16/11/16

Viikon tuote: Maybelline-hohdepuikko

8 119

Olen miettinyt, että on ihan valtavan paljon kaikkia hyviä kosmetiikkatuotteita, joita tulen blogini kautta testanneeksi ja joista olisi kiva vinkkailla myös teille. Niinpä syntyi idea tällaisesta matalan kynnyksen juttukonseptista ”Viikon tuote”, jonka kautta voisi aina esitellä viikoittain yhden tuotehelmen, joka syystä tai toisesta ansaitsee mielestäni erityismaininnan.

Juttusarjan ensimmäisenä esittelyyn pääsee Maybellinen tänä syksynä lanseerattu hohdepuikko Maybelline Master Strobing Stick, jolla kasvoille saa loihdittua aivan mielettömän kuulaan hehkun. Olen usein harmitellut sitä, että jos meikin haluaa saada pysymään paikoillaan, puuteria on oikeastaan pakko käyttää. Silloin kasvoilta oikeastaan katoaa se luonnollinen kiilto ja hehku, joka saa ihon näyttämään kuulaalta. Toisaalta kuiva iho ei välttämättä taas koskaan hehku kuulaana luonnollisesti ilman puuteriakaan, jos se ei rasvoitu lainkaan.

Kevyesti mattainen pinta näyttää kauniin tasaiselta, mutta kasvoilla on kohtia, joissa mielellään soisi olevan hippusen sellaista luonnollista kiiltoa. Kuitenkaan koko naaman ei haluaisi kiiltävä, vaan kuulasta hehkua kaipaa vain niihin oikeisiin kohtiin.

Aiemmin olen käyttänyt itse keksittynä kotikikkana tähän kuulaus-efektiin öljypisaraa siten, että olen valmiin meikin päälle saattanut sormin töpötellä pienen tipan öljyä poskipäälle. Meikki pysyy, mutta juuri siihen poskipään korkeimmalle kohdalle saa sen kauniisti kuultavan hehkun. Tämä on ollut tällainen paremman puutteessa oivallettu tee-se-itse-ratkaisu, mutta nyt on kuulkaas ihan kunnollinen tuote, jolla tuon hehkun saa loihdittua meikin kärsimättä. Etenkin näissä kuvissa näette Maybellinen hohdepuikon tehon.

Päädyin kokeilemaan hohdepuikkoa Zalandon reissulla Berliinissä, kun ammattimeikkaaja käytti sitä meikissäni. Innostuin Strobing Stickistä niin, että testasin sitä heti seuraavana päivänä itsekin, kun hotellihuoneessa oli pieni testipakkaus, johon myös tämä kyseinen tuote sisältyi. Minulla puikosta on ollut käytössä nyt tuo sävy 300 Dark Gold, mutta sitä ei taida olla Suomessa myynnissä. Kotimaan markkinoille on tuotu sävyt 100 Light Iridescent ja 200 Medium Nude Glow, joista ensimmäinen taittaa hivenen enemmän vaaleanpunaiseen ja toisessa on sellainen hiukan lämpimämpi hehku.

Tästä tuotteesta tuli heti yksi meikkipussini kulmakivistä, enkä oikein osaisi enää olla ilman. Käytän Strobing Stickiä niin, että levitän sitä valmiin meikin päälle suoraan puikosta iholle töpöttelemällä tai reilusti vetämällä puikkoa ihoa vasten ja häivytän sormilla. Hohdeväriä voi toki hieroa puikosta myös ensin sormenpäihin ja töpötellä siitä iholle, jos se tuntuu alkuun turvallisemmalta. Parhaat kohdat hohteelle ovat poskipään korkein kohta sekä juuri siinä poskiluun päällä oleva linja poskipäähän asti. Sipaisen usein hohdetta myös hiukan nenänvarteen. Tätä voisi hyvin käyttää myös kulmaluulle korostukseen.

Kovin paljon väriä puikosta ei sinänsä tule, joten sen levittämistä ei kannata arkailla, efekti todellakin on enemmän sellaista kuulasta hehkua – rohkeasti vain! Puikon voidemainen koostumus on tunnultaan vähän samankaltainen kuin huulipunalla ja tuote on sen ansiosta tosi helppo levittää. Voin lämmöllä suositella, sillä tämä tuote on ehdottomasti yksi meikkipussini lemppareista, kulmakivistä ja helmistä juuri tällä hetkellä.

♥ MIKÄ?

Maybelline Master Strobing Stick -hohdepuikko

♥ MIKSI?

Loihdi yhdellä sipaisulla kasvoillesi upean kuulas hehku.

♥ MITEN?

Levitä suoraan puikosta poskiluulle, poskipäälle, kulmaluulle ja nenänvarteen. Häivytä sormin.

♥ HINTA?

10-11€, saatavilla hyvin varustelluissa tavarataloissa

Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta.

Translation: A great product tip from my make up bag: Maybelline Master Strobing Stick. It gives an amazing natural glow on your face with just one swipe. Simply perfect!

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Thea

  Lähteekö meikkivoide liukumaan paikoiltaan tuon tikun alta? Vähän jännittää.. :-D

 • Jenni

  Käytätkö poskipunaa tuon alla? Korppukuiva ihoni kaipaisi tuollaista hohdetta meikkipuuterin päälle!

  • Käytän yleensä sellaista Lumenen vähän hohtavaa aurinkopuuteria sekä poskipunaa tuossa alla. Joskus olen tupsauttanut vielä hohteen päällekin vähän lisää poskipunaa, kun satun sitä rakastamaan palavasti. :D

   • Siiri

    Entä kannattaako hohdepuikkoa siis laittaa puuterin päälle vai alle? Eikö puuteri mene kokkareiseksi?

    • Puuterin päälle ilman muuta, koska muutenhan se nimenomaan peittää tuon hohteen ja kuullon. Jos on laadukas ja ohut irtopuuteri, niin en ole kyllä koskaan huomannut, että olisi mennyt kokkareiseksi.

 • Marjo

  Tuo sun huulipuna on ihanan sävyinen. Kenen tuote ja sävy?

 • avuton

  Hei! Osaisitteko kertoa, että missä vaiheessa meikkaamista kuuluisi laittaa Mybelinen Highliter puikkoa? Jos laitan täysin valmiiseen meikkipohjaan (meikkivoiteen, puuterin ja poskipunan jälkeen) niin se suttaa poskipunan ja meikkivoiteen. Jos taas laitan sen ennen puuteria ja poskipunaa, niin poskipuna kertyy punaisena viiruna siihen kohtaan missä tätä ko. tuotetta on.

  Ensimmäisen kerran yritin suoraan puikosta ”piirtämällä” viivan ja se ei toiminut. Nyt olen muutaman kerran vain ottanut tuotetta sormeen ja taputellut sen paikalleen, mutta en ole vieläkään 100% tyytyväinen lopputulokseen.

Related posts