15/11/16

Sisustus-inspiraatiota Marimekolta: ennakkokatsaus SS17-mallistoon

3 119

Uhmasin viime viikolla räntäsadetta ja taivalsin läpi tuulen ja tuiskun Marimekon pressitilaisuuteen, jossa esiteltiin ensi kevään tulevaa sisustusmallistoa. Tunnelma ikkunan ulkopuolella oli keväästä kaukana, mutta sisustusmalliston uutuudet näyttivät niin hykerryttävän ihanilta, että haluan antaa teillekin mahdollisuuden kurkistaa näitä jo ennakkoon.

Marimekon sisustuskeväässä nähdään yllättävän paljon hempeää pastellimaailmaa – etenkin astioiden osalta. Moni tuttu kulho ja lautanen on saanut aivan uuden ilmeen minimalistisempien väritysten ja kuvioiden myötä. Uskallankin veikata näistä pastellisistä ja mustin ruksein koristelluista astioita melkoista somehittiä ensi kevääksi, myös niiden keskuudessa, jotka eivät yleensä Marimekon runsaille printeille lämpeä. Tykkään itse erityisesti noista pastellisävyisistä astioita, jotka näyttävät kuin hempeään värikulhoon dipatuilta. Ja se ei itse asiassa olekaan kovin kaukana todellisuudesta, sillä nuo astiat tosiaankin valmistetaan ihan oikeasti dippaamalla valkoinen kippo väriaineeseen.

Sisustuksen kevätmallisto tarjoaa hemmottelua paitsi pastellisävyjen ja graafisen mustavalkoisen ystäville, myös vihreän värin rakastajille. Voitte siis uskoa, että kihisin onnesta, kun näin näitä kaikenlaisia kauniita vihreän sävyjä sekä ruokapöydässä että sisustuskankaissa: on tummaa metsänvihreää, läpikuultavaa pullonvihreää, minttua, raikasta kirkkaanvihreää sekä savuista pastellivihreää. Siinä on vihreästä pitävälle jo muutama vaihtoehto, mistä valita mieleisensä.

Pidän näissä uusissa Marimekko-astioissa erityisesti siitä, miten uudenlaiselta ne näyttävät. Muodot ovat vanhoja tuttuja, mutta ihan uudenlainen väritys saa ne näyttämään tuoreelta. Näitä hiukan rauhallisemmin sävytettyjä astioita on myös helppo yhdistellä jo olemassaolevaan. Innolla kevättä odotellessa siis…

Translation: A sneak peek to the new Marimekko Home SS17 collection. I absolutely love the minimalistic black and white patterns, the pastel shades and the beautiful variety of greens. :)

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Koti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts