2/12/16

Oops, I did it again

9 135 tukholma2

Näköjään tämä väriyhdistelmä ei nyt jätä minua rauhaan, sillä huomasin eilen TAAS pukeutuneeni ruskeaan, harmaaseen ja mustaan. :D Tällä kertaa en sentään sotkenut kokonaisuuteen enää keskenään riiteleviä punaisia… Sen sijaan lisäsin matkaan ripauksen kimallusta, koska miksipä ei! A little sparkle never hurt nobody.

Olen oikeastaan asunut koko viime kuukauden tässä vaaleanharmaassa neuleessa, johon mitä ilmeisimmin muutkin ovat ihastuneet. Nimittäin joka ikinen kerta, kun se on päälläni (eli lähes joka päivä), joku kysyy, mistä se on. Kerran yksi nainen hyökkäsi ravintolassakin takavasemmalta tenttaamaan neuleestani. Terkkuja vain, jos satut lukemaan! Teillekin tiedoksi, että se on COSilta ja veikkaisin vielä löytyvän myynnistä, elleivät sitten kaikki sen perään tähän mennessä kyselleet ole suoraan marssineet ostoksille.

tukholma13

Parasta tuon neuleen lisäksi vaatekaapissani juuri nyt ovat nuo ihanat kimmeltävät kengät, jotka ostin hetken mielijohteesta MiNo Shopista Helsingin Kluuvista. Tuo putiikki on muuten ihan todellinen helmi minimalistisen skandityylin ja pohjoismaisten laatumerkkien ystäville – suosittelen todella piipahtamaan!

Poikkesin liikkeessä ohikulkumatkalla ja silmäni nauliintuivat noihin hurmaaviin nilkkureihin. No jos sitä vain sovittaisi… Ja tässä tulos. Mutta nuo tanskalaisen A Pairin kengät ovat kuin unelma jalassa: korko on juuri sopiva, kengät tuntuvat mukavuudessaan siltä kuin olisi vain sukat jalassa ja mistään ei purista taikka hierrä. Ihan täydellinen arkityylin piristys tai juhlalookin viimeinen silaus!

tukholma6

Tämän postauksen kuvat napattiin eilen Tukholman ihanassa aamuauringossa, kun olimme Saran kanssa pikaisella työreissulla länsinaapurin hellässä huomassa. Mikä siinä onkin, että Tukholmassa sää tuntuu aina olevan parempi kuin Helsingissä? Nyt tuo auringonpaiste ja valo myös tänne koto-Suomeen, kiitos!

Translation: Oops, I did it again! I seem to like this strange combination of colours since it is the second time it is present in the blog within a short time already. These pics were taken yesterday in the beautiful Stockholm morning sun. I was wearing my favourite sweater and favourite shoes at the moment. The knit is from COS (everybody keeps asking so if you want one of these, I would recommend to be quick) and the sparkly shoes by A Pair from MiNo Shop in Helsinki. They are look and feel like a dream!

tukholma4

Takki // coat The Lab*, neulepusero // sweater COS*, nahkahousut // leather pants Marimekko*, kaulahuivi // scarf Balmuir*, nahkareppu // leather backpack COS, kengät // shoes A Pair

* saatu blogin kautta // gifted

tukholma5tukholma11tukholma9tukholma16tukholma14tukholma3

Photos: Sara Vanninen / Tickle Your Fancy

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • No mutta jos yhdistelmä näyttää noin hyvältä, pitäähän sitä suosia! Ja voi miten ihanan aurinkoiselta voi Tukholma näyttää tähän vuodenaikaan.

 • Ihana yhdistelmä! Asusi ovat usein sinun päälläsi ihan täydellisiä, mutta en välttämättä pukisi niitä ensi-istumalta itseni ylle – mutta tämä kokonaisuus on kyllä poikkeus! Hiiteen värienyhdistelysäännöt, jos värit näyttävät näin hyviltä yhdessä. Omasta kaapista löytyy myös samaiset Epoksi-housut ja pitkä villakangastakki, joskin vihreä. Näinköhän yhdistäisin ne kolmannen värin kanssa ja näyttäisin yhtä tyylikkäältä… ;)

  http://thewildethings.com

 • Ihana asu, jossa juuri oikeanlainen ripaus jotain mielenkiintoista, ehkä nuo ei-niin-tyypillisen malliset nahkahousut ja tietysti myös kengät, joihin aivan ihastuin. Kuvittelin het miten kivat olisivat hameenkin kanssa.

 • Johanna

  Pari kysymystä neuleesta: irtoaako siitä paljon nöyhtää ja mikä koko sinulla on neuleesta?

  • Neuleesta irtoaa alkuun jonkin verran nöyhtää, mutta olen muilta saman neuleen omistajilta kuullut, että karvanlähtö loppuu jossain vaiheessa. Olen nyt jo huomannut, että enää ei kovin paljon irtoa parin kuukauden käytön jälkeen. Yleensä otan aina COSin vaatteissa koon XS, koska mitoitus on aika väljä. Tässä puserossa pienempää koko ei tuolloin kuitenkaan ollut enää jäljellä, joten otin S:n. Malli on joka tapauksessa sellainen oversize, joten nyt se on vain vielä vähän enemmän oversize. :D

 • Mun mielest toi yhdistelmä toimii todella hyvin!

 • Ei ole totta – juuri tuollaista takkia olen etsinyt monta kuukautta!! Osaatko neuvoa yhtään kokojen suhteen, eli kannattaako valita oma koko vai pienempi/suurempi mitä normaalisti? Ja mistä voi ostaa tuon takin netistä? (Asun Briteissä) Kiitos etukäteen! PS. Sulla on aivan mahtavan ihana tyyli! :D

  • Minulla on takista koko XS ja se istuu ainakin harteista tosi hyvin. Riippuen vähän merkistä, olen yleensäkin kokoa XS tai S, mutta sanoisin että tämä on mielestäni aikalailla normaalia mitoitusta. Eli suosittelisin ottamaan ihan sen normaalin koon. Verkkokauppaa merkin nettisivuilla ei harmillisesti näytä kyllä olevan, mutta ainakin Booztin valikoimista onnistuin sen löytämään. Takin mallin nimi on Subira, joten sillä hakusanalla kannattaa etsiskellä, jos halauat katsella vielä muualta. :) Materiaali on IHAN: kashmiria ja villaa.

Related posts