata muistoihin, kun vietän tulevan vuoteni ulkomailla. Jadenvihreä on suosikkini!

 • Helena

  Täydellisen kalenterin metsästys on täällä vielä meneillään! Tärkeää on se, että kalenterissa on jokaiselle päivälle tilaa kirjoittaa ja että tilaa löytyy myös pienille muistiinpanoille. Näistä kalentereista valitsisin babyroosan, joka sattuu olemaan yksi lempiväreistäni!

 • Liinu

  Ooh, tumma havu! Tärkeimpiä juttuja kalenterissa on minulle se, että se on visuaalinen ja houkuttaa avaamaan. Myös to do / someday/ notes -sarakkeet ovat olleet tämän vuoden kalenterissani kovassa käytössä juurikin erilaisia listauksia tai ihan vaan piirtelyitä silmällä pitäen.

 • Sanna-Maria

  Tilaa kirjoittaa ja hyvät kokovuosikalenterit mihin mahtuu merkata tärkeitä päiviä. Kaunis/ uniikki ulkonäkö on tietysti kaiken a ja o. Mieluisin näistä olisi vaaleanpunainen tai tummansininen mutta muutkin käy :)

 • Oona

  Se että kalenteri on persoonallinen ja helppo kuljettaa mukana ja että on tilaa myös muistiinpanoille :) sellaisia ominaisuuksia itse arvostan :) jadevihreä, tumma havu ja vaaleanpunainen ovat kaikki kauniita! :)

 • Jhh

  Toi babypink ois kyll täydellinen kalenteri ens vuodelle!

 • Julia

  Viikkonäkymä aukeamalla ja että kalenteri pysyy avattuna hyvin auki:)

 • Heli

  Ooh, onpa kauniita! Kalenterissa tärkeää on inspiroiva ulkoasu sekä selkeys ja riittävä tila jokaiselle päivälle. Kiinnitän huomiota myös käytettyyn materiaaliin – on tosi nihkeä kirjoittaa liukkaalle paperille. Suosikki väreistä on jadevihreä. :)

 • Krista

  WAUUU – kuinka kaunis kalenteri! Ihan mieletön. <3 Miule tämä kalenteri onkin täysin uusi tuttavuus, vaikka olenkin useana vuonna pyrkinyt löytämään jonkin suomalaisen kalenterin, joka on jonkin ryhmittymän tuottama.

  Miule tärkeintä kalenterissa on se, että se on miun arkeen sopiva. Se on selkeä, monipuolinen ja esteettisesti kaunis. Se tulee kestämään koko vuoden ja jakamaan arjen kanssani jokapäiväisesti! Kalenterilla on suuri vaikutus siihen, miltä esimerkiksi maanantai tuntuu.

  Tämä kalenteri vei kyllä sydämeni – olen ehdottomasti kilpailussa mukana! Kalenterin teemoitus ja kuvissa näkyvät sivujen asettelut sekä mielenkiintoinen estetiikka herätti valtavan mielenkiintoni. Ja ihan mahtavaa, että lapset ovat olleet kuvittamassa tätä. Babyroosa toisi lempeyttä alkavaan vuoteeni!

 • Elina

  Tärkein ominaisuus on minulle se ettei mustekynä mene paperista läpi. Tykkään kirjoitella värikkäillä tusseilla merkintöjä kalenteriin ja on tärkeää ettei ne kuulla toisille sivuille :)

  Näistä väreistä tumma havu kiinnostaisi eniten.

 • Jonna

  Tärkeimmär ominaisuudet ovat kaunis ulkoasu sekä riittävä tila jokaiselle päivälle. Jos sattuisin voittamaan nii babyroosan sävynen kalenteri ois kiva :)

 • Reetta

  Tärkeää on se että on tilaa kirjoituksille! Vaaleanpunaisen ottaisin.

 • Laura

  Se, että on tilaa kirjoittaa erilaisia muistiinpanoja. Ja vaaleanpunainen on ihanin!

 • Inski

  Viikkonäkymä yhdellä aukeamalla ja kaunis ulkonäkö :) vaaleanpunainen olisi näistä mieluisin :)

 • merikukkaa

  Voi miten söpöjä kalentereita. Tärkein ominaisuus tällaisessa kalenterissa on omien muistiinpanojen tekemisen mahdollisuus. Kaikki sävyt ovat kauniita, vaaleanpunainen tosin erottui joukosta edukseen.

 • Eevis

  Tärkeintä on, että yhdellä aukeamalla näkyy koko viikko ja että kalenteri pysyy itsekseen auki esim. pöydällä. Kaikki värit käy, mieluisin on jade. :)

 • Anni

  Kaunis ulkonäkö on suuri plussa, ja näissä sitä ulkonäköä todella on! En täysin luota puhelimeni kalenteriin, vaan minun on aina saatava kirjoittaa menot ”oikeaan” kalenteriin, siksi sellainen on minulle hyvin tärkeä.
  Tuo vaaleanpunainen on aivan ihana!

 • Anette

  Rakastan tuota ”someday” saraketta! Olen pitkäön etsinyt itselle sopivaa kalenteria, koitin muodikkaita bullet journaleitakin mutta jotenkin sekään ei istunut omiin tarpeisiin… Minulla kalenterin sivut tuppaavat täyttymään pienistä post-it-lappusista, joihin juuri kirjoittelen kaikkia to-do-juttuja ja muistutuksia, joihin tuo someday-sarake kävisi avuksi! Itselle kalenterissa tärkeintä on selkeys ja visuaalisesti kaunis ilme: kalenterin pitää olla niin kivan näköinen, että muistan avata sen, ihan vaikka vain ihastellakseni sivuja. Mieluinen väri on tuo tumma havu, se ei varmasti rähjääntyisi reissatessakaan :)

 • punni-

  Itselle tärkeintä on viikkonäkymä ja laukkuun sujahtava koko. Kaikki värit ovat kauniita, mutta leijonankeltainen olisi mun ensimmäinen valinta :)

 • Nora

  Kalenterin tärkein ominaisuus on että viikko näkyy samalla aukeamalla ja tietenkin kaunis ulkonäkö ja sopiva koko ovat plussaa. Väreistä kivoja ovat jadevihreä ja leijonankeltainen.

 • rimma

  oh! selkeät viikkonäkymät ovat minulle tärkeintä kalenterissa. myös ulkonäkö on tärkeää, ja se näissä kalentereissa totisesti on kohdallaan! tummanvihreä olisi mieluisin :)

 • Enni W

  Se että kalenteri on järkevän kokoinen mukana kuljetettavaksi mutta että siinä on myös hyvin tilaa kirjoittaa :-) valitsisin tuon sinisen !

 • Nettta

  Onpa kaunis kalenteri. <3 Tykkään kyllä noista kaikista väreistä, mutta vaaleanpunainen on suloisin.

  Minusta tärkein ominaisuus on, että koko viikon menot näkyy samalla aukeamalla.

 • Anna

  Kirjakalenteri on vaan niin paljon ihanampi kuin puhelimen persoonaton kalenteri, omat ja yhteiset menot olisi ihana merkata jadenvihreään kalenteriin!

 • Vauhko

  Tykkään paperikalentereista. Mulle ne on selkeämpiä käyttää kuin sähköiset versiot. Haluan, että kalenterissa on viikkonäkymä mieluiten pystysarakkeilla. Ylimääräinen kirjoitustila on myös hyvä juttu. Tärkeää on myös miltä kalenteri tuntuu ja näyttää. Nämä näyttää ihanilta. Mieluisin väri on ehkä havu tai jade.

 • Jenna

  Nämä kalenterit ovat vuodesta toiseen olleet myös minun suosikkejani! Tärkeintä kalenterissa on visuaalisuus, toimivuus ja kestävyys, sillä kalenteri kulkee mukana vuoden jokaisena päivänä. Kauniiseen kalenteriin jaksaa tehdä merkintöjä kauan, ja siitä haluaa myös pitää huolta aivan eri tavalla. Jadenvihreä ja babyroosa ovat suosikkejani.

 • Hanna N.

