24/11/16

Tyyli-inspiraatiota talveen: Sessùn AW16

3 106 sessun-aw16-4

Tästä on muodostunut jo jonkinlainen traditio, että esittelen ranskalaismerkki Sessùnin lookbookeja täällä blogissa, koska tykkään vain niin kovin sekä vaatteista että stailauksista. Tuntuu, että näistä fiiliskuvista saa aina ammennettua ihanasti tyyli-inspiraatiota omaan pukeutumiseensakin, vaikka ei ostaisi lookbookin vaatteista ainoatakaan.

On annettava pisteitä Sessùnille myös siitä, että käyttävät kuvissaan aina jotenkin ihan ekstra-ihania malleja. Tällä kertaa vielä papukaijamerkki punapäästä – minulla on joku kumma heikkous viehtymys punaisiin kutreihin.

sessun-aw16-5

Näissä tämän syksyn tyyleissä yhdistyy jotenkin raikkaalla tavalla grunge ja 70-luvun rento meininki. Jopa löysät latex-housut näyttävät näissä kuvissa hämmentävän hyvältä. Pakko myös todeta, että punaisen minihameen ja kukkapaidan yhdistelmä näyttää aivan syntisen hyvältä. Punaista hametta ei omasta kaapista valmiiksi löydy, mutta ehkä pitää kaivaa lyhyt hame silti naftaliinista. Innostuitteko yhtä paljon kuin minä? :)

Translation: I’m feeling so inspired by the Sessùn AW16 lookbook. Especially the red mini skirt combined to a floral shirt. Don’t you just love that combination?

sessun-aw16-11sessun-aw16-3sessun-aw16-2sessun-aw16-1 sessun-aw16-6 sessun-aw16-7 sessun-aw16-8 sessun-aw16-9 sessun-aw16-10 sessun-aw16-12 sessun-aw16-13 sessun-aw16-14 sessun-aw16-15 sessun-aw16-16 sessun-aw16-17 sessun-aw16-18 sessun-aw16-19 sessun-aw16-20 sessun-aw16-21 sessun-aw16-22 sessun-aw16-23 sessun-aw16-24 sessun-aw16-25

Photos: Sessùn AW16 Lookbook

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Minski

    Nää kolahtaa! Sain just ikuisuusprojektini, pitkän kaulahuivin neulomisen, valmiiksi. Se pitää todellakin kietasta tolla tavalla kerran kaulan ympärille ja antaa lopun viipottaa maata myöten! Vakosametti ilahduttaa myös. Oon jo useamman vuoden etsinyt yksinkertaista, modernia vakosamettihametta, ehkä nyt löytyisi. Kirpputorien vakosamettitarjonta on aika lailla sieltä 2000-luvun taitteesta, enkä ihan niin mataliin vyötäröihin ole valmis palaamaan :D

  • Tuon mustavalkoisen neuleen voisin kyllä ottaa omaan vaatekaappiini. ;)

Related posts