29/11/16

Punahilkka ja pari muuta

1 100 kolonaki-madrid-aw16-18

Tykkäätkö Samujin estetiikasta? Kaipaatko pientä lisäinspistä marraskuun keskelle? Sessùn-lookbookin lisäksi minulla on ollut tapana esitellä espanjalaisen Kolonaki Madridin lookbookeja, sillä espanjalaismerkki on tyylillisesti kuin kotoisen Samujimme pikkusisko. Eikä Kolonakin katalogi pettänyt tänäkään syksynä, kun surffasin merkin sivuille tutkimaan, miltä tämän hetken mallisto mahtaa näyttää.

Vintage-viboja, pelkistettyjä linjoja, sinistä denimiä sekä pieniä uudisraivaaja-henkisiä vivahteita – niistä on tämä syksyinen Kolonaki-mallisto tehty. Tykkään siitä, että Kolonakin lookbook näyttää aina useita eri tapoja yhdistellä malliston vaatteita keskenään. Ja siitä, että kokoelma todellakin on yleensä aika helposti yhdisteltävissä erilaisiksi asuiksi. Vieläkään en ole koskaan uskaltautunut tilaamaan Espanjasta kotiin asti, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita, kun joku vastustamattoman täydellinen vaate osuu vastaan.

Mitäs te muut tykkäätte mallistosta? Löytyikö kivoja asuyhdistelmiä tai houkutuksia?

Translation: I always love the collections by the Spanish Kolonaki Madrid. And the AW16 collection doesn’t change that. :)

kolonaki-madrid-aw16-7kolonaki-madrid-aw16-2 kolonaki-madrid-aw16-4kolonaki-madrid-aw16-5kolonaki-madrid-aw16-3 kolonaki-madrid-aw16-6 kolonaki-madrid-aw16-9kolonaki-madrid-aw16-8 kolonaki-madrid-aw16-10 kolonaki-madrid-aw16-11 kolonaki-madrid-aw16-13 kolonaki-madrid-aw16-14 kolonaki-madrid-aw16-15 kolonaki-madrid-aw16-16 kolonaki-madrid-aw16-19kolonaki-madrid-aw16-17 kolonaki-madrid-aw16-21

Photos: Kolonaki Madrid AW16 lookbook

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Espanjalaiset tekevät kyllä kivoja vaatteita. Itse kuolasin Barcelonassa Desigualin juttuja. :P En kuitenkaan malttanut ostaa, koska olivat ne aika hintaviakin. :D

Related posts