  Kalenterissa tärkeintä on, että se aina mukana ja ajantasalla. Näistä kaikki olisivat mieluisia! Jos on aivan pakko joku valita, niin keltainen tai jade voi olla nro 1. :)

 • Café noir

  Kiva arvonta! Tykkaisin leijonankeltaisesta kalenterista, tumma havukin on kaunis! Mukavaa joulunaikaa!

 • Café noir

  Kiva arvonta! Tykkaisin leijonankeltaisesta kalenterista, tumma havukin on kaunis! Mukavaa joulunaikaa!
  Ai niin, kalenterissa on tarkeaa etta se mahtuu kasilaukkuun ja on ”omannakoinen” – onhan se myos asuste.

 • Noora Pietarila

  Ehdottomasti tärkeintä on se, että on oltava riittävästi tilaa kirjoittaa ja kaunis ulkonäkö! Ottaisin mielelläni minkä tahansa väreistä, mutta babypink näyttää erittäin hellyyttävältä

 • Anna e

  Voi kuinka kauniita!! Minulle ennen kaikkea myös visuaalisella ilmeellä ja tyhjällä tilalla, johon mahtuu kirjoittamaan ja piirtämään, on eniten väliä. Ei ole tylsempää kuin plärätä rumaa kalenteria joka on vieläpä kiireltä täynnä. Tuota yksilöä pläräilisi ihan mielellään! Vaaleanpunainen on kyllä kaunein, mutta eipä muutkaan kamalia ole!

 • Anya

  Kalenteri on aina mukana käsilaukussa ja ilman käsinkirjoitettua kalenteria ei pysty elämään.
  Kaikki värit käyvät, mutta jos pitää valita niin tummansininen.

 • Ihania! Havunvihreä on valintani, kalenterissa tärkeää on selkeys ja mukana kuljetettavuus.

 • JJS

  Kalenterissa tärkeintä on koko ja selkeys. Nuo on kaikki ihania, mutta sininen olisi omaan tyyliini paras.

 • markku

  kalenterin pitää olla ehdottomasti paperinen ja siinä on oltava tarpeeksi tilaa, niin tapahtumille, kuin muistiinpanoille. oma kalenterini on kuin päiväkirja itselleni. nude/vaaleankeltainen on lempparini.

 • Siirirosmariini

  Minä en pärjää arjessa ilman kalenteria. Hahmotan elämäni kalenterin kautta. Paperinen kalenteri on kulkenut päivittäin mukana viimeiset kymmenen vuotta.

  Tämä arvonta osui todella hyvään saumaan! Juuri tänään totesin ääneen, että tarvitsen PIAN uuden kalenterin, kun vanha on loppumassa. Olenkin sellaista metsästellyt jo tovin, mutta olen niin kranttu.. Tärkeintä on selkeä viikkonäkymä ja kaunis ulkoasu.

  Nämä kalenterit iskevät ja lujaa! Havun vihreän ottaisin arkeeni mukaan mieluusti :)

 • Susanna Nousiainen

  Hei,

  Tyttömäinen vaaleanpunainen on lemppari ja mintunvihreä hyvä kakkosena! Täydellinen kalenteri on ihanasti suunniteltu ja ulkonäkö on aina itselle ykkösjuttu!

  P.S. Olen vasta puoli vuotta sinua seurannut ja täytyy sanoa, että olet kyllä ihana esimerkki kaikille meille! Tässä mm juuri ystäväni kanssa etsimme mummoystöv sillä vaikka vanhuksia on paljon yksin koen, että me olemme niitä, jotka tarvitsevat mummokaverin ilahduttamaan päiviämme!

 • elefanttinainen

  Mielestäni kalenterin tärkein ominaisuus on se, että jokaiselle päivälle mahtuu kirjoittamaan useampia merkintöjä (mikä näyttääkin toteutuvan esittelemissäsi kalentereissa). Kaunis ulkoasu ilahduttaa tietysti myös. Nuo lasten taideteokset ovat tosi sympaattisia!

  Vaaleanpunainen ja jadenvihreä miellyttävät silmääni eniten.

 • Sanniski

  Käytän aina paperikalenteria ja tärkeintä on, että koko viikko mahtuu samalle sivulle ja että on paljon tilaa per päivä! :) ottaisin valkoisen!

 • Nel

  Leijonankeltainen!

  Ja ehdottomasti pitää olla hyvä ja selkeä viikkonäkymä johon mahtuu kirjottamaan omat menot. Ens vuoden kalenteri uupuu ja tää näyttää kyllä kivalta, toivottavasti onni suosii :)

 • Annika

  Kalenterin tärkein ominaisuus on riittävä kirjoitustila. Kaikki neljä väriä ovat kauniita, vaaleanpunainen on suosikkini. :)

 • Anni

  Tärkeitä ominaisuuksia on tilaa kirjoittaa, muistiinpanot ja kalenteri saisi olla sopivan iso ja pieni. Muutenkin mukavampi rustata käsinkirjoitettuun kalenteriin. Silloin taltioituu varmasti tärkeät asiat, eivätkä ne pääse katoamaan toisinkuin esim. puhelimen kalenteri puhelimen rikkoutuessa.

  Mintunvihreä on mieluisin mutta pinkkikin käy :)

 • M

  Havunvihreä, lempivärini juuri nyt :)

 • Petra

  Olen tällä hetkellä siitä hassussa tilanteessa kalenterin suhteen että työvuosien jälkeen aloittamieni opiskelujen takia lukuvuosikalenteri olisi sinänsä kätevin hahmottamaan opintojen kulkua. Aloitan kuitenkin mieluiten uuden vuoden uuden kalenterin puhtailta sivuilta. Kalenterin tärkein ominaisuus kauniin ulkonäön ja selkeiden sivujen (yksi viikko yhdellä aukeamalla) on tarpeeksi paksu ja laadukas paperi ettei kynät näy siitä läpi. Näistä kaunein olisi tuo keltainen!

 • Kalenterin tärkein tehtävä on arkielämän pyörittäminen.
  Tummansininen on kaunis.
  tuulaslife1@gmail.com

 • Ripi

  Ihania ovat! Mulle kalenterissa tärkeintä ovat kirjoitustila ja visuaalisuus.

  Näistä väreistä eniten miellyttävät havu ja leijonankeltainen.

 • Marju

  Kalenteri on aivan ”must”, koska se on aina
  saatavilla; jotain kokreettista. Kalenteri
  toimii, niin asiat hoituu :D (Jos sattuisin
  voittamaan, niin lempparini olisi pinkki)

 • Mira

  Kaunis ulkoasu sekä se, että on tilaa kirjoittaa, ovat minustakin kalenterin tärkeimmät ominaisuudet. Babyroosa ja jadenvihreä ovat minusta kauneimmat, suorastaan herkulliset värivaihtoehdot!

 • Mintunvihreä, ehottomasti! Kalenterissa tärkeintä on riittävä tila, sillä mulle on tärkeintä saada kaikki asiat ylös ja myös vähän lisätilaa fiilistelylle tarpeen tullen sekä kaikelle mahdollisille ajatuksenjuoksulle ja unelmoinnille :)

 • Hilma

  Tyhjää tila omille muistiinpanoille ja listoille tarvii aina! Vaaleanpunainen on söpöin :)

 • veerav

  Kalenterissa pitää näkyä koko viikko yhdellä aukeamalla ja olla reilusti tilaa kirjoittaa ja mielellään jokaisen viikon kohdalla tilaa muistiinpanoille. Tykkään tuosta vaaleanpunaisesta eniten.

 • Aino

  Tärkein ominaisuus on, että päivän kohdalla on kunnolla tyhjää tilaa rustailla ja ympyröidä päivän menoja kuten tässä kalenterissa. Inhoan niitä tiukkoja rivejä ja valmiita kellonaikoja!

 • Lilyyy

  Kyllä visuaalisuus menee kaiken edellä, rakastan kauniita esineitä <3 ja näistä valitsisin kyllä keltaisen, super ihana!

 • Enniina

  Kalenterin tärkein ominaisuus on se, että jokaiselle päivälle on riittävästi tilaa merkata menot kellonaikoineen. Heti perässä tulee esteettisyys: kalenterin täytyy miellyttää silmää. Valitettavasti nämä kaksi ominaisuutta eivät läheskään aina kohtaa.

