14/11/16

Syksynpunainen kukkamekko

5 138

Rakastan tätä kukallista maksimekkoa, jonka ostin noin vuosi sitten spontaanina päähänpistona Zarasta ohikulkumatkalla. Käyn hyvin harvoin Zarassa, enkä tälläkään kertaa suunnannut sinne ostoaikeissa, vaan treffasin vain ystäväni kolealta syyssäältä suojassa siellä rekkien välissä. No kohtalokkaaksihan se kävi, kun en malttanut olla sovittamatta. Mutta kaiketi ihan hyvä ostos, kun on päässyt ylle jo montakin kertaa.

Tällaiset maksimekon tyyppiset vaatteet ovat blogia ajatellen aina vähän hassuja: tyylissä ei ole kovinkaan paljon stailaamista eikä kokonaisuus ei näin hallitsevan vaatteen kohdalla kamalasti muutu, vaikka asusteita tai meikkiä vaihtaisikin. Siksi tuntuu joskus hassulta esitellä ikään kuin sama look, joka on ollut esillä täällä aiemminkin. Muistatteko sen Santorinin reissumme ainoaksi jääneen asupostauksen, josta ei ollut tulla yhtään mitään, kun tuuli niin että tukka meinasi lähteä päästä ja taka-alalle jäi kaveriksi roskakori? :D No jos kolttu näyttää tutulta, niin johtuu siitä.

Vaikka itsestä kovin samankaltaisten asujen esittely tuntuu hölmöltä, olen saanut lukijoilta toisinaan täysin päinvastaista palautetta. Kuinka on kiva nähdä, että samat vaatteet pääsevät käyttöön hiukan eri tavoin maustettuina – aivan kuten kenen tahansa vaatekaapissa. Ja on ihan totta, että käytän varsin paljon tiettyjä lempparivaatteitani, mutta blogi-inspiksiä varten sitä yrittää aina keksiä jotakin kivaa, uutta ideaa. Se on paitsi mukavaa haastetta mielikuvitukselleni, myös kiva tapa yrittää hyödyntää omaa vaatekaappia mahdollisimman luovasti ja monipuolisesti. Ja jos joku muukin siinä samalla inspiroituu, niin mikäs sen parempaa.

Mitäs te tuumitte? Kiinnostaako tällaisten jo kertaalleen esiteltyjen juttujen näkeminen uudelleen, vaikka asussa ei mitään niin mullistavaa uutta olisikaan? Tämä mekko on minusta siinä mielessä ihana myös syys- ja talvisesonkiin, että nuo tummanpuhuvat kukat tuovat kukkakuosiin ikään kuin talvisen twistin. Siitä huolimatta mekkoa on tullut pidettyä lähinnä etelänlomilla. Ehkä räväytän joissakin pikkujouluissa tänä vuonna kukkamekolla. :) Nämä kuvat ovat 1,5 kuukauden takaa Kreikasta – kelpaisi tuo auringonlaskun jälkeinen miljöö tällaisena kylmänä maanantai-iltanakin.

Translation: A little floral memory from my trip to Greece 1,5 months ago. 

Mekko // dress Zara, sandaalit // sandals ATP Atelier (Mino Shop)*, laukku // bag Ellos*, korvakorut // earrings Glitter

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Marianna Mäkelä

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tuuli

  Hei, kyllä kiinnostaa jo kertaalleen esiteltyjen juttujen näkeminen uudelleen :) Blogeissa toki on ymmärrettävää, että halutaan inspiroida lukijoita uusilla asukokonaisuuksilla, mutta olisi toisaalta myös tosi kiva nähdä vaikka sun viikon tai kahden, tai vaikka jopa kuukaudenkin, asut! Normiarki inspiroi. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • Kiva kuulla! Arjessa toki tulee pidettyä paljon ihan samojakin asuja eli ihan jokaiselle päivälle en sentään keksi uutta. Olen suorastaan mestarijumittaja omissa kunkin hetken lempivaatteissani, joten välillä tuollainen katsaus voisi olla aika tylsää seurattavaa. :D Nyt viime aikoina ei ole sään ja aikatauluhaasteiden takia tullut juuri kuvattua, mutta pitää yrittää nyt aktivoitua! Mukavaa viikkoa myös sinne suunnalle!

 • Kiinnostaa nähdä samoja vaatteita eri asuihin stailattuna! On melkein mielenkiintoisempaa, ettei aina ole jotain uutta vaatetta, sillä se ei ole a) kestävää b) kovin samaistuttavaa. Haluaisin omassa blogissakin esitellä juurikin vaatteita, joita jo löytyy kaapista – toki myös aina uudet hankinnat, mutta niitä tulee tehtyä aika harvoin.

  • Tokihan niitä tuttuja vaatteita voi stailata monin eri tavoin, kuten yleensä teenkin, mutta sitten on juuri näitä vaatekappaleita, joissa ei tavallaan ole mitään stailattavaa. Eli look ei varsinaisesti käyttökerrasta toiseen juuri muutu. :) Mutta kiva siis kuulla, että vanhat tutut ovat toivottua sisältöä myös asujutuissa.

 • Eeva

  Kaunis nainen ja kaunis mekko. Nämä kuvat ovat tosi vahvoja sinusta, lempeän vahvoja – ensimmäisen kuvan laittaisin blogisi kansikuvaksi saman tien.

Related posts