15/11/16

Uutta musiikkia: SOHN

87 sohn2016

Harvoin olen uusista artisteista innostunut sellaisella palolla kuin pari vuotta sitten SOHNista. James Blakeen usein verratun SOHNin Helsingin keikka Korjaamolla kiilasi kepeästi elämäni parhaiden keikkojen joukkoon ja muut paikalla olleet tuntuivat yhtyvät ylistyskuoroon. Ystäväni kuvaili kokemusta ”liki uskonnolliseksi”. Jos siis pääsette joskus liveä kuuntelemaan, niin voin suositella.

Nyt kun esikoislevy Tremors on kuunneltu puhki lukemattomia kertoja, olipa kivaa huomata että SOHNilta on ilmestynyt taas uutta musiikkia. Viime viikolla päivänvalon nähnyt sinkkujulkaisu Conrad antaa maistiaispalan tammikuussa julkaistavalta Rennen-levyltä. Jään mielenkiinnolla odottelemaan. :)

Translation: New music from SOHN. Hurray! :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts