25/11/16

Täti Vihreä

3 107 jenni_2

Törmäsin näihin jo aiemmin syksyllä napattuihin kuviin, kun etsiskelin tietokoneeltani jotakin. Aurinkoisempina syyspäivinä nämä kuvat ja tämä tyyli tuntuivat jotenkin liian tummanpuhuvilta ja synkiltä julkaistaviksi – ja sinnehän ne sitten unohtuivat arkistojen kätköihin. Tämän viikon marraskuumielialaan ne kuitenkin sopivat ihan täydellisesti.

Rakkauteni vihreää väriä kohtaan ei vain tunnu hiipuvan. Olen naureskellut tässä syksyn mittaan, että alan huolestuttavasti lähestyä sitä tilannetta, jossa olen kohta päästä varpaisiin pukeutunut vihreään. Onneksi en omista (vielä?) yksiäkään vihreitä housuja, joten homma pysyy hallinnassa. :D Ihan sellaista Täti Vihreä -matskua… Kuka muistaa nuo lastenkirjat?

Mitkä ovat teidän lempivärejänne juuri nyt?

Translation: An outfit from a little bit earlier in the autumn. This pics felt too dark to publish earlier and then I forgot about them. But this November mood they fit just perfectly. 

jenni_1

Neule // sweater Samsøe & Samsøe*, housut // pants Samsøe & Samsøe*, hattu // hat Balmuir*, kengät // shoes Filippa K

* saatu blogin kautta / gifted

Tags: ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ihanan värinen vihreä! :)

  • Pauliina

    Muistan Täti Vihreän, Täti Ruskean ja Täti Sinipunaisen! Itseasiassa ostin hiljattain tuon kirjan hyllyyni nostalgia-fiiliksissä :D

  • Erppa

    Mä olen edelleen ihan rakastunut pastelliväreihin, vaikka ne olikin kevään ja kesän juttu :D tällä hetkellä ei tee mieli pukea päälle mitään muuta mustaa kuin pillifarkut, kaikki muu pörröisenä ja pehmeän värisenä kiitos

Related posts