5/12/16

Why dating is fucked

7 146 why-dating-sucks

Törmäsin tänään niin mahtavaan tilitykseen sinkkuelämästä ja deittailusta, että halusin jakaa teillekin. Nicole Arbourin video-avautuminen aiheesta on osuvuudessaan hauska. Tai siis olisi, ellei se olisi niin totta. Veikkaan, että lähes jokainen sinkkuna elelevä voi edes jossain määrin samaistua tähän videolla kuvailtuun deittailun autuuteen.

Translation: This would be funny if it wasn’t so true. Amen, sister.

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • mtx

  hmm, fb-videoupotus – ei näy ellei anna fb:n ajella scriptejään ja siten jää näkemättä meiltä, jotka haluavat pysyä sen lonkeroiden datamainauksen ulottumattomissa. tällainen huomiona vain :)

  • Valitettavasti video on tällä hetkellä saatavilla vain Facebookissa, joten toistaiseksi tämä on ainoa tapa jakaa se. :/

 • Liina

  Nicole Arbour on pahemman luokan nettikiusaaja ja trolli :(

  • Ikävä kuulla, jos näin on, mutta tässä videossa osuttiin kyllä todella asian ytimeen. En tunne henkilöä sen kummemmin.

 • Erppa

  Mulla on mennyt niin maku deittailuun, että aion olla itsekseni seuraavat kolme vuotta kunnes saan maisterin paperit käteen :D nytkin yksi kolmen kuukauden juttu kosahti siihen, että mies vaan yhtäkkiä ilmoittaa että ”mä en pysty tähän”. Ei mitään muuta. Ei vaan jaksa enää!

 • hmm, fb-videoupotus – ei näy ellei anna fb:n ajella scriptejään ja siten jää näkemättä meiltä, jotka haluavat pysyä sen lonkeroiden datamainauksen ulottumattomissa. tällainen huomiona vain :)

  • Niin, se on harmillista, mutta jos video löytyi vain Facebookista, niin minkäs teet. :/ Se taitaa olla vain hyväksyttävä nykypäivänä, että monet sisällöt ovat joidenkin palveluiden alla, joihin tulee kirjautua pystyäkseen lukemaan/katselemaan. Ja jos itse tekee sen valinnan, ettei halua kirjautua, niin silloin myös hyväksyy, että ei välttämättä saa kaikkea sitä sisältöä kuin ko. palvelun käyttäjät.

Related posts