  Porvoon taidekoulun kalentereista ottaisin leijonankeltaisena.

 • tiitu

  Tärkeintä on aina mukana kulkeva paikka kirjoittaa mieleen juolahtavia listoja ylös. Suosikkiväri on tumma havu.

 • riikka1234

  Tärkeintä on näppärä koko, selkeys ja riittävä kirjoitustila :) Itse ottaisin ehkä tuon leijonankeltaisen!

 • tuovituulia

  Jokaiselle päivälle sopiva tila ja viikkonäkymä yhdellä aukeamalla. Havu kiinnostaa!

 • Annaree

  Näyttävätpä kivoilta! Kalenterissani täytyy olla riittävästi tilaa merkinnöille, sekä koko viikon näkymä samalla aukeamalla. Ja tottakai on tärkeää että kalenteri on kaunis! Näistä tumma havu olisi mun väri.

 • Terhi

  Tarpeeksi, mutta ei liikaa, tilaa kirjoittaa ja kaunis ulkomuoto. Näistä tumma havu olisi ihanin, mutta kaikki kauniita

 • myohmy

  Minulle kalenterissa tärkeintä on miellyttävä visuaalinen ilme, kuukausinäkymä, jossa näkyy myös viikon numerot. Sekä viikkonäkymä, jossa tilaa muistiinpanoille. Jadenvihreä on ihana! :)

 • Olen pitkään etsinyt kivaa kalenteria kännykän kalenterin rinnalle. Tämä olisi juuri sopiva minulle :) jadevihreä miellyttää silmää eniten. Itämeren suojelu ja aihe kuvituksissa miellyttävät minua ja tuovat hyvää mieltä. Rakastan merta ja luontoa yli kaiken <3 ihastuttava kalenteri!

 • MerjaK

  Kalenterissa on oltava joka päivälle riittävästi tilaa tehdä tehtävälistoja ja muistiinpanoja. Tykkään kaikista väreistä, jos onni osuu, ottaisin havunvihreän.

 • Julia

  Vaalenapunainen olisi mieluisin :) Viikkonäkymä ja tarpeeksi tilaa kirjoittaa on ehkä tärkein ominaisuus :)

 • millaaa

  Tällä hetkellä, kun minulla ei oikeaa paperikalenteria ole moneen vuoteen ollut, tuntuu kalenterin ykkösominaisuudelta kyllä ehdottomasti se, että se innostaa järjestelemään aikatauluja kynällä paperille. Siinä nämä suloisen väriset kirjasen ainakin onnistuvat! Vaikka olisin kuvitellut kiinnostuvani ensimmäisenä vaaleanpunaisesta kalenterista, näistä väreistä jadenvihreä tuntuikin kaikkein omimmalta. :)

 • SAW

  En ole koskaan ” opetellut” käyttämään puhelimen kalenteria joten työvuoroni ja menoni merkitsen edelleen paperiversioon. Tärkeänä pidän silmää hivelevää ulkonäköä, käytännöllisyyttä ja selkeyttä.
  Väriksi näistä valitsisin tumman vihreän.

 • Jade

  Tärkeintä kalenterissa on riittävä tila merkinnöille jokaiselle päivälle, opiskelija kun olen niin luentoja riittää. Ja kiva ulkonäkö tietysti piristää! Näistä suosikkiväri on babypink, muutkin värit ovat kyllä kivoja :)

 • Eeva

  vihreä tai vaaleanpunainen olisi ihana! Kalenterissa tärkeintä on sopiva koko sekä sellaiset aukeamat, joista näkee koko viikon kerrallaan!

 • Omaa silmää miellyttävät kaikki muut värit paitsi roosa. Suosikki on tuo tummin.

  Kalenterissa tärkeintä on varmaan niinkin tylsä asia kuin kestävyys. Vuosi hyvässä kunnossa laukusta toiseen. Seikkailusta seikkailuun.

  Selina.kustula at gmail.com

 • riina

  Babyroosa kuulostaa ihanalta, sen valitsisin jos voitto tulisi!
  Kalenteri on tärkeämpi kuin puhelin, merkitsen kalenteriin kaiken, siis aivan kaiken. Siksi riittävä tila muistiinpanoille on vaatimus kalenteria valittaessa.

 • Ninni

  Kalenteri ei saa olla liian iso ja päivälle on riittävästi tilaa kirjoittaa muistiinpanoja :-)

  Ja sininen on ihana väri <3

 • mju

  Paljon tilaa kirjoittaa muistiinpanoja.

 • Aava

  Kalenterin avulla hahmotan kokonaisuudet ja ajankulun toisin kuin sähköisen kalenterin kautta. Auttaa asioiden suunnittelussa ja ennakoinnissa.

 • Heini

  Minulle kalenterin tärkein ominaisuus on se, että siinä on tarpeeksi tilaa kirjoittaa päivän menot ylös selkeästi. Ihana lisä kalentereissa on myös ekstrasivut, joihin voi tarvittaessa kirjoitella ylös jotain muistettavia asioita tai tehdä to do -listoja. Haluaisin kalenterin sävyssä babyroosa.

 • Eve

  Oi, miten suloisia kalentereita!! Miulle tärkeetä kalenterissa on kätevä koko (että pystyypi kulettaa mukana) ja se että omat raapustukset mahtuu mukaan. Söpöimmät noista on tuo jade ja leijonankeltanen^_^

 • Heta

  Ihanat! Ilahtuisin kyllä mistä vain, mutta jompikumpi sinisen sävyistä olisi mieleisin. Kalenterissa minulle tärkein ominaisuus on selkeys. Hyvänä kakkosena ulkoasu, jota katsoessa tulee hyvälle mielelle, sen verran paljon kalenteria tulee tiirailtua.

 • Matilda

  Tuo keltainen on ehdottomasti kaunein! Kalenterissa ulkonäön lisäksi on itselleni tärkeää, että kirjoitustilaa on riittävästi-Lisäksi koko viikko pitää näkyä samalla aukeamalla, muuten menee loppuviikko säätämiseksi kun puolet asioista unohtuu! ;D

 • Soile N

  Kalenteri on mun vauhdikkaalle elämälle elintärkeä kapistus ja siksi siinä pitää olla ehdottomasti luovaa tilaa kirjoittaa (niinkun tässä sopivasti on). Kaikki värit on oikein passeleita piristämään päivää!

 • Pinkinvärinen kalenteri olisi elämäni ensimmäinen konkreettinen.
  Aloitan vuodenvaihteen jälkeen koulun, sillä on pakko muuttuneen työtilanteen takia (yt-neuvottelut).
  Kalenteri auttaisi minua pysymään aikatauluissa ja muistamisessa arjenkiireessä! Ihanaa olisi myös ihan oikeasti kirjoittaa asioita kynällä kalenteriin. Harvoin sitä enää tulee kirjotettua mustaa valkoiselle, nykyään kaikki tapahtuu tietokonetta näppäilemällä.

 • Sinililja Miettunen

  Tärkeintä kalenterissa on selkeys ja että siihen mahtuu kirjoittamaan kaikki muistettavat asiat. Tämän kaleterin ulkoasu viehättää ja tarpeeksi isto tilat päivien alla! Haluaisin babyroosan värisen.

 • Tuuna

  Ompahan kaunis kalenteri!

  Ja siitä pääsenkin siihen, mikä mielestäni on kalenterin tärkein ominaisuus; nimittäin ulkonäkö. Kalenteri kun kuitenkin pyörii mukana vuoden päivät, kantaen välillä mukanaan stressiä, välillä mukavia asioita, mutta suuren osan ajasta ihan vain sitä arkea.. joka voi ajoittain olla hieman harmaatakin. Kaunis kalenteri parhaimmillaan ilahduttaa tuossa arjen keskiharmaassa tiimellyksessä.

  Mikäli voitti osuisi kohdalle, valitsisin värinä jadevihreän.

 • Iiris

  Jade on kaunein. Näyttäisi, että kalenterissa on riittävästi tilaa unelmilleni :)

 • tuulaj

  Tärkeintä kalenterissa näpsäkkä, helposti mukana kulkeva koko, kauneus ja selkeys. Kaikki värit ovat ihania, mutta juuri tällä hetkellä on pinkki olo!

 • Pia Mielonen

  Kaunis valkea ❤

 • Hennaleena

  Kaikki värit näyttää ihanilta, mutta valitsisin mintun Kalenterin tärkein ominaisuus on sen koko, että se on sopivan pieni mutta siinä on tilaa kirjoittaa.

 • Tahtoisin mieluiten keltaisen, mutta muutkin värit käy jos se menee jollekin muulle ;)

 • Katariina

  Kaunis ulkoasu, ja aukeamalla koko viikkonäkymä. Hyvin tilaa kirjoittaa eri päiville.

 • Ilona2

  Tumma havu! Tarkeinta mulle on just se, etta kalenteri kestaa reissussa – eli kunnon kannet ja sidonta, ehdottomasti.

 • Hilda

  Ihanan tyylikäs kalenteri! Yllätin itseni ja ihastuin eniten näistä leijonankeltaiseen versioon. Tärkeintä mulle on kalenterissa selkeä viikkonäkymä ja sopiva käsilaukkukoko. Ilman paperikalenteria en muistaisi kyllä yhtään mitään!

 • Annika

  Kalenterissa ehdottomasti tärkeintä on visuaalinen kokonaisuus, sillä kauniiseen kalenteriin tekee mieli raapustaa merkintöjä ja muistiinpanoja. Myös viivattomuus päivien kohdalla kiinnostaa, kun silloin tällöin merkintöjä tulee piirrettyä kirjoittamisen sijasta. Jos satun olemaan yksi onnekkaista on vaaleanpunainen suosikkini, mutta kaikki värit kelpaavat!

 • Iiiiiiiddaaaa

  Tämä on kyllä yksi taideteos jokainen vuosi! Vielä kun lisää omat merkinnät ja värikoodit, niin se on täydellinen! Väreistä kiinnostavimmat ovat vaaleanpunainen ja harmaa… toivottavasti en joudu valitsemaan :D

 • Lindu

  Babyroosa, jadevihreä ja leijonankeltainen ihanimmat! Tärkeintä itselle kalenterissa on se, että kalenterin sisältösivut ovat tarpeeksi pelkistetyn siistin näköiset ja antavat tilaa omille krumaluureille. :)

 • pikkuninni

  Onpa upea kalenteri!

  Kalenterin tärkein ominaisuus on pitää minut kartalla kaikista menoista.
  Kaikki värit on kauniita, tummansininen miellyttää eniten omaa silmääni.

 • Heidi

  Tärkeintä kalenterissa (kauniin ulkokuoren jälkeen) on koko! Eli siis pitää olla helposti mukana kuljetettavissa. Kiva lisä myös tuo some day -sarake koska aina kuitenkin kertyy to do-listaa viikolle. Tumma havu on näistä mielestäni kaunein väri.

 • Mirka

  Kalenterissa on tärkeää, että koko aukeamalla on yksi viikko.

 • Mirka

  Kalenterissa on tärkeää, että yhdellä aukeamalla on koko viikko. Mieluisin väri on vihreä.

 • laulau

  Jade olisi ehkä mieluisin. Hyvässä kalenterissa on selkeä viikkonäkymä ja riittävästi tilaa raapustella päiväkohtaiset menot.

 • Pieta

  Kalenterissa täytyy olla kirjoitustilaa sekä kellonajat. Myös koko viikon tulee näkyä samalla aukeamalla.
  Suosikkiväri pinkki :)

 • Laurs

  Ihana kalenteri
  Mulle tärkeintä kalenterissa on se, että yhdellä aukeamalla näkyy kokonainen viikko, se auttaa hahmottamaan. Toki ulkonäöllä on aina myös väliä, mutta vaikka olisi kuinka ihana kalenteri muutoin, nii se jää kaupan hyllylle ellei tuota viikkonäkymää ole.
  Noista herkullisista väreistä on vaikea sanoa parasta, mutta varmaan joko minttu tai vaaleanpunainen ☺️

 • Katri

  Tärkeintä on että on riittävästi tilaa kirjoittaa ja tietenkin kaunis ulkoasu. Kalenterin on myös hyvä olla sen verran jämerää tekoa ettei se ihan hetkessä rähjäänny laukussa. Näistä suosikkini on vaaleanpunainen

 • Vilona

  Tuo ihana vaaleanpunainen! Oon joka vuosi näitä ihaillut ja viime vuonna suosikkivärini oli ehtinyt loppua.

 • Kalenterin tärkein ominaisuus on tarpeeksi tilaa muistiinpanoille. Ja nätti ulkoasu on myös tärkeä. :D Vaaleanpunainen on noista ehdottomasti lempparini.

 • Lisko

  Ihanat! Kalenterissa tärkeintä on ihan vain jo sen olemassaolo. Se tuo turvaa ja selkeyttä elämään. Muilta osin arvostan paperin laatua. Sisäsivujen on hyvä olla jämäkkiä, joista ei näy kaikki läpi vastakkaiselle puolelle.

 • Lisko

  Tosiaan, edelliseen viestiin liittyen – kaikki värit ovat ihania, jadevihreä lemppari.

 • Nni.

  On kyllä kaunis kalenteri! Esteetikko minussa valitsisi aina kauneimman kalenterin mutta nuukapukki minussa sen halvimman :D
  Näistä väreistä valitsisin jaden :)

 • s

  Selkeä pystysarakkeinen viikkonäkymä sekä kaunis ulkonäkö. Näistä leijonankeltainen ja jadenvihreä ovat suosikkejani!

 • Ansu

  Ulkoasu ja muistiinpanoille hyvä olla tilaa. Kalenteri kyllä kelpaisi ihan missä värissä vain, mutta jadenvihreä on suosikkini.

 • HannaÄm

  Itse tykkään, että kalenterissa on vuosinäkymä. Lomien suunnittelu, ystävien kyläilyt, miehen työmatkat yms. hahmottuvat / jäsentyvät paremmin niistä kuin kännykännäytöltä tai viikkoaukeamalta.

  Mikä vain väri kävisi (sisältöhän niissä on sama?) – tavallaan haaleammat värit näyttävät paremmilta, mutta pysyisiköhän tummempi kansi siistimpänä käytössä..?
  Näitä elämän suuria päätöksiä!

  – HannaM

 • Ihana ihana almanakka! Vaaleanpunaista himoitsen

 • Ihana ihana almanakka. Kalenterin tärkein ominaisuus minulle on hahmottaa aikaa paremmin kuin sähköisissä sisarissaan. Vaaleanpunainen on helmi

 • Anna

  Kalenterissa on tärkeää kauneus, ja taiteen tuominen arkisen ajankäytön hallinnan keskelle. Mistään museokaupasta ei ole löytynyt vielä ensi vuodeksi kalenteria – tässä voisi olla vastaus! Kaikki värit kauniita ja käypiä!

 • Katja S

  Kalenterin tärkein ominaisuus on se, että siinä on riittävästi päiväkohtaista tilaa. Pitää myös olla vuosi ja kuukausinäkymä josta saa yleiskatsauksen. Selkeys on plussaa ja kauneus tietty. Haluan rakastaa sitä hetkeä kun otan sen esiin!
  Näistä kaunokaisista ottaisin minkä vaan, pinkki silti suosikkini

 • Nia

  Voi mitä söpöläiskaloja sivuilta löytyykään, ihania. Tärkein ominaisuus on riittävä päiväkohtainen kirjoitustila. Kaunis muistio toimii omassa käytössä pienenä päiväkirjana. Kauneimmat sävyt ovat vaaleanpunainen ja navy.

