7/11/16

Maaginen maanantai

3 106 P120013_STARE_ERTP041_RZ.indd

Tämä maanantai on kulunut hyvin raukeissa ja rauhallisissa tunnelmissa. Onpa ollut kaiken kiireen jälkeen kivaa kerrankin aloittaa viikko tällaisella pehmeällä laskulla. :) Niinpä jaettakoon maanantai-illan leppoisiin tunnelmiin jännittävän hypnoottinen meditaatiobiisi, jonka löysin viime viikolla. Tämä kappale tuli jossain Spotifyn suosituksissa vastaan ja oli oikein pakko sännätä tietokoneen ääreen katsomaan, että mikä kuulostaa näin huumaavan ihanalta? No, mikäpäs muukaan kuin kahden lempparini Nils Frahmin ja Olafur Arnaldsin yhteiskappale a1.

Biisi löytyy muutama vuosi sitten julkaistulta kolmen kappaleen ep:ltä, mutta on mennyt minulta aikanaan jotenkin sivu suun. No, parempi myöhään… Kaksikko on sittemminkin tehnyt yhteistyötä, mutta tämä nimenomainen biisi on jotenkin kerrassaan maaginen. Suosittelen!

Translation: Some magical Monday tunes for you by my two favourites, Nils Frahm and Olafur Arnalds. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts