2/12/16

Viikon tuote: Lancôme silmänympärysvoide

6 124

Olen nyt suoraan sanottuna shokissa, kun edes ajattelen asiaa, mutta aloitin silmänympärysvoiteiden käytön vasta pari vuotta sitten. Niin oli joku ystävistänikin, kun paljastin aikanaan, etten käytä silmänympärysvoidetta lainkaan. Hän suorastaan kiljahti järkyttyneen syyttävään sävyyn: ”JENNI!!!” :D Sittemmin olen huomannut, että silmänympärysiho toden totta kuivuu aika herkästi ja tuntuu kuivuvan sitä kovemmin, mitä vanhemmaksi tulen. En siis nykyään voisi edes kuvitella eläväni ilman silmänympärysvoidetta.

Oikeastaan ongelmani silmänympärysvoiteiden kanssa sittemmin on ollut ensisijaisesti se, että vain hyvin harva voide tuntuu kosteuttavan niin kovin kuivaa ihoani riittävästi. Tällaiselle kosteusköyhälle, atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle hipiälle eivät nimittäin ihan kevyet tuotteet riitä. Kaikenlaiset geelit voin unohtaa saman tien ja suurin osa voiteistakin on tälle nassulle aivan liian kevyitä.

Muistan olleeni ihan ihmeissäni, kun meikkaaja kerran kommentoi silmäympärysihoni olevan tosi kuiva. Puolustauduin hätäpäissäni, että laitan kyllä silmänympärysvoidetta joka aamu ja ilta. Meikkaaja totesi siihen vain, ettei voiteeni taida olla riittävän kosteuttava – sitä ennen ei ollut tullut edes mieleen, että silmänympärysvoiteissakin voisi olla niin suuria eroja. Se on hassua, sillä onhan muissakin kasvotuotteissa omat versionsa kuivalle ja rasvoittuvalle iholle.

Niinpä olenkin nykyään aina ihan erityisen onnellinen, kun löydän tuotteen joka tuntuu kosteuttavan tätä kuivaa ihoani riittävästi. Yksi sellainen on Lancômen Visionnaire Yeux Eye On Correction (jestas näitä nimiä!), jonka luvataan oikeastaan tepsivän vähän joka vaivaan. Oli sinulla sitten kuiva silmänympärysiho, tummat silmänaluset, turvotusta, väsymystä, juonteita tai näyttöpäätetyöskentelystä rasittuneet silmät, voiteen luvataan rauhoittavan, kosteuttavan ja korjaavan herkkää silmänympärysihoa tehokkaasti.

Ylistän ihonhoitotuotteita vain harvoin, koska totta puhuen todella harva tuote erottuu niin mainittavasti kilpailijoistaan. Mutta tämä voide todella tuntuu käytössä aivan uskomattoman ihanalta. Jopa meikäläisen rutikuiva iho tuntui elpyvän kuin taikaiskusta. Huomasin jo muutamassa päivässä valtavan eron – iho ei yhtäkkiä tuntunut eikä näyttänyt enää ollenkaan kuivalta. Lisäksi voide tuntuu myös täydelliseltä meikin alle.

Sain itse tuotteen testattavaksi blogin kautta ja sen hinta ei ole ihan sieltä edullisimmasta päästä, mutta väitän, että voisin jopa harkita pulittavani kiltisti koko summan noin hyvästä tuotteesta. Voin siis lämmöllä suositella varsinkin teille, joilla silmäympärysiho tuntuu olevan kovin kuiva.

♥ MIKÄ?

Lancôme Visionnaire Yeux Eye On Correction -silmänympärysvoide

♥ KENELLE?

Jos sinulla on kuiva silmänympärysiho ja kaipaat meikin alle tuotetta, jonka päälle meikki levittyy kuin unelma.

♥ MITEN?

Pumppaa pieni nokare voidetta sormenpäähän ja levitä hellävaroen puhdistetulle silmänympärysiholle.

♥ HINTA?

n. 59€, saatavilla hyvin varustelluissa tavarataloissa

 

Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Madeleine

  Anteeksi,en välitä silmänympärysrasvoista…mutta mistä noi ihanat korvikset on?? ;)

 • Silki

  Tekee mieli vinkata hieman edullisemmasta, mutta loistavasta voiteesta. Apteekeissa myytävä Louis Widmerin Eye Contour Cream on ollut kuivan silmänympärysihoni pelastaja varsinkin talvisin. Palaan aina tähän muita kokeiltuani.

  • Ilman muuta saa vinkkailla myös muista hyvistä tuotteista! Itse en olekaan tuota Louis Widmerin silmänympärysvoidetta testannut, mutta laitetaan nimi korvan taakse. :)

 • Itselläni on käytössä Lumenen silmänympärysgeeli, mutta koska sulla ei sovi geeli, kokeile jotain silmänympärysvoidetta. :) Lumene on oma suosikkimerkkini!

  • Lumenesta tykkäänkin kovasti, mutta ainakaan aiemmin kokeilemieni silmänympärysvoiteiden teho ei ole näin kuivalle iholle riittänyt. Jos kuitenkaan ei ole tällaista atooppisen kuivaa ihoa, niin varmasti oikein kelpo tuote. :)

Related posts