 • Johanna

  Paperikalenteri on aivan ehdoton! Mitä enemmän kirjoitustilaa sen parempi – lisätila muistiinpanoille ja muille satunnaisille huomioille/piirustuksille/ristinollalle on pelkkää plussaa. Nämä ovat upean näköisiä kalentereita kaikki, mutta tumma havu vie värinsä puolesta voiton. :)

 • eluhai

  Minusta parasta syksyssä on se, kun voi ostaa seuraavalle vuodelle uuden fyysisen kalenterin. Innoissani merkitsen sinne kaikki tärkeät synttärit ja muut merkkipäivät, ympyröin nimipäivät ja aloitan matkahaaveilun merkitsemällä sopiviin ajankohtiin matkakohteita. Viime kesänä bongasin Mustartun blogista kivan idean Summer Bucket List -luettelosta, jota varioin omaan kalenteriini. Ensi vuoden kalenteriin kirjoitinkin oman listan kesälle, ja sitten myös koko vuodelle.

  Tärkeintä kalenterissa on riittävästi tilaa kullekin päivälle, jotta mahtuu kirjoittelemaan seikkaperäisempiä kertomuksia. Eli aukeamalla täytyy olla koko viikko, joka päivällä tilaa ja sitten vielä juuri sellaista to do -tilaakin – sinne saatan kirjoitella vielä pitemmästi viikon aikana eteen tulleita tuntemuksia.

  Ja tästä syystä tämä kyseinen kalenteri vaikuttaa täydelliseltä! Suosikkivärini on tumma havu.

 • lilimarlee

  Tarpeeksi tilaa päivittäisille asioille ja paperin laatu! :) Vaalearoosa olisi söpö.

 • Nina Mellenius

  Tämän kalenterin saatuani luopuisin hetkessä Mulberryn nykyisestä kalenteristani. Olisi ihanaa hallita aikaansa näin esteettisillä ja lempeillä sivuilla. Lasten taide tekee tästä täydellisen! Jadevihreä on lempparini, jos jonkun saisi valita.

 • Anna

  Kaunis ja selkeä ulkoasu houkuttelevat! En olekaan aiemmin tällaisesta kalenterista kuullut, mukava aina löytää uutta ja kotimaista vielä! :) Väreistä kaikki ovat ihania ja käyvät, mutta jadenvihreä miellyttää silmääni eniten.

 • JennaO

  Tärkein ominaisuus on riittävä tila muistiinpanoille. Ja sitähän tästä kalenterista ilokseni löytyy! Suosikkivärini on sininen :)

 • Tyttö

  Kalenterin koko on tärkeä: se ei saa olla liian iso tai liian pieni. Viikonpäivien tulee alkaa maanantaista (englannin kielisessä kalentereissa viikko alkaa usein sunnuntaista). Kalenterissa tulee olla tilaa myös illalle tehtäville sopimuksilla, joissakin kalentereissa tila loppuu klo 17 tai klo 18 ja se ei oo käytännöllistä.

  Tietty kaunis ja inspiroiva ulkonäkö on pääasia käytännöllisyyden lisäksi! Näistä kalentereista tykkäsin eniten vaaleanpunaisesta.

 • Terhi

  Jadevihreä olisi aivan ihana! Tärkeintä kalenterissa on se, että koko viikko näkyy samalla aukeamalla ja että jokaisen päivän kohdalla on tarpeeksi tilaa päivittäisten menojen merkkaamiselle. Ja tietysti, että kalenteri on kaunis. :)

 • Hanna

  Jadenvihreä olisi ihan näköiseni <3 Muutkin värit todella kivoja. Pelkistetty ulkoasu ja tarpeeksi tilaa kirjoittaa sekä yksi viikko yhdellä aukeamalla ovat välttämättömiä. Ja loistoidea tuo someday-sarake, sillekin tulisi varmasti paljon käyttöä!

 • Iida

  Selkeys, kauneus ja toimiva sidonta.
  Kaikki värit kivoja, mutta minttu mieluisin. :)

 • Mira N

  Kalenterin hyviä ominaisuuksia on sen sopiva koko, niin että se ei katoa, mutta ei ole liian isokaan. Myös sisäsivujen design pitää olla avara ja selkeä. Toki kalenterin pitää myös miellyttää ulkoasultaan, sellainen tuo pientä piristystä päiviin. Minullakin on ollut 3(?) viime vuotta Porvoon taidekoulun kalenteri, koska olen itsekin siellä lapsena ollut ja haluan tukea heidän toimintaansa. Uusista väreistä suosikkini on jadenvihreä.

 • sinis

  Yllättävästi kännykkäkalenterini alkaessa poistaa vanhoja merkintöjä olen huomannut, kuinka tärkeänä pidän kalenterissa juuri ominaisuutta, että voin selata myös menneisyyteen, en vain tulevia tapahtumia. Väreistä keltainen läikyttää sydäntä.

 • Titta

  Selkeä viikkonäkymä ja esteetikkona myös ulkomuoto ja väri ovat tärkeitä. Tumma havu on lempparini.

 • Anni

  Ihana! Mulle tärkeintä kalenterissa on designin lisäksi paperin materiaali, siitä yleensä tunnistaa onko kyseessä laadukas tuote vai halpisvihko. Hyvä matsku kutsuu täyttämään sivuja merkinnöillä ja muistoilla. Väreistä ehkä pinkki kolahtaa eniten :)

 • Ronja

  Tärkeintä itselleni kalenterissa on selkeys, kirjoitustila ja kaunis ulkonäkö. Vaaleanpunainen on näistä mielestäni kaunein väri. :)

 • Marsa

  Kalenterin pitää olla juuri sopivan kokoinen, ei liian iso tai pieni ja sarakkeisiin pitää pystyä kirjoittamaan kunnolla. Kaunis ulkoasu on plussaa! Kaikki värit ovat kauniita mutta jade ja roosa ovat ehkä kauneimmat.

 • JENNI

  Tärkeimmät ominaisuudet ovat selkeys, ja riittävä tila jokaisen päivän kohdalla. Itse tykkään myös enemmän pysty- kuin vaakasarakkeista.

  Minttu ja vaaleanpunainen näyttävät ihanilta

 • Mulle tärkeintä kalenterissa on se, että se on selkeä. Tuo vaaleanpunainen on niin siskoni näköinen, että sen valitsisin hänelle pukinkonttiin! :)

 • Anna123

  Pelkistetty ulkonäkö, näppärä koko, koko viikko yhdellä aukeamalla sekä sopivan verran tilaa kirjoittaa ovat hyvän kalenterin a ja o. Lisäksi juurikin tuon tyyppinen ”someday”-osio on mielestäni tärkeää kalenterissa (eihän kaikkea voi suunnitella päivän päälle!)

  Kaikkein eniten silmääni miellyttää tuo kalenterin vaaleanpunainen versio, kultainen heti kakkosena!

 • Ilona

  Kuulostaisi siltä, että tässä kalenterissa on kaikki toivomani ominaisuudet kohdallaan! Haluan että koko viikko näkyy kerralla, ja tila myös muille muistiinpanoille on usein tarpeen. Kalenterin pitää mahtua näppärästi käsilaukkuun, ja kovat kannet ovat toivottavat. Näistä kalentereista valitsisin leijonankeltaisen, vaikka kaikki värit kyllä miellyttävät silmää!

 • Annafiinu

  Onpas älyttömän kauniita kalentereita! ❤️ Minulle kalenterissa tärkeää on viikkonäkymä, helpottaa paljon elämän suunnittelua :D Myös tuo Someday osio kuulostaa kivalta! Vaaleanpunaisen valkkaisin ehdottomasti, jos onni osuisi kohdalle.

 • maijis_

  Minulle kalenterissa on tärkeintä että on tilaa kirjoittaa päivittäiset menot ja tarvittaessa voi tehdä pieniä muistiinpanoja. Väreinä mieluisimmat olisivat tumma havu tai babyroosa

 • Mint

  Kalenterissa tulee olla riittävästi tilaa merkinnöille, en halua valmiita kellonaikoja reunaan vaan määrittää itse aikani, lisäksi viikon tulee mahtua yhdelle aukeamalle ja mielellään jokaiselle kuukaudelle oma kokoava aukeama, lisäksi arvostan tyhjiä muistiinpanosivuja lopussa.

  Nämä kalenterit ovat upean näköisiä ja jos arpaonni ei suosi, taidan hankkia kaleterin itse. Eniten tykkään tuosta vihreästä tai vaaleasta väristä.

