10/11/16

Ihania neuleita Suomesta: Alina Piu AW16

4 116 alina-piu-aw16-10

On aina ilo toivottaa tervetulleeksi ihan uusia tulokkaita suomalaisen muodin kentällä ja bongasin hiljattain netissä surffaillessani itselleni entuudestaan tuntemattoman nimen Alina Piu. Minimalistin makuun sopivilla herttaisilla kuviokuoseilla somistetut neulevaatteet herättivät heti mielenkiinnon tutustua tähän merkkiin tarkemmin.

Kotimaisen Alina Piun suloiset neule- ja trikoovaatteet on valmistettu Suomessa ja valmistukseen käytetään pelkästään luonnonmateriaaleja. :) Tykästyin itse varsinkin noihin neulevaatteisiin. Alina Piun vaatteita ja neuleita myydään merkin omassa verkkokaupassa ja tulipa tässä nyt joulun alla mieleen, ettei olisi yhtään hassumpi lahjaidea pukinkonttiin tällainen pipo tai huivi!

EDIT: Tekstiini oli lipsahtanut vanhentunutta tietoa, sillä nykyisin Alina Piu valmistaa tuotteensa eettisesti muualla Euroopassa: neuleet Romaniassa ja trikootuotteet Portugalissa. Neuletuotteissa käytetään pelkästään luonnonmateriaaleja, mutta trikoovaatteissa käytetään viskoosia ja elastaania.

Translation: I found such a cute Finnish brand called Alina Piu that makes adorable knitted scarves and beanies and jersey clothing. :) Check out their webstore – and a little hint, these seem just perfect Christmas gifts!

alina-piu-aw16-14 alina-piu-aw16-8 alina-piu-aw16-3 alina-piu-aw16-13 alina-piu-aw16-6alina-piu-aw16-2 alina-piu-aw16-11alina-piu-aw16-12alina-piu-aw16-9 alina-piu-aw16-4alina-piu-aw16-7 alina-piu-aw16-1

Photos: Alina Piu AW16 Silence Collection

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Onpas kivoja! Ja ihanat värit! <3

  • neitim

    Nuo tokavikan kuvan kengät! Apua miten ihanat!

  • Sanna

    Piipahdin Alina Piun myymälässä pari päivää sitten ja ostin sieltä pari tank toppia. Niiden materiaali tuntuu hyvältä, mutta ennen kaikkea malli on tosi kiva. Toppi ei ole vyötäröltä ihan kurveja nuoleva, mutta kuitenkaan helma ei ole ”hulmuava”. Tällaista toppia on kiva käytää kesällä ihan tällaisenaan, sitä ei siis tarvitse jättää vain aluspaidan virkaan, johon se kyllä sopii myös.

Related posts