27/11/16

Valokuvataidetta ja muistiinpanoja samoissa kansissa

4 171

On jo muodostunut jonkinlaiseksi perinteeksi, että esittelen muutamia suosikkikalentereitani tässä ennen kalenterivuoden starttaamista. Yksi vuotuisista esiteltävistä on yleensä ollut Lahden muotoiluinstituutin kalenteri, jonka takana ovat toisen vuosikurssin valokuvauksen opiskelijat. Tänä vuonna Muotsikan kalenteri on minulle erityisen mieluisa – tämä on minusta kaikkien aikojen onnistuneimpia versioita! Lämpimät onnitteluni siis tämän vuotisen kalenterin tekijöille hienosta duunista.

Vesi on maailman muisti. Tänä vuonna Muotsikan kalenteri kantaa nimeä VESI 2017 ja jokaisen kuukauden kalenterisivuille rakentuva tarina liittyy jollain tavalla veteen. Sivuilla seikkaillaan niin merimaisemissa, vedenpuhdistamossa, saunan lauteilla kuin uintiretkelläkin. Vesi on monipuolinen, jännittävä ja ennen kaikkea visuaalisesti kiehtova elementti ja siitä on osattu ammentaa monenlaisia, kauniita kuvamaailmoja kalenterin sivuille.

Kalenterin voi tilata omakseen nettisivujen kautta 25 euron hintaan (+ postikulut) ja projektin tuotto käytetään opiskelijoiden opintomatkaan.

Kalenteri saatu blogin kautta. 

Translation: In this digital time I believe in paper calendars. One of the most interesting calendars each year is the one produced by the second year photography students of Lahti Institute of Design. This year the theme of the calendar is water and I think visually it is one of the most beautiful ones I’ve seen throughout the years. Great job! If you are interested in getting this journal for yourself, you can purchase it on their webpage.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Toi on kyllä huippu!

 • Essi

  Oih !! Tästä lähti itselle joululahja tilaukseen!
  Oon monta vuotta katellut muotoiluinstituutin tyyppien kalentereita ja pakko myöntää, että tämä on ensimmäinen, jonka todella haluan itselleni ostaa! Kaikki kolahti, ai että. Estetiikkaloverin ekstaasi <3

 • Kata

  Oi kyllä kiitos! Niin monet kerrat olen hipelöinyt kirjakauppojen kalentereita löytämättä sitä omaa. Nyt se löytyi, ah! :)

 • Marjo

  Heti katseeni eksyi sun kynsiin. Ihanat! Kiva kalenteri.

Related posts