22/11/16

Himpun verran kiinnostavampi ruskea

3 108

Ruskea kuuluu niihin väreihin, joita en osaisi heti kuvitella valitsevani kaikkien maailman kynsilakkasävyjen joukosta. Siellä ovat tarjolla kaikki mahdolliset sateenkaaren värit, ja jotenkin ruskea ei välttämättä pomppaa joukosta esiin edukseen. Toki ruskean sävyt voivat olla hyvinkin kauniita, mutta jotenkin nimenomaan kynsilakoissa ne ovat tuntuneet poikkeuksellisen tylsiltä vaihtoehdoista kaikkien niiden muiden rinnalla. Mutta katsokaapa vain, kuinka ruskeastakin tehdään kiinnostava, kun siihen lisätään ripaus kimallusta!

Olen pitkään ihastellut tätä kuparinruskeana kimaltelevaa glitter-geeliä ja nyt viimein päätin rohkaistua kokeilemaan hetken mielijohteesta. Huomaan muuten, että usein ylläni olevat vaatteet ohjaavat valintojani vähän kuin huomaamatta. Viimeksi valitsin sinivihreää, kun ylläni oli samansävyinen villapusero – eilen valikoitui kynsiin kuparinruskeaa, kun päällä oli ruskea neule. Kaipa nuo päälle päätyneet vaatteet heijastelevat kunkin hetken värimieltymyksiä aika osuvasti.

Kuparinhohtoisen glitterin alle laitettiin yksi kerros pienihippuisempaa kullansävyä ja päälle sitten pari kerrosta reilua kimallusta. Ja minusta näistä tuli ihan hurjan kauniin väriset. Sopivatpahan kivasti myös tähän kimaltavaan pikkujoulusesonkiin.

Hei huikkaan tässä samalla vielä, että jos geelikynsien kokeileminen kiinnostaa, niin Helsingissä Lönnrotinkadun Bio Sculpture -hoitolassa on tarjolla marraskuun loppuun asti erikoistarjous Pupulandian lukijoille. Lisätietoa löydätte tästä aiemmin tekemästäni postauksesta. :)

PS. Note to self: aina näitä kuvia katsellessa tulee fiilis, että pitäisi selvästi muistaa rasvata käsiä vähän useammin…

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Copper brown glitter for the festive season of the winter. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts