16/11/16

Musta muumi

4 143

Nyt se on löytynyt! Vaate, jossa aion asua kevääseen asti, nimittäin. Piipahdin eilen COSin pressipäivässä tutustumassa ensi kevään uutuuksiin ennakkoon ja näin yhden myyjän yllä ihanan näköisen mustan kaavun. Vilkaisin pois lähtiessäni myös myyntirekkejä ja bongasin sieltä tuon samaisen mustan villamekon, enkä voinut olla kiikuttamatta sovituskoppiin. Sukelsin kaavun uumeniin ja heräsi välittömästi tunne, etten haluaisi tulla sieltä pois lainkaan.

Eipä ole hetkeen tullut jaettua tällaista oikein klassista vanhaa kunnon peilikuvaa, mutta tänään tuli napattua tällainen pitkästä aikaa, kun eteen osui jättimäinen peiliseinä. Ja tottahan toki tällainen blogiklassikko pitää jakaa täällä teillekin – etenkin kun päällä sattuu olemaan tuo ihanainen kaapu. Ehkä tämäkin on ihan virkistävää (?) vaihtelua niille huolitellummille asukuville.

Olen ristinyt mekkoni mustaksi muumiksi, koska vähän sellainen on fiilis tuolla kaavun sisällä piileskellessä. Näppärää väljän mallisessa villamekossa on se, että se on paitsi lämmin, sinne alle mahtuu myös kiitettävästi kerroksia. Tällä kertaa puin mekkoni nahkahousujen ja korkonilkkureiden kanssa – eipä muuten tullut kylmä! Mitäs tuumitte? Saako kaapu teiltä peukkua ylös vai alaspäin? Ja jos joku muuten rakastui tähän yhtä palavasti kuin minä, niin tiedoksi, että poolomekkoa saa mustan värin lisäksi myös harmaana ja olemassa on myös jokseenkin samanoloinen versio V-pääntiellä.

Translation: I found a wool dress that I named the black Moomin. :D I thought about diving inside it now and coming out sometime in the spring. What a splendid idea, don’t you think?

Villamekko // wool dress COS*, nahkareppu // leather backpack COS, nahkahousut // leather pants Gigi Hadid x Tommy Hilfiger*, nilkkurit // ankle boots Gigi Hadid x Tommy Hilfiger*, korvakorut // earrings Glitter

* saatu blogin kautta / gifted

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mekko on todella kivannäköinen – ei ole yhtään vaikea uskoa, ettet halua enää ryömiä siitä ulos lainkaan :) Kävin itse Arelan mallistoesittelyssä eilen, ihailemassa kevät-kesä malliston lisäksi heidän kotimallistoansa Arela Sunday, jossa on myös kaikenlaista josta ei ehkä ensikokeilun jälkeen haluaisi luopua ollenkaan. Oman blogini puolelta löytyy noihin tunnelmiin ja mallistoihin pieni kurkistus :) Tykkään sinun asussasi eniten siitä, että mekko on kerrostettu housujen päälle – tyylikäs tapa suojautua kylmää vastaan!

 • Tua

  IHANA! Ihan täydellinen talvikaapu <3

  • Kerttu

   Samaa mieltä: tuossa mekossa viettäisin ilolla kaikki elämäni talvet.
   Olen ollut koko vuoden ostamatta uusia vaatteita (tietoinen päätös ja lupaus) ja tämä on ensimmäinen kerta, kun tekisi mieli oikeasti pyörtää päätös ja marssia kauppaan.

 • Lähimmäisen kuolemasta johtuvan surun takia olen käyttänyt pelkästään kokomustia asuja koko marraskuun, enkä vieläkään tiedä palaanko muihin väreihin vielä joulukuussakaan…pikkuhiljaa, ehkä. Mutta tämän mekon kävin kuitenkin ostamassa, ”musta muumi” kun kuvailee olotilaani varsin osuvasti tällä hetkellä ja mielessäni haluan tällä hetkellä muumilaaksoon, jossa kaikki on aina hyvin. Neulemekko kuulostaa muutenkin turvalliselta valinnalta. Kiitos siis vinkistä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Related posts