21/11/16

Musta + ruskea + harmaa

9 126

Monilla ihmisillä on kaikenlaisia jänniä sääntöjä esimerkiksi värien yhdistelyyn. Olen kuullut, että monen mielestä mustan ja ruskean yhdistäminen on kerta kaikkiaan väärin. Sama koskee ilmeisesti myös mustaa ja tummansinistä sekä ruskeaa ja harmaata. Minä viis veisaan värisäännöistä ja yhdistelen juuri niin kuin sopivalta sattuu tuntumaan.

Mahdoinkohan saada jonkun värisääntöjä noudattavan slaagin partaalle tällä asullani, jossa surutta paritin keskenään mustaa, ruskeaa ja harmaata? Ja vielä pahempaa: punaista huulipunaa ja viininpunaiset hansikkaat! Pahoitteluni niille, joiden silmiin sattuu – ruskeat hanskat olivat hukassa juuri pihalle lähtiessä. Omasta mielestäni tämä rauhallisten ja neutraalien sävyjen cocktail oli puolestaan jopa aika onnistunut, hivenen keskenään riitelevistä punaisista huolimatta.

Onneksi pukeutumisen ei tarvitse olla niin vakavaa. Kokeileminen on sallittua, eikä haittaa, vaikka jokainen look ei olisikaan täydellinen nappiosuma. Jotkut kokeilut jäävät kertaluontoisiksi ja toisista syntyy lempiasuja. Miten voisi tietää, jos ei koskaan testaisi?

Tätä lookkia kuvatessa olisi varmaan pitänyt olla hattu päässä, koska riesanani oli armottoman huono tukkapäivä. Onnistuin löytämään kuvien joukosta siedettävät otokset yhteistyökyvyttömästä kuontalostani huolimatta, mutta olisihan niistä epäonnisistakin otoksista saanut kiintoisan gallerian: yhdessä kuvassa näytin kaljulta, toisessa tukka oli liiskaantunut päätä myöten ja kolmannessa se oli naamalla. Puhumattakaan talvikaulusten ja huivien aikaansaamista niskatakuista. :D Oikeasti, jos joku samanlaisen takkuuntuvan hiustyypin omistaja on keksinyt niiden ehkäisemiseksi vedenpitävän ratkaisun, niin otan ilolla vastaan!

Translation: I’ve sometimes heard in the past that combining black and brown is a horrible fashion faux pas. The same equals to black with dark blue and grey with brown. Well, I combine them all. And this time I also wore red lipstick with burgundy gloves. Sorry, if it hurts your eyes. :D

Takki // coat The Lab*, villapusero // sweater COS*, nahkahousut // leather pants Gigi Hadid x Tommy Hilfiger*, nilkkurit // boots Gigi Hadid x Tommy Hilfiger*, kaulahuvi // scarf Balmuir*, hansikkaat // gloves Sakari Sauso*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Värisäännöt ovat monimutkaisia, sillä pitkälti on omasta värinäöstä myös kiinni, miten me värit näemme. Sen takia on hyvä omassa pukeutumisessa luottaa siihen omaan näkemykseen.

  Sen verran väritarkka olen, että juuri viininpunainen huulipuna olisi ollut täydellinen täydellisen asun kanssa! :D

  • Joo, huulipuna oli ehtinyt jo huulille, kun nappasin vain ovensuusta hanskat matkaan. Tämän olisin ehkä itsekin vaihtanut, jos olisin tiennyt, että ruskeita hanskoja ei juuri siinä lähdön kiireessä löytynyt. :) Mutta eipä sattunut oikean värinen puna matkaan!

 • Ihan täydellinen väriharmonia minun silmääni! Huulipuna ei ole paras mahdollinen, mutta väliäkös tuolla! Yritän itsekin parhaani mukaan yhdistellä värejä keskenään, eikä aina pelkkä väri + musta… Pukeutumisesta tulee mielenkiintoisempaa kun löytää jonkun unelmayhdistelmän, jonka ei muka kuuluisi toimia yhdessä.

 • Ilona

  Siis, tuo väriyhdistelmähän on ihana! Itse en tiedä näistä värisäännöistä mitään ja ehkä hyvä niin :D Tosi virkistävää kun joku miksailee värejä uudella tavalla. Itseäni alkaa välillä ahdistaa jos tuntuu, että itse käyttämäni väriyhdistelmät voi bongata joka toisen vastaantulijan päältä.

 • Hentyu

  En tykännyt. Ruskea on liian tunkkainen ja samoin koko yhdistelmä. Viileän vaalea beige olisi kelvannut takin väriksi

 • myohmy

  Hieno yhdistelmä! Ja jotenkin korostuu tuo nahka, musta ja punainen, hienosti! Aina valitetaan, että suomalaiset käyttää vaan mustaa, mutta sitten on hirveä määrä sääntöjä, että mitä värejä ei saa käyttää, ainakaan yhdessä. Come on. Olen samaa mieltä, että kannattaa kokeilla. :)

 • En ole koskaan kuullutkaan mistään värisäännöistä. Ja vaikka olisinkin, viis veisaisin niistä; minähän puen päälleni, mitä ja minkä väristä huvittaa. :D

 • I really love the colour of this coat
  just perfection!

  love
  karlien
  Polished Cats

Related posts