 • Emilia Henttunen

  Viikkonäkymä ehdottomasti tärkein! Perhepäivähoitajana pystysarakkeisiin saa näppärästi sekä lasten menot ja muistutukset kuin myös omat. :)
  Jadevihreä ja leijonankeltainen ovat suosikkini!

 • Tuuli

  Kalenterissa täytyy ehdottomasti olla pystysarakkeet ja koko viikko täytyy näkyä yhdellä aukeamalla. Kaunis ulkonäkö on myös tärkeä. Näistä kalentereista suosikkini on leijonankeltainen. :)

 • Elina Jäkärä

  Noista väreistä babyroosa olisi mieluisin. Kalenterissa tärkeintä on riittävä tila joka päivälle merkintöihin ja tilaa myös muistiinpanoille. Minulla ole ollut noin hienoa kalenteria ikinä!

 • mari

  Tykkään itse, että näen koko viikon samalla aukeamalla, sekä siitä, että päivässä on riittävästi tilaa kirjata useampi tapahtuma allekain.

  Kestävyydestä ja kauniista ulkonäöstä saa paljon plussaa :)

  Sininen on mieluisin väri.

 • Viikie

  Kalenterissa itselle on tärkeintä, että muistiinpanoille ja merkinnöille on riittävästi tilaa ja sitten, että kalenteri miellyttää silmää.
  Leijonankeltainen on suosikkini monessa asiassa, niin myös näiden kalentereiden kohdalla!

 • Pii

  Paperikalenteria ei ookaan vielä ensi vuodelle. Tärkeintä mulle on, että kalenterista löytyy reilusti kirjoitustilaa ja tässä kauniissa versiossa näyttäisi olevan hyvin. Kullankeltainen olisi oma suosikkiväri :)

 • Linda

  Ihana kalenteri ja juuri loistava tuo ”someday” kohta tällaiselle asioiden vitkuttelijalle :) tärkeää kalenterissa on että kirjoitustilaa on tarpeeksi eikä kalenteri saa olla liian jäykkä jotta se aukeaa helposti/kirjoittaminen on helppoa.

 • Pauliina

  Tärkeintä on, että samalla aukeamalla on koko viikko! Mikä vaan näistä väreistä olisi ihana, mutta ehkä lempparina silti tuo babyroosa :)

 • Nimetu

  Tärkeintä on isot sarakkeet missä mahtuu pitämään ns. minipäiväkirjaa. Ja eniten näistä houkuttelee tuo hieman minttuun taittava vaaleanvihreä. :)

 • AP

  Kauneus ja käytettävyys kriteereinä. Väreistä miellyttävät leijonankeltainen ja vaaleanpunainen.

 • Salla

  Pienten taiteilijoiden kädenjälki kauniissa kalenterissa – millä kalenterilla saisi ensi vuoden paremmin hallintaan?!
  Arvostan tuotteessa
  1. Superkaunis ja hyvin suunniteltu
  2. Tukeminen – hyvien asioiden puolesta kannattaa toimia!
  3. Suunnittelun osaaminen näkyy monella tavalla: selkeys, toimivuus, käytännöllisyys

  Mikäli onnetar suosii: Rosa, Minttu, keltainen, musta (arkkitehdilla kun kaikki tuntuu olevan mustaa..)
  smtorman@gmail.com

 • Katriina

  Rakastan tehdä erilaisia listoja, joten ehdottomasti tärkeintä kalenterissa on tyhjä tila, johon pääsen niitä rustailemaan. Kaikki värit ovat niin kauniita, joten jos arpa osuu kohdalleni niin ilolla otan minkä vaan noista kalenterikaunokaisista vastaan :)

 • Jasmin

  Olen aina ollut melko hajamielinen siinä suhteessa, että harvoin muistan tärkeitä päiviä ilman kalenteria. Kalenterissa arvostan ennen kaikkea tilaa kirjoittaa ja ulkonäköä. Vaaleanpunainen kalenteri näyttää ihanan suloiselta ja :) vihertävä on myös kaunis!

 • Ma Ra

  Roosa :) Kaunis ulkoasu, kalenteri kulkee vierellä vuoden ajan joka päivä, pakkohan sen on olla sellanen joka tekee mieli avata!

 • Sannna

  Tärkeintä kalenterissa on kokonainen viikkonäkymä, tilaa omille muistiinpanoille sekä silmäämiellyttävä ulkoasu. Tässä kalenterissa näyttäisi kaikki nämä toteutuvan. Väriksi ottaisin tuon tummimman vaihtoehdon, vaikka kaikki näyttää kyllä kivoilta.

 • Minna

  Mukana arvonnassa! Kalenterin tärkein ominaisuus ehdottomasti se, että siihen pystyy käsin kirjoittamaan ja merkkailemaan kaikenlaista, sähköinen kalenteri ei siis kelpaa :) Kaikki värit ovat kauniita, mutta ehkä eniten minun näköinen tuo sininen. Mukavaa viikonloppua!

 • Rosma

  tärkeää on, että kalenteri on tarpeeksi suuri, jotta siihen pystyy kirjoittamaan tärkeät asiat. Ja yleisilme on tärkeää.
  Vaaleanpunainen miellytti eniten silmääni

 • Iruska

  Hyvässä kalenterissa tärkeää on selkeys ja riittävä kirjoitustila. Viikkonäkymä helpottaa arjen suunnittelua, kun kaikki menot näkee yhdellä vilkaisulla. Kansien tulee myös olla kestävät, etteivät niiden kulmat kärsi menossa mukana. Kalenteri tulee avattua miltei päivittäin, joten sen värimaailmalla ja kuvituksella on väliä, että sitä on mielekästä käyttää. Tän vuoden Itämeri-teema kuulostaa hienolta, ainakin tuo norppa -piirros oli hellyttävä. Oma toiveeni on tumma havu.

 • Elvi

  Fyysinen kalenteri on ihan must, vuodesta toiseen. Ensi vuodelle pitäisi saada kalenteri jossa on pelkistetty ja simppeli viikkonäkymä. Tuo someday-sarake on mahtava!

  Väreistä paras olisi tumma havu, tuo leijonankeltainen on myös kivan näköinen.

 • Meri Vain

  Väreistä babyroosa tuntuu juuri nyt omimmalta. Jadevihreäkin on kaunis.

  Tärkeintä kalenterissa on riittävä kirjoitustila. Haluan, että jokaisen päivän kohdallle mahtuu niin tehtävät ja tapahtumat, kuin pienet päiväkirjamaiset merkinnätkin.

  • Juuli

   Onpa kauniita kalentereita! Olen välillä kokeillut sähköistä kalenteria, mutta palannut takaisin paperikalenterin käyttäjäksi. Tärkeintä on nähdä koko viikko samalla aukeamalla ja tarpeeksi tilaa kirjoittaa & koristella, jos siltä tuntuu. Väreistä mikä vain sopisi, eniten silmää miellytti jadenvihreä.

 • Hilla-maria

  Oi, kun kaunis kalenteri. Tärkeintä kalenterissa on kaunis ulkonäkö ja selkeys. Itse ottaisin kultaisen jos voitto osuisi kohdalle!

 • Helssunen

  Tilaa kirjoitella ja selkeä ja nätti. Värinä tumma havu.

 • NiinaK

  Tärkeää kalenterissa (paperikalenteri on elinehtoni!) on laadukas paperi ja selkeys sekä tarpeeksi suuri tila kirjoittamiselle. Todella ihania nuo kalenterit, tykkään kovasti! Jadevihreä olisi minun valintani :)

 • Jenny

  Tärkeintä kalenterissa on, että siinä on tarpeeksi tilaa kirjoittaa. Kaunis ulkonäkö on plussaa. Näistä tuo vaalein jadenvihreä kiinnostaisi eniten.

 • Piennisäkäs

  Tarpeeksi tilaa päivän kohdalla. Tuntimerkinnätkin mielellään.

  Tummansininen .

 • Essi

  Mulle tärkein on, että kalenterissa on yhdellä aukeamalla aina yksi viikko, jotta näkee helposti viikon ohjelman. Kirjotustila on kans tärkee, jotta sitä on riittävästi! Ja lemppari väri nuista on leijonankeltainen :)

 • Veera

  Tärkeintä mulle on selkeys ja että koko viikon menot näkee yhdellä katsauksella. Muistiinpanotilaa pitää myös olla tarpeeksi.

  Väreistä eniten miellyttää tuo hempeä vaaleanpunainen. :)

 • KirSIS

  Pystysarakkeet, toimiva koko, kaunis ulkonäkö (ja sidonta), tilaa merkinnöille. Kalenteriin päätyy usein muitakin juttuja ja huomioita kuin vain menot, eli mahtava someday-sarake, johon voisi vaikka tehdä päiväkirjamaista havainnointia. Tumma havu miellyttää eniten, myös keltainen ja jade.

 • Karoliina

  Minulle tärkeintä kalenterissa on, että näen koko viikon tapahtumat kerralla ja on tarpeeksi tilaa kirjoittaa tapahtumat ja menot yli. Ei myöskään haittaa jos tilaa liikenee vähän piirtelylle ja extra muistiinpanoille :) näistä väreistä suosikkini on jadenvihreä!

 • Peikonlehti

  Perinteisiin kalentereihin uskon edelleen ja tämä kalenterihan on sen lisäksi myös kaunotar! Vihertävä tai kellertävä ovat suosikit!

 • meriperuna

  Esteettisyys, selkeys sekä tarpeeksi tilaa kirjoittaa. Vaaleanpunainen piristäisi arkea.

 • miida

  Tärkeintä on että kalenteri on selkeä ja viikkonumerot löytyy. Tumma havu olisi kiva väri :)

 • Ilona

  Pitää olla paljon tilaa kirjoitella! Vaaleanpunainen olisi ihana :)

 • Nannil

  Tärkeää on selkeys, riittävä kirjoitustila, helposti kääntyvät sivut ja kompakti koko. Joka vuosi etsin kauan kirjakaupassa sopivaa kalenteria, kunnes löysin tämän mallin jonkun (ehkä sinun) blogin vinkkauksesta!

 • Hei
  Tärkeintä kalenterissa on minulle selkeys, kaunis ulkonäkö sekä se, että jokaiselle päivälle on tarpeeksi tilaa kirjoittaa. Tumma havu on aivan ihana! < 3 Toiseksi ihanin on tuo babyroosa.

 • Petri

  Riittävästi tilaa merkinnöille, koko viikko näkyvissä samalla aukeamalla, väri ja ulkonäkö sekä oikeanlainen tuntuma kädessä. Lisäksi olisi hyvä olla aakkosjärjestyksessä oleva luettelo nimipäivistä sekä Suomen kartta. Ja loppuun muistiinpanotilaa sellaisille asioille, jotka eivät kuulu minkään päivämäärän yhteyteen.

 • Janna

  Käytännöllisyys ja kauneus ovat omat kalenterin valintakriteerini. Plussaa myös ylimääräisestä kirjoitustilasta koska menojen lisäksi tykkään kirjoitella pienimuotoisesti päiväkirjaa :) Näistä suosikkivärini olisi leijonankeltainen.

 • Olga

  Mulle tärkeintä kalenterissa on nätti ulkonäkö, riittävä kirjoitustila ja hyvä sidonta. En osaa valita yhtä tärkeintä, en nimittäin haluaisi tinkiä yhdestäkään!

  Porvoon taidekoulun kalentereista nätein on vaalea vihreä. Tai vaaleanpunainen. Molemmat niin söpöjä, että on vaikea valita!

 • Nuu

  Kalenteri on näin ruuhkavuosien keskellä ihan elintärkeä kapistus. Muuten ei kyllä millään pystyisi muistamaan kaikkia lasten harrastuksia, normaalista poikkeavia päiväkoti/koulupäiviä, lasten isän kanssa vaihdettuja hoitovuoroja yms. yms.

 • pöllö

  Kalenterin kauneus ja riittävä tekstitila on tärkeimpiä ominaisuuksia. Valitsisin tummansinisen tai mintun, kaikki muu värit käy myös!

 • Minna

  Kalenterissa pitää olla riittävästi kirjoitustilaa sekä koko viikko samalla aukeamalla.

  Näistä kalentereista haluaisin havun, mutta mikä tahansa väreistä käy.

 • Emma V.

  Olen varmaan aika pinnallinen, mutta kyllä kalenterissa se esteettinen puoli on tärkeimpiä. Siksi varmaan tuo vaaleanpunainen niin ihastuttaakin! :D Sinänsähän värillä ei ole väliä, jos eri värejä arvotaan tietty määrä (esim. jokaista väriä yksi)

 • Liisa Alppila

  Selkeä kalenteri on aina paras – ja vaaleanpunainen väri miellyttää omaa silmää eniten :)

 • Ohralehti

  Mukana arvonnassa! Kalenteria en yleensä käytän, joten vertailupohjaa tai toivottuja ominaisuuksia en hirveästi keksi. Vaaleanpunainen on tosi söpö!

 • Sari

  Babyroosa oli ehdottomasti ihanin väri! <3 Toi someday oli hauska ja kätevä lisäys kalenteriin. Olisi myös hyvä, jos kalenterissa olisi sellainen nauha, jolla voisi merkitä aina käynnissä olevan viikon.

 • Mar3ngi

  Minulle kalenterissa tärkeintä on ulkoasu sekä riittävästi tilaa kirjoittaa asioita muistiin. Vaaleanpunainen olisi ehdottomasti kaunein :)

 • Mulle kalenteri on hirmu tärkee osa arkee. Ilman paperikalenteria (digikalenteria en osaa käyttää) en tulis toimee, olisin sekaisin menoista sun muista. Tärkeetä kalenterissa on näppärä koko, että saa aina pidettyä mukana, ja pystysarakkeet ni saa päivän menot paremmin aseteltuu aikajärjestyksee. Näistä ihanuuksista valitsisin mieluiten vaaleanpunaisen, mutta älyttömän kauniita kaikki <3

 • Matias

  Monikäyttöinen kalenteri toimii myös päiväkirjana. Jadevihreä, joka kuvassa näyttää siniseltä, on minun valintani.

 • pikkis

  Minulle kalenterissa tärkeintä on se, että merkinnöille on tarpeeksi tilaa ja että kalenterisivut ovat mahdollisimman pelkistettyjä, niin kuin näissä. :) Myös kestävyys ja sopivan pieni koko on tärkeää – kalenteri kun kulkee repussa aina mukana.

  Näistä mieluisin värivaihtoehto olisi tuo jadevihreä.

 • Saana

  Mulle visuaalisuus ja kalenterin kauneus on tärkeimpiä ominaisuuksia. Kaunis kalenteri inspiroi! Lisäksi on toki ihan mukavaa, että on tilaa kirjoitella ja tarinoida :) Näistä kaikki värit on kauniita, joten ei värillä väliä. Erityisesti ihanat kuvitukset ja kalenterin ”sisälmykset” ihastuttaa!

 • purrr

  Osallistun kilpaan, kaikki värit ovat kauniita! <3

 • NJJ

  Tärkeintä kalenterissa on minulle yhdellä aukeamalla näkyvä viikkonäkymä ja tarpeeksi tilaa kirjoittaa jokaisen päivän kohdalla :) Nämä kalenterit ovat kauniita ja käytettävyydeltään ihanan oloisia :) Vaaleanpunainen sävy vetää puoleensa erityisesti :)

 • Sissi

  Ihana kalenteri! Tärkeintä kalenterissa minulle on viikonäkymä, hyvä paperi ja sopivasti tilaa kirjoittaa. Kalenterin pitää mahtua kuitenkin suht mukavasti kulkemaan mukana. Jokainen näistä on tosi kaunis, ehkä valitsisin kuitenkin pinkin. :)

 • Hertta

  Tykkään että kalenterissa on tilaa myös omille tuunauksille ja ajatuksille. :) Näistä kaunein on keltainen.

 • Jaana

  Leijonankeltainen on tyylikas.
  Tarkeita ominaisuuksia on riittava tila joka paivalle ja yhdella aukeamalla nakyy koko viikko.
  Toinen tarkea on taidekoulun lasten kuvitukset seka tuoton lahjoitus itameren hyvaksi.

 • Julia

  Jes, vielä kerkiän! :-D Mun mielestä tärkeimmät ominaisuudet kalenterissa:
  -Ilo silmälle
  -Riittävästi kirjoitustilaa per päivä
  -Yhden viikon päivät samalla aukeamalla (ei yksi päivä per sivu, se on ihan kauheeta)

  Apua en osaa päättää väriä, kaikki on tosi kivoja. Mutta jos pakko on niiiin sanotaanpa vaikka tuo mintunvihreä.

  julia.h.rantanen@gmail.com

 • Lenna

  Kalenterissa tärkeintä on nähdä koko viikko yhdellä aukeamalla, koska se helpottaa hahmottamista! Kaikki värit ovat ihania mutta erityisesti suloinen kultainen vei sydämeni.

 • Amanda

  Kalenterissa pitää olla tilaa kirjoittaa kaikki menot, mutta vielä tärkeämpää on se että se on ilahduttavan näköinen! Valitsisin ehdottomasti vaaleanpunaisen :)

 • LeenaK

  Tärkein ominaisuus kalenterissa on riittävä tila omille kommenteille. Arvostan myös sitä jos nimipäivät näkyvät. Esteetikkona arvostan kovasti myös kalenterin kaunista ulkonäköä. Vaaleanpunainen olisi oma toivevärini.

 • petra

  kalenterin tärkein ominaisuus on selkeys, koska täytän tyhjän tilan kuitenkin itse koristeluilla. ottaisin vaaleanpunaisen kalenterin, se on upea!

 • eerika

  Tärkeää kalenterissa on kaunis selkeä ulkoasu, sekä sivut, joissa on mukavasti tilaa kirjoittaa merkintöjä.

  Valitsisin näistä vaihtoehdoista ehdottomasti vaaleanpunaisen, lempivärini. :-)

 • Katri

  Tärkeintä kalenterissa on se, että on riittävästi tilaa omille merkinnöille ja ettei se rähjäydy heti. Värivalintani on tumma havu!

 • hannaria

  Hyvässä kalenterissa on tilaa muistiinpanoille! Havunvihreä on lempparini.

 • Chatte

  Aivan ihana kalenteri! Itse tykkään väreistä eniten havunvihreästä, vaikka ovatkin kaikki herkullisia ja jokaisen kelpuuttaisin ilomielin. Minulle tärkeintä kalenterissa on fiksut viikkosivut, mielellään päivät pystysarakkeissa ilman kellonaikoja. Lisäksi kiva fontti on tärkeä, ja tyhjä tila sekalaisille muistiinpanoille. :) Olen todella todella tarkka vihkojeni ja kalentereideni suhteen, mikä tahansa ei mene omasta seulastani läpi. :D

 • EssiK

  Kalenterissa tärkeää on monenlaiset aikakymät. Koko kuukausi ja viikot, päivät mielellään juuri pystysarakkein. Tietenkin lisäksi muistiinpanotila!
  Jadenvihreä on kaunis väri :)

 • Iida

  Tärkeintä kalenterissa minulle on se, että sivuilla on tarpeeksi tilaa myös minun jättimäiselle käsialallenl! :D kaikki värit ovat kauniita, mutta jos on pakko valita lemppariksi nousee vaaleanpunainen.

 • kalenterin tärkein ominaisuus on ehdottomasti kauneus! plussaa sitten fiksusta viikkonäkymästä, johon mahtuu kirjottamaan tarpeeksi!
  ja tuo babyroosa kyllä täyttäisi nämä kriteerit täydellisesti! :)

 • Laura

  Riittäväsi tilaa kirjoittaa sekä laadukas paperi. Tyylikäs ulkoasu on iso plussa. :) Näistä mieluisin väri on vaaleanpunainen.

 • Lydia

  Tilaa kirjoittaa ehdottomasti! Ja vaaleenpunainen väri valloitti sydämmen. Myös muussakin tänä syksynä :D

 • SannaK

  Aikaa on aina liian vähän. Kaunis ja silmää miellyttävä kalenteri auttaa hillitsemään stressiraivareita.. aikataulujen tekeminen voi olla miellyttävää vaikkei niissä pysyminen aina ole! Vaaleanpunainen on mielestäni ihanin !

 • Taisu

  Oi miten kauniita! Itselle merkitystä kalenterin valinnassa on viikkonäkymä yhdellä aukeamalla, tilaa kirjoittaa (riittävästi päivien kohdalla tai erillinen kohta) ja myös ”sanoma”; valitsen mieluiten kierrätyspaperista tehdyn tai esim Roosa-nauhakampanjan hyväksi menevän kalenterin, useana vuonna ollut myös solidaarisuus-kalenteri käytössä. Itämeren hyväksi menevät pennoset ehdottomasti plussaa! Jos arpaonni suosii, niin teen tilauksen kuitenkin ja annan vaikka lahjaksi ;) mieluiten kuljettaisin mukanani tumman havun väristä kalenteria, mutta leijonankeltainen on seuraava suosikkini.

 • Nopsukka

  Aivan ihania nämä Annan kalenterit, monena vuonna olen jo noteerannut nämä erityisiksi! Arvostan kalenterissa kaunista visuaalista ilmettä ja pystysarakkeita, jotka ovat oman käyttöni kannalta käytännöllisimpiä.

  Havun vihreä kalenteri näistä lähtee varmasti tilaukseen, ellei arpaonni satu suosimaan!

 • Mirkka

  Kalenterin tärkein ominaisuus on minulle sen kaunis ulkonäkö, jotta se ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä. Tässä kalenterissa se olisi kohdillaan, ihana taitto ja värit! Itselle valitsisin mieluiten havunvihreän.

 • Anniina

  Tykkään, että vapaa-ajan kalenteri ja työkalenteri pysyvät erillään. Työkalenterissa tärkeintä on käytännöllisyys: kellonajat paikoillaan joka päivälle ja joka viikolle muistiinpanotilaa lisäksi. Vapaa-ajalla nautin taas eniten visuaalisuudesta, ja siitä, että kalenterin voi jättää helposti niin silmien iloksi kuin tärkeäksi menojen muistuttajaksi vaikka sohvan kulmalle. :)

  Jos voittaisin, valitsisin pinkin.

 • Emmi

  Vau ihana kalenteri! Tärkeintä kalenterissa on kiva ulkonäkö ja sopiva koko. Koko viikko on myös tärkeää olla samalla aukeamalla. Pidän kovasti kaikista väreistä, mutta ehkä tuo vaaleanpunainen on lemppari :)

 • Henna

  Aivan mahtavan näköinen kalenteri ja olisikin ihanaa saada sellainen omaan käyttöön! Itselleni on tärkeää, että kalenterissa on tilaa kirjoittaa tehtäviä asioita ylös, ja siihen tarkoitukseen tuo someday-osio olisikin juuri passeli. Mieluisin värivaihtoehto on keltainen!

 • Sari

  Mikä tahansa noista olisi ihana! Kirjoitustila kalenterissa on minulle tärkeä.

 • Janni

  Tärkeintä on kiva ulkonäkö ja tilaa kirjoittaa. Väreistä mieluisin on jadenvihreä :)

 • Anna

  Opiskelen kahdessa eri kaupungissa, joten arki on yhtä sumplimista. Kalenterin tärkein ominaisuus onkin tuoda jonkin sortin kontrollia (tai kontrollin illuusiota) menoihin ja deadlineihin. Ja kalenterin on pakko olla paperinen! Näistä silmää miellyttää jadevihreä söpöläinen

 • Ninna

  Ihana arvonta ja niin somat kalenterit ❤️ Tumman sininen on lempivärini mutta muutkin värit ovat ihastuttavan pirteitä.
  Kalenteri kulkee mukana menossa kaikkialla, kestävyys ja riittävä kirjoitustila miellyttävän ulkoasun kera ovat tärkeimpiä ominaisuuksia minulle.

  Kiitos ihastuttavasta blogista ja hyvää joulun odotusta,

  Ninna

 • Noora

  Riittävästi kirjoittelutilaa täytyy ehdottomasti olla ja selkeys aina plussaa. Tuon vaalenpunaisen tahtoisin. :)

